merhaba hanımlar.. ist avrupa yakasındayım. bağcılar medipolde çocuk doktoru bilgisi olan lütfen paylaşabilirmi? 1 aylık oğluma doktor arayışındayım da.. hangi dr iyi? yaklaşımı nasıl? ilgilimi? 24 saat ulaşabilirmiym?
Ben gidiyorum Bülent Erbaruta gidiyordum çok içime sinmedi, tavsiye üzerine Yrd. Doç. Dr. Remzi Erkesim'e gidecem cuma günü.
Muayene ücreti 55 TL. memnun kalırsam yazarım sana..
Bu arada cuma günü kızım 2 aylık olacak..
Ben gidiyorum Bülent Erbaruta gidiyordum çok içime sinmedi, tavsiye üzerine Yrd. Doç. Dr. Remzi Erkesim'e gidecem cuma günü.
Muayene ücreti 55 TL. memnun kalırsam yazarım sana..
Bu arada cuma günü kızım 2 aylık olacak..
bu ismi çok duydum daha gitmek nasip olmadı.. bidahaki kontrole gitmeyi düşünüyorum canım gittiğinde nasıl olduğunu yazarsan yaklaşımı nasıl ilgisi felan yazarsan çok sevinirim... maşallah kızına canım benim oğlumda 1 buçuk aylık
bu ismi çok duydum daha gitmek nasip olmadı.. bidahaki kontrole gitmeyi düşünüyorum canım gittiğinde nasıl olduğunu yazarsan yaklaşımı nasıl ilgisi felan yazarsan çok sevinirim... maşallah kızına canım benim oğlumda 1 buçuk aylık
Canım dün gittim doktora gerçekten çok ilgili ve bilgili bir doktor sen sormadan cevaplıyor.. Samimi ve güvenilir biri. ben tel ini almadım ama muayene esnasında bi hastası aradı cebini ona tavsiyelerde bulundu
Ben Remzi beyi tavsiye ediyorum gerçekten başarılı bir doktor
Canım dün gittim doktora gerçekten çok ilgili ve bilgili bir doktor sen sormadan cevaplıyor.. Samimi ve güvenilir biri. ben tel ini almadım ama muayene esnasında bi hastası aradı cebini ona tavsiyelerde bulundu
Ben Remzi beyi tavsiye ediyorum gerçekten başarılı bir doktor
Merhaba arkadaşlar ben Dr.Remzi Erkesimle 2005 yılında tanıstım 7/24 telefonuna ulaşabılecegınız ve gerçekten çok ilgilenen bir doktor yiğenim 9 yaşında ve onun şuanki sağlığını önce Allaha sonra Remzi beye borçluyuz inanın kesinlikle pişman olmazsınız.