• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bademcik taşı

sedann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
16
24
3
36
uzun süredir ağız kokusu sorunu yaşıyorum ve bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor artık. geceleri ağzım açık uyuyorum bundan mı kaynaklanıyor acaba dite düşünürken 5 6 aydır dilimin üzerinde beyaz bir tabaka oluşuyor ve onun koku yaptığını farkettim dilimi fırçalıyorum ama boğazımdan hala bu kokunun geldiğini farkediyorum rahatsız edici bir koku ve bu benim günlük hayatımıda etkiliyor internetten biraz araştırdım bademcik taşı olan insanlarda bu belirtirler görülüyormuş ama ben bademciklerimi yıllar önce aldırdım hastane randevusu aldım ama 1 hafta sabredemicem acaba bademcikleri olmayan birindede bademcik taşı görülebilir mi bu sorunları yaşayan birileri var mı acaba ?

senin konun ile alakası yok ama şu tecrübemi buraya da yazmak istedim:
gecen gün sol bademcigimde bir agrı vardı, bu akşam beyaz bir tortu oldugu farkettim. Öksürdüm, gargara yaptım ama çıkmadı. Kulak çöpü ile kibarca tortuyu temizledim. Kürdanla kanatmak yerine kulak çöpü ile bademcik taşını kolayca temizleyebilirsiniz.

Back