Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bu sene içinde 8kez bademciklerim şişti yutkunamıyorum tüm vucüdüma ateş ve kırgınlık yapıo aldırsammı kararsız kaldım bademciklerini aldırıp memnun kalan varmı?
aldır canım aldır nasıl olduğunu bilirim o hastalık yüzünden çocukluğum yataklarda geçti hep hastaydım boğazım şişer günlerce yatardım 15 yaşımda hem bademcik hem geniz etimi aldırdım çok rahatım 6 yıl oldu hala iyiki aldırmışım diorum yani en azından rahat bi uyku çekioruma.s
bende geçen sene aldırdım..çok çektim bademciklerimden ama korkudan hep erteliyordum..keşke daha önce aldırsaydım diyorum şimdide ..iyileşme süreci biraz zorlayıcıydı ama değdi walla sürekli uğraşmaktansa ..
aldır canım aldır nasıl olduğunu bilirim o hastalık yüzünden çocukluğum yataklarda geçti hep hastaydım boğazım şişer günlerce yatardım 15 yaşımda hem bademcik hem geniz etimi aldırdım çok rahatım 6 yıl oldu hala iyiki aldırmışım diorum yani en azından rahat bi uyku çekioruma.s
bende geçen sene aldırdım..çok çektim bademciklerimden ama korkudan hep erteliyordum..keşke daha önce aldırsaydım diyorum şimdide ..iyileşme süreci biraz zorlayıcıydı ama değdi walla sürekli uğraşmaktansa ..
ilk günler çok zor oluyo her yutkunuşunda boağzına çalı sokuyomuşlar gibi hissediosun biraz zorlanıcaksın ama sonra ohh be diceksin yanibide hep sıvı şeyler tüketiosuın bunlara rağmen onları bile yutamıosun yani ben ameliyattan çıkınca doktor sakın sert öksürme dikişlerin yırtılır tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsın dedi aman demez olsaydı psikolojikmidir ne bi öksürük tuttu beni ağzımdan falan kan geldi korkudan ağladım tekrar ameliyata girmek istemiorum diedoktor kontrol etti meğer bişi yokmuş yani ama zor du ama atlatınca hiçbişi yania.s