bagcilar medipol mega dr hale aktun'de dogum yapanlar

_defne_

ikizlerin annesi...
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
963
753
Selam herkese 30. Haftamdayim ve 11. Haftadan beri medipol mega da hale aktun e gidiyorum memnunum aslinda genel olarak tecrubeli bi doktor ikiz oldugu icin sezeryan olucam acaba dogumda nasil? Ona gidenler ve sezeryan dogum yapanlar memnunmuydunuz? Paylasirsaniz sevinirim...

Merhaba:) hayırlısıyla bebeklerini al kucağına inşallah... Bende aynı hastanede başka bir doktora gidiyorum.. Sezeryan olucam bende.. Sezeryanda doktor kadar ameliyat ekibide önemli. anestezi şekline karar veremiyorum. Sen ne düşünüyosun?

Aynen canim sende insalah sag salim kavusursun bebisine.. Ben bi aksilik olmazsa spinal istiyorm kesinlikle doktrmla daha konusmadik ama genel anestezi hic dusunmuyorm.. Orda sezeryan olanlar tecrubelerini paylasirsa iyi olur gercekten..

Aynen canim sende insalah sag salim kavusursun bebisine.. Ben bi aksilik olmazsa spinal istiyorm kesinlikle doktrmla daha konusmadik ama genel anestezi hic dusunmuyorm.. Orda sezeryan olanlar tecrubelerini paylasirsa iyi olur gercekten..
Bende spinal istiyorum. Konu açmıştım daha önce.. Memnun olanlarda vardı memnun olmayanda... Tedirginim, korkuyorum ama spinal istiyorum:) muayneye gittiğimde sezeryan olan bi bayanla konuşmuştum o genel olmuştu memnundu. Dikiş yok dedi lazerle yapıştırmışlar. Bide sprey sıkıyolarmış banyo felan yapılabiliyormuş.

Yaa genel anestezinin sonrasi kotu uyanmasi falan bide narkiz aliyosn sonucta bebegede gidiyoms o narkoz uyanik olmak en iyisi bence ama tabi heycanlanmazsam bi aksilik olmazsa insalah spinal kesinlikle..

Yaa genel anestezinin sonrasi kotu uyanmasi falan bide narkiz aliyosn sonucta bebegede gidiyoms o narkoz uyanik olmak en iyisi bence ama tabi heycanlanmazsam bi aksilik olmazsa insalah spinal kesinlikle..
Evet anesteziden ağrılı uyanılıyormuş... Spinal içinde anestezi doktoru çok önemli. İnşallah iyidir:)

Evet medipol de sezeryan olanlardan tecrubelerini paylasmalarini bekliyoruz.. Ve hale aktun de sezeryan olanlar varsa ozellikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…