- Konu Sahibi pinaripekci
-
çamura benziyor aynı
yılan yağıyla mı karıştırılıyor pınarcım
benim saçlara tek uygulama yapsak pınar nasıl olur? biraz düzleşir en azından bayanssulusmile, boya var ya ondan soruyorum eyvahedigeldismile , öyle olunca belki o kadar zararı olmaz zemuszemus
ben daha idrak edemedşm cok soru soruyorum ama saçı siyahmı yapıyoo
sarı boyalı saça uygulansa rengini koyulaştırıyor mu yoksa siyaha mı çeviriyor? :uhm:ewt tatlm siyah yapıyor..ama boya siyahı değil..çok parlak ve doğal bir siyah..
sarı boyalı saça uygulansa rengini koyulaştırıyor mu yoksa siyaha mı çeviriyor? :uhm:
pinaripekci arkadaşım ben kötü bi niyetle yazmadım neden yanlış anlıyosunki,.neye ve nereye para verdiğimizi bilmek en doğal hakkımızdır heralde değil mi?tamam ticaret amaçlı yapmıyosun ama kötü niyetli olup insanların bu tür isteklerini sömüren insanlar da yok değil hani..yanlış anlama senin için bişey demiyorum..
olur tabiiki çok teşekkür ederim..senden haber beklicem o zman ben artık...hamileymişsin ne tatlı.. Allah bi an önce bebişini kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla..olumunekankayizsmile
yok chico tmm..burada sadece yazılanları okuyoruz belki okuduklarımıza yüz ifadeleri ve mimikler eşlik etse anladığımız şeyler bambaşka olacak ama direk okuduğun şeyleri biraz da o anki ruh halinle algılıyorsun ya belki de bundan yanlış anladım..cidden ıraktan buraya geldiğimde saçlarımdaki değişikliği gören arkadaşlarımın ısrarla bize de getir demeleri üzerine giriştim bu işe..sonra onlardan görenlerin ısrarı falan uzadı gitti..normalde bir işim var bir üniversite hastanesinde memur olarak çalışıyorum..hatta bu maddenin uygulanma işi yorgun argın eve gittiğimde beni fazlasıyla da yoruyor çoğu zaman ama kırmamak için yapıyorum yine de..inan kazanç gibi bir maksadım yok..sende şüphelerinde haklı olabilirsin tabi..birsürü kötü niyetli insan da var..ama benim böyle bir niyetim olmadığı halde öyle anlaşılmak üzdü beni..bir de hamişim üzerine afiyet fazlasıyla duygusalım bu ara..:CüvCüv: opuyorumnanaktan
kırdıysam sende beni affet ve hakkını helal et olurmu..dediğim gibi tam adres bulamam ama maddeyi satan adamın dükkanının olduğu pazarın ismini kaynımdan öğrenip yazacağım olurmu??
haklısınız ben de belki biraz sert yorum yapmış olabilirim kusura bakmayın..bende özür diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?