• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesinde Bayan Jinekolog Tavsiyesi

m1986r

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
2
0
6
38
merhabalar evliyim ve 5 yıldır çocuğumuz olmuyor.
Aşılama yaptırmaya karar verdik. eşim bağcılar eğitim araştırma da üroloji doktoruna gidiyor. Doğal yollarla cocuğumuz olmadı aşılama yaptıracağız. ben de kadın doğumcuya gideceğim de gittiğiniz tavsiye edeceğiniz (bayan) kadın doğum doktoru var mı ?

Kimse Yok mu Bağcılar Eğitim Araştırma hastanesinde tedavi olan, aşılama yaptıran .. :(

O hastaneyi hiçbirşey için tavsiye etmem sürekli oturmuş bi kadrosu düzeni yok kimkime dumduma bi yer ve personeli çok bilgisiz eğitimsiz..

Cemile İlhan var cnm kv yi götürdüm çok iyi
Ama inferlite kliğini çok kötü düşük yapıyorum dedim o klinikteki kadın ölürsen öl dedi ben Cerrahpaşa'yı tavsiye ederim

O hastaneyi hiçbirşey için tavsiye etmem sürekli oturmuş bi kadrosu düzeni yok kimkime dumduma bi yer ve personeli çok bilgisiz eğitimsiz..
Ek binası çok iyi cnm tıbbi genetik dr um orada çok iyi biri Dr Bülent Uyanık

O halde çok şanslısın ❤️
Cnm bir tane dr bana ölürsen öl dedi ama diğer dr lar iyi gibi birgün annemi ultrason çektirmeye götürdüm hasta nın kızı daha dr içeri girmeden söylenmeye başladı sonra içeri girdi dr telefonuna bakmış kapıyı tekmeledi saçını başını yolarım dedi gitti geldi dr un üzerine yürüdü hastaların bazılarıda tuhaf
Dayanamadım şikayetinde uslübü olur dr un üstüne yürümekte nedir? Dedim
Bana ölürsen öl diyen dr ü şikayet ettim bitti
ben Bülent bey den Cemile hanım dan çok memnun kaldım dahiliye de Eray bey var oda çok iyi canım annem o hastanede riskli boyun fitiği ameliyat ı oldu 3 sene önce ben memnunum

Cnm bir tane dr bana ölürsen öl dedi ama diğer dr lar iyi gibi birgün annemi ultrason çektirmeye götürdüm hasta nın kızı daha dr içeri girmeden söylenmeye başladı sonra içeri girdi dr telefonuna bakmış kapıyı tekmeledi saçını başını yolarım dedi gitti geldi dr un üzerine yürüdü hastaların bazılarıda tuhaf
Dayanamadım şikayetinde uslübü olur dr un üstüne yürümekte nedir? Dedim
Bana ölürsen öl diyen dr ü şikayet ettim bitti
ben Bülent bey den Cemile hanım dan çok memnun kaldım dahiliye de Eray bey var oda çok iyi canım annem o hastanede riskli boyun fitiği ameliyat ı oldu 3 sene önce ben memnunum
Söyledim şanslısın ❤️❤️ :)) orada çalışan hemşire tanıdıklardan birebir dinlediklerim ve giden hastalardan tanıdıklarım var dilerim orada yaşanan o kadar skandaldan sonra biraz yoluna girer de oraya gitmeye mecbur olanlar pişman olmazlar herkese sağlıklı günler

Söyledim şanslısın ❤️❤️ :)) orada çalışan hemşire tanıdıklardan birebir dinlediklerim ve giden hastalardan tanıdıklarım var dilerim orada yaşanan o kadar skandaldan sonra biraz yoluna girer de oraya gitmeye mecbur olanlar pişman olmazlar herkese sağlıklı günler
Ne skandal ı cnm başka noldu acaba?
Ben şanslıyım ölürsen öl denmesiyle yırttım o zmn

Merhaba canım ben Ümraniye arastırma hastanesine gidiyorum . doktor degişiyor diye birz zorlandım ama sonra bir doktor belirledim onu takip ediyorum . insallah hamile kalırız.

Back