K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz Bademcik ameliyatı sonrası

neredeyse 1 ay oldu ama sağ tarafta çeneme kulağıma vuran ağrı kesiciyle geçmeyen ağrılar başladı sizdede olduğu böyle bişey

benımde 1.5 ayda bır bogazlarım sısıyor.artık bıktım devlet hastanesıne gıderım der senı gozlemlememız lazım calısıyorum her ay hastane ye gıtsem kovulurum ısten.(

Bu konudakı tecrübelerini paylaşman gercekden çok iyi
4,5 yasındakı kardesim ameliyat olacak çok korkuyorum

YA KIZLAR BENDE BADEMCİK AMELİYATI OLCAM AMA KİLO ALDIRIYO DİYOLAR TECRÜBESİ OLAN YAZABİLİR Mİ GERÇEKTEN KİLO ALIR MIYIM SERUMDAN DOLAYI FALAN

11 temmuzda saat 9da amelyat olucam bnm kronik bAdem iltahibi oldugu icin aliyorlar ve bn çok ama çok korkuyrm vazgecmek istiyrm ama kalp romatizmasina yol acmak üzere olduğu için ailem izin vermiyo çok korkuyrm ve ne yapicami bilmiyrm

Merhaba aynı sorun bendede var bu hafta gidip ameliyat olmak istiyorum dicem peki koku gitti değil mi

sesinizde herhangi bir değişme oldu mu? bende 21 yasındayım olmayı düşünüyorum ama ses tizleşmesi kalıcı değişiklik olur yazıyor bazı yerlerde siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı cherriy bayagı zaman gecmiş ama :)

Merhaba benim kronik bademciklerim var her ay agriyor amaliyata karar verdim ama çok endişeliyim 28 yaşindayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…