Bademcik ameliyatı olmaya karar verdim. Deneyimleriniz?

canım öncelikle çok geçmiş olsun benim de 5 yaşında oğlum var onunda bademcikleri çok şişiyor her ay en az 2 şişe antibiyotik kullanıyoruz bunun zararından çok korkuyorum birde orta kulak iltihabı yaptı son zamanlarda kulakta sıvı birikti ilaca rağmen geçmiyor.doktor kulaklara tüp takacağını ve geniz etini alacağını söyledi.ben bademciklerini aldırmak istiyorum ama kararsızım ağzı açık uyuyor hep ve hep öksürük var ilaç kullanmaktan helak oldu yavrum önerebileceğin birşey var mı bize?

Kesinlikle aldırın. Benim kalbime vurmaya başlamıştı. Çocukken de çok enfeksiyon geçiriyormusum, keşke o zaman aldırsalarmis. Çocuklar 2-3 günde atlatıyor, 1 haftada hiçbir şey kalmıyor. İleride çok daha zor olacak ameliyat süreci.. Benim ameliyat olduğum gün o yaşlarda bir çocuk bademcik, kulağa tüp takma, geniz eti, sünnet dördünü bir arada oldu. Hiç de aglama vs etmedi. Ben acidan kıvrandim. Doktor en baştan söylemişti erişkinlerde ağrı fazla oluyor diye..

çok teşekkür ederim canım bademcikleri normalde de çok büyük birde bu bademcik enfeksiyonu tekrarladığında orta kulakta problem yaratıyormuş bu yüzden ilaca rağmen düzelmedi bizim kulaklarımız artık en son doktor kulağa tüp taktırmalıyız geniz etini de lacağız dedi bende bademciklerini de aldırmak istiyorum işte 2 ayda 4 kez antibiyotik kullandı her ay mutlaka hasta 1 hafta falan iyi sonra yine öksürük gece öksürürken boğulacak nerdeyse 10 gün oldu ilaç biteli 2 gündür yine öksürük başladı yavrum iyice fena oluyor ilaçla hastalıkla.bende aldırayım en iyisi inşallah daha iyi olur

İnşallah sağlığına kavuşur oğlunuz, ameliyat tabi ki elbette birkaç gün zor ama sonrası düzlük..

Canım, iyi bir kulak burun boğazcı önerebilirim sana arzu edersen.

Ben gecen yil yaptirtim hatirlamak bile istemiyorum o acilari operasyon sonrasi cekilek gibi degildi

Ay canım benim ben hep küçük çocuklarda goruyorum 1 gunde iyileşip koşturuyolar valla demek buyuklerde zor oluyormuş raporlusun o zaman herhalde o agrıyla ders de anlatamazsın degıl mı

konunu yeni görüyorum çok geçmiş olsun bana çocukken demişlerdi şimdi ise faranjit oluyorum ilaç kullanmaktan midem mahvoldu burundan kaynaklı olduğu için ben burun ameliyatı olup kurtulucam inşallah.

küçükken olmak varmış desene bu tür ameliyatları bi ti bize çok basit gibi anlatırlar

Ay canım benim ben hep küçük çocuklarda goruyorum 1 gunde iyileşip koşturuyolar valla demek buyuklerde zor oluyormuş raporlusun o zaman herhalde o agrıyla ders de anlatamazsın degıl mı
Canım doktor 20 gün rapor verdi, İnşallah yeterli olur.
Sağol canım, aynen küçükken olmak varmış. Doktor başta demişti zaten ameliyat sonrası kötü olacak diye..
Gercek bu cunki:) Allah sifa versin tez zamanda
Teşekkür ederim.

öncelikle geçmiş olsun. şuan nasılsın merak ediyorum üzerinden baya zaman geçmiş benimde bademcikler alınacak malesef doğumdan sonra vücudum mohvoldu. sürekli boğaz enfeksiyonu

öncelikle geçmiş olsun. şuan nasılsın merak ediyorum üzerinden baya zaman geçmiş benimde bademcikler alınacak malesef doğumdan sonra vücudum mohvoldu. sürekli boğaz enfeksiyonu
Merhaba, teşekkür ederim. 34 gün oldu ve iyileşme tamamlanmadı. Dikişlerim henüz düşmedi tamamen.. Faranjit de bir süre devam edecekmiş, yani yanma var sürekli orada.. Yutkunurken hala tam eskisi gibi yutkunamıyorum. Sanırım 1.5 ayı bulacak tamamen iyileşmem. Hala sıcak şeyler içmem ve sert boğaza batacak şeyler yemem yasak.. Ben meme büyütme ameliyatı oldum böyle ağrı çekmedim. 1 ayda hiçbir şeyim kalmamıştı. Bu ameliyat gerçekten çok zor ama mecburi ise kaçışı da yok maalesef..

MERHABA .BENDE 15 GÜN SONRA AMELİYAT OLACAĞIM. SÜREKLİ İLTİHAPLANMASINI VE ŞİŞMESİNİ GEÇTİM SIRF AĞIZ KOKUSUNDAN DOLAYI OLMAK İSTİYORUM. SENDE ALDIRMADAN ÖNCE VARMIYDI, VARSA GEÇTİMİ ?

MERHABA .BENDE 15 GÜN SONRA AMELİYAT OLACAĞIM. SÜREKLİ İLTİHAPLANMASINI VE ŞİŞMESİNİ GEÇTİM SIRF AĞIZ KOKUSUNDAN DOLAYI OLMAK İSTİYORUM. SENDE ALDIRMADAN ÖNCE VARMIYDI, VARSA GEÇTİMİ ?
Bende ağız kokusu yoktu, sanırım sizde bademcik taşı da var, onlar koku yapıyormuş.

Merhaba ameliyat olalı çok zaman geçmiş ama ben nasıl olduğunuzu merak ettim bende 23 yaşındayım artık iğne kullanmaktan bi hal oldum hangi doktora görünsem aldır diyor herkes birşey söylüyor bende çok korkuyorum kanama olursa diye.. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Merhaba, koskoca kış hasta olmadım derken son birkaç haftadır 2. defa boğazlarım kötü durumda.. İlkinde tek serum ile hemen geçti. Şimdi ilaç kullanmadan geçmesini bekliyorum. Ama ameliyat öncesindeki gibi değil tabi ki.. O kadar kötü olmadım. Bir de önceden ekim ayından itibaren ayda 2 kere bile antibiyotik kullanırdım şimdi koca kışı sadece 1 şişe antibiyotik serum ile kapatacağım inşallah..

Boğazlarınız faranjitten ötürümü kötü durumda geçmiş olsun.. peki öneriyormusunuz ameliyatı ne kadar sürede iyileştiniz içimi rahatlatacak şeyleri duymak istiyorum sanırım.. ben ameliyathaneye girdim aldırmak için grip olduğum için doktor iptal etti almadı tekrar geri çıktım bir daha o cesaretimi toparlayamıyorum ama bir yandanda iğneler beni mahvediyor resmen hayattan bıktım şu son zamanlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…