How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bademcik taşı çözümü,yardım bıktım artık

summersummer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
34
31
3
34
Kızlar selam,ben bu bademcik taşlarından bıktım.Kbbye gittim bademcik taşın ciddi değil dedi.Herkeste olur dedi,takmadı.Ama ben boğazımdaki takılma hissinden ve ağız kokusu yapmasından bıktım.Cidden derdim var anlayacağınız.Süt ürünleri tüketmiyorum 1 haftaya yakın süredir,hem de hiç diyebilirim.

Gargara yapıyorum tuzlu su ile,yatmadan once 30 sn kadar boğaza.

Bunun harici önereceğiniz gargara olur ilaç olur başka çözüm olur var mı? Aynadan fener tutarak baktığımda görünmüyor,zannediyorum boğaza doğru görünmeyen yerlerde.Gerçekten fayda gördüğünüz çözüm varsa yapmaya hazırım.

Geçmiş olsun.ben gördüklerimi temizliyordum ama en son 1 yıl boyunca her ay antibiyotik kullanmak zorunda kalınca ameliyatla kurtuldum

Kızlar selam,ben bu bademcik taşlarından bıktım.Kbbye gittim bademcik taşın ciddi değil dedi.Herkeste olur dedi,takmadı.Ama ben boğazımdaki takılma hissinden ve ağız kokusu yapmasından bıktım.Cidden derdim var anlayacağınız.Süt ürünleri tüketmiyorum 1 haftaya yakın süredir,hem de hiç diyebilirim.

Bunun harici önereceğiniz gargara olur ilaç olur başka çözüm olur var mı? Aynadan fener tutarak baktığımda görünmüyor,zannediyorum boğaza doğru görünmeyen yerlerde.Gerçekten fayda gördüğünüz çözüm varsa yapmaya hazırım.
doktor onu temızlemezse gecmıyor
eskıden esımde bır agız kokusu vardı aman allahım fare mı yedın ne yedın dedırten cınsten oyle boyle degıl
ne yaptıksa gecmedı
meger bademcık tası oyle agır koku yaparmıs
doktor temızledı gectı
baska hıc bırsey etkı etmıyor

Bunun harici önereceğiniz gargara olur ilaç olur başka çözüm olur var mı? Aynadan fener tutarak baktığımda görünmüyor,zannediyorumj boğaza doğru görünmeyen yerlerde.Gerçekten fayda gördüğünüz çözüm varsa yapmaya hazırım.
Onlasrdadn bendee biktim. Ilk ogrendigimse bogazima agzima baktm Allah allahh bende nasil yok hayret kör talihim bundanmi guldu acaba diyip ortalara hehehhehe diyip agzimi rahar rahat aciyodum koku yok diye. Meger varmis. Bigun actim feneri kulak copuyle tarif edilen yere bir bastim aman yarabbim. Bembeyaz kocaman bir koku az daha olecektm. Simdi surekli tuzlu suyla gargara yapiyorum. Zaten hastalandim bagirsaklarimdan sut urunleride yasaklandi. Galiba artik koku ya yok yada cok azaldi hissediyorum. Ayda bir bademcik taslarini kendim aliyirum valla

Onlasrdadn bendee biktim. Ilk ogrendigimse bogazima agzima baktm Allah allahh bende nasil yok hayret kör talihim bundanmi guldu acaba diyip ortalara hehehhehe diyip agzimi rahar rahat aciyodum koku yok diye. Meger varmis. Bigun actim feneri kulak copuyle tarif edilen yere bir bastim aman yarabbim. Bembeyaz kocaman bir koku az daha olecektm. Simdi surekli tuzlu suyla gargara yapiyorum. Zaten hastalandim bagirsaklarimdan sut urunleride yasaklandi. Galiba artik koku ya yok yada cok azaldi hissediyorum. Ayda bir bademcik taslarini kendim aliyirum valla
ayy nasıl temızlenıyor onlarrr :)

doktor onu temızlemezse gecmıyor
eskıden esımde bır agız kokusu vardı aman allahım fare mı yedın ne yedın dedırten cınsten oyle boyle degıl
ne yaptıksa gecmedı
meger bademcık tası oyle agır koku yaparmıs
doktor temızledı gectı
baska hıc bırsey etkı etmıyor
Geri oluşmadı mı nisam, benim bildiğim tekrar tekrar oluşuyor onlar bir arkadaşımda da var aynı problem. o bademcikleri aldırmayı düşünüyordu tek çözümü oymuş

Geri oluşmadı mı nisam, benim bildiğim tekrar tekrar oluşuyor onlar bir arkadaşımda da var aynı problem. o bademcikleri aldırmayı düşünüyordu tek çözümü oymuş
yıne olustu canım ama eskısı kadar kotu kokmuyor yıne de rahatsız edıcı eskısı gıbı olmasa da eskıden bayıltan cınstendı :D
bademcıklerı aldırmak saglıklı olur mu bılemedım :( duzenlı temızletse daha ıyı olur sankı

Merhaba,tam olarak nereye ve nasıl bastınız? Bende de görünmüyor ama var olduklarını hissediyorum.Tam olarak dediğinizi yapmam lazım benim de.Feneri tutuyorum ama sağ ve solda bir şey yok.Zannediyorum boğaza doğru olan kısımlardalar ve nasıl cıkaracagız? Evet dediginiz gibi ayda bir daha cok koku yapıyor ve temizleme ihtiyacı duyuluyor.Doktorlar da cok büyük taş olmadıkca temizlemeye yanasmıyor,2 doktora sordum böyle dediler.O yüzden is basa düştü kendimiz temizleyeceğiz.Baya bir insan görüyorum bu dertten muzdaripler.Yardımcı olursanız cok sevinirim

Evet sürekli temizlenmedikce tekrar tekrar oluşuyor,o yüzden düzenli gargara yapıp süt ve süt ürünleri tüketimi azaltılmalı diye biliyorum ancak oluşunca da temizlemek şart.Yoksa zulüm.Bademcik ameliyatını henüz düsünmüyorum ama mecbur kalırsam düşüneceğim :(

yıne olustu canım ama eskısı kadar kotu kokmuyor yıne de rahatsız edıcı eskısı gıbı olmasa da eskıden bayıltan cınstendı :KK70:
bademcıklerı aldırmak saglıklı olur mu bılemedım :KK43: duzenlı temızletse daha ıyı olur sankı
Bende senede birkaç kez tek tük olurdu ama koronayı geçirirken artmıştı virüsün etkisinden mi artık bilmiyorum, sonra geçti. Arkadaşım iyice yılmıştı ondan aldırayım kurtulayım diyordu :)) olmadı ama ameliyat yine de, cesaret edemedi demek ki

Evet sürekli temizlenmedikce tekrar tekrar oluşuyor,o yüzden düzenli gargara yapıp süt ve süt ürünleri tüketimi azaltılmalı diye biliyorum ancak oluşunca da temizlemek şart.Yoksa zulüm.Bademcik ameliyatını henüz düsünmüyorum ama mecbur kalırsam düşüneceğim :KK43:
Ne kadar aralıkta temizlemek lazım? yani külfet gelecek kadar sık değilse bence de ameliyat olmayın düzenli temizletin

Bende de var ama doktorum temizlesekte yine olur dedi.
Uzerinde durmadi.
Mumkun oldugunca usutmemeye calisin enfeksyon oldukca artiyor.

Kendin temizleyebilirsin.
Telefonun fenerini aç ağzına tut, cımbızın arka tarafıyla kıkançlı yeri değil tuttuğumuz yeri. O tarafla bastırıyorum sağ sol yanlara, dişlerin bittigi yerden geride sağ sol bastır çıkıyorlar zaten.
Bende yok bu problem ama ara ara yaparım bazen küçük çıkar.
Les gibi de kokar.
Kekik suyu yada tuzlu su ile gargara yapabilirsin.

Ne kadar aralıkta temizlemek lazım? yani külfet gelecek kadar sık değilse bence de ameliyat olmayın düzenli temizletin

Zannediyorum ayda bir ciddi boyuta ulasılıyor.İste tam olarak temizlemeyi öğrenebilsem hic sorun etmeyeceğim.Siz güzel hanımlardan ondan yardım istedim,belki bir taktiği vardır hepsini çekip çıkarır diye :) Bakalım illa bir bilen cıkacak

Kendin temizleyebilirsin.
Telefonun fenerini aç ağzına tut, cımbızın arka tarafıyla kıkançlı yeri değil tuttuğumuz yeri. O tarafla bastırıyorum sağ sol yanlara, dişlerin bittigi yerden geride sağ sol bastır çıkıyorlar zaten.
Bende yok bu problem ama ara ara yaparım bazen küçük çıkar.
Les gibi de kokar.
Kekik suyu yada tuzlu su ile gargara yapabilirsin.

Çok teşekkürler,bu şekilde görünen sağ sol yerlerin arka tarafındakiler cıkıyor mu? Bir de boğazdakiler de cıkar mı acaba? Direk ellerimi sokabiliyorum,dilimi fırcaladıgım icin öğürme refleksini atlattım.Acaba direk bastırsam da olur mu?

Merhaba,tam olarak nereye ve nasıl bastınız? Bende de görünmüyor ama var olduklarını hissediyorum.Tam olarak dediğinizi yapmam lazım benim de.Feneri tutuyorum ama sağ ve solda bir şey yok.Zannediyorum boğaza doğru olan kısımlardalar ve nasıl cıkaracagız? Evet dediginiz gibi ayda bir daha cok koku yapıyor ve temizleme ihtiyacı duyuluyor.Doktorlar da cok büyük taş olmadıkca temizlemeye yanasmıyor,2 doktora sordum böyle dediler.O yüzden is basa düştü kendimiz temizleyeceğiz.Baya bir insan görüyorum bu dertten muzdaripler.Yardımcı olursanız cok sevinirim
Simdi cok saglam siddetli oksuruk ve hapsuruklarda dikkat edin bazilari firliyo tecrubeyle sabit😂 diger turlude feneri iyice tutun nasil tarif etsemkiyanaklarla falan alakasi yok soyle tatif edeyim en iyisi youtubede bir tane manyak cocuk var onu izleyin badenck tasi yazin direk kamerayi agzina sokmus ordan gorurusunuz tam deidigim yeri o tarif ediior.

Şimdi internette okudum da şu plastik iğneler varya ucunu cıkarıp icine su doldurup o bademciklerdeki ceplere suyu boşaltınca cıkıyorlarmis denemekte fayda vae bende demicem. Benim hemen midem bulanıyor ya

Back