• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı bagcilar,esenler,fatih,bahcelievler

guelinci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
60
1
36
Balıkesir
arkadaslar yukarda belirtmis oldugum semtlerde hangi kuaförleri öneriyorsunuz? benim icin en önemli olan makyaji yüze tene uygun kullanmalari. nereye gitsem koyu fondoten kullaniyorlar bu yuzden benim icin makyaj cok cok daha önemli, topuzu zaten cok aman aman bisey yaptirmicam.
tsklerrr

Bahçelievler Kadir Has Alışveriş merkezinin çaprazında bir kuaför var.İsmi tam olarak fatih saç tasarım olması lazım.Fatih'in saç kesim konusunda inanılmaz bir tavsiye patlaması vardı.Kimin saç kesimini beğenip sorsam fatih fatih diyorlardı.Geçen hafta sonu bir gaza gelip deniyicem dedim.Gittim.Saçım kesilirken yanımda bir gelin hazırlanıyordu.İnanın hayatımda gördüğüm en güzel gelinbaşıydı diyebilirim.Muhteşem bir topuz yapılmış ve harika tasarımlı inciden bir gelintacı takmışlar ve o kadar zarif bir makyaj.Orta yaşlı bir bayandı ama bildiğiniz prenses gibi çıktı salondan.Ben kendi saçımı unuttum ona bakmaktan ellerine sağlık bahçelievlerde gerçekten kuaför sanatını icra eden bir kuaför varmış dedirtti bana

fatihte güzel kuaförler var ama cok fiyat istiyorlar
ablam fatih arzu kuaförde türban gelin başı+makyaj yaptırmıstı ve benim sacıma masa+makyaj 650 tl istediler şok olmustuk
muamele de kötüydü insanın en mutlu gününe suratsız ilgisiz insanlarla hazırlanması..
ben fatih şehremini de fatoş kuaförde yaptırdım sacımı her zaman gittiğim bir salondu memnun kaldım(gelin başı+makyaj+ağda+ablamın türbanı+makyaj)375 tl civarı ödedik
cok süslü gösterişli kuaförler her zaman istediğimiz saçı makyajı yapamayabiliyor
arastırmanı iyi yap bence

Back