badem10 meme estetiği ameliyatı

bilgezaman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
2.504
281
Selammm kızlar, benim için baya bir geç konu açımı oldu sanırım her gün arkadaşların sayfalarını işgal ettim hep sağolsunlar e artık kendi konumu da açayım dedim:)..4 yıllık üniversite hayatım boyunca hep aklımdaydı bu ameliyatı olmak ama tereddütlerim de vardı tabii bana güven verecek bir doktor bulmak sonucun tam olarak istediğim gibi olması hep ya süreç kötü giderse korkusu vs nedenler ameliyat olmamı 4. sınıfa gelmeme kadar erteledi işte.Yoğun araştırmalarım sonucunda bu ameliyatı sevgili doktorum BARIŞ ÇAKIR a olmaya karar vermiştim artık.Aradım 3 Ekim 2011 için ilk görüşme randevusu aldım görüşmemizde her şey olumlu geçti haliyle muayene olurken falan utanıyor insan nasıl da çekinmiştim Barış bey muayene edip ölçü belirlemek için silikon protezlerini kullandığında..Birlikte fikir alışverişi yapıp istediğim büyüklüğün ne kadar olduğuna karar verdikten sonra sıra geldi ameliyat gününe.7 EKİM 2011 büyük gün! Nasıl heyecanlıydım içim içime sığmıyordu.Ailemin haberi bile yoktu düşünün artık ameliyat olacağımı birkaç arkadaşım dışında kimse bilmiyordu.Annemin tepkisinden çekindiğim için söylememiştim hep acaba söylese midim ya bir şey olursa ameliyat sırasında diye düşünüyordum ama şimdi iyi ki de söylememişim diyorum:) refakatçi olarak çok sevdiğim bir arkadaşım eşlik etti sağolsun. ve tuttuk Acıbadem Fulya Hastanesi'nin yolunu..Hastaneye girdiğiniz ilk andan itibaren 5 yıldızlı konforu sarıyor etrafınızı zaten etrafınızda dört dönen hemşirelerden.Odama alındıktan sonra yanıma gelen ekip damar yolumu açtı ve sonra canım doktorum Barış bey geldi yanıma çizimlerimi yapmak için amaaa nasıl utanıyorum o an var ya anlatamam yani Barış bey çizimleri yaparken.Sonra yatağıma uzandım vee ameliyathaneye götürdüler beni.İnsanın içi bir hoş oluyor o zaman.Sabah saat 07.45 suları. Uyandığımda saat 11 e geliyordu Barış bey geldi yanıma geldiğini çok güzel oldu çok beğeneceksin dediğini hatırlıyorum ama hala narkozun etkisindeyim ya gözümü kapatıp uyumak istedim biraz daha ama acayip bir mutluluk var içimde tabii.Ameliyat oldu da bitti sonucu merak ediyorum bir an önce görmek istiyorum nasıl olduğunu..Odama alındım memeler baskılı sargı yöntemiyle sarılmış tabi nasıl göreceğim :) O gece hastanede istirahat ettim Barış bey gün içinde iki defa uğradı yanıma sağolsun nasıl olduğumu sormak için. O gecede zaten ağrı kesici verildiği için rahat bir uyku geçirdim..Sabah uyandım Barış bey yanıma geldi direnlerime baktı ve artık taburcu olabileceğimi söyledi hatta ve hatta normalde ameliyatın 3. günü direnleri çıkarttığını ama bende durumun çok iyi gittiğini ve artık temiz kan gelmeye başladığı için şimdi çıkaracağım direnleri(ameliyattan sonra vücutta biriken kirli kanı dışarı atmaya yarayan iki küçük borucuk) dedi ben de sevindim tabi.Direnleri ameliyattan hemen sonraki gün çıkaran ilk hastası benim sanıyorum:) Direnler konusunda hemen bir dipnot düşmek istiyorum ben onları ağrılı acılı sızılı şeyler zannediyordum inanın kızlar hiç alakası yokmuş normalde canım da çok tatlıdır benim onu da ekleyerek söyleyim de acıya karşı çok dayanıklığı olduğumu düşünmeyin. ve direnleri çıkarıp baskılı sargıyı da çıkarıp full ayna da bir bak bakalım nasıl olmuş dedi doktorum ayy harika gözüküyorlardı nasıl mutlu oldum o an..Sporcu sütyenimi giydirdi doktorum ve taburcu oldum..Sonuç şuan nasıl mı muhteşemmmm :))) 2 ay olmuş ameliyat olalı da, zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten. Unutmadan boyutu hakkında da bilgi veriyorum hemen NATRELLE marka 510fx modeli 310cc protez kullanıldı arkadaşlar. İlk 20 gün sonrasında tam olarak meme kıvamına geldiler yumuşaklık kıvam süper:)

ilk mesaj benden olsun hayirli olsun hem memislerin hem topigin.:emir_bebek:
ne guzel anlatmissin tekrar ameliyat guneme gittim geldim. bir omur boyu saglikli guzel gunlerde kullan canim:KK16:

hayırlı olsun sorularımı hemen sıralamak ıstıyorum çocuk dogurunca sut verme olayı nasıl olacak,çok ellenınce agrı sızı yapıyormu.

teşekkürler canımm..hemen cevap veriyorum bende:)) çocuk olunca herhangi bir sorun yok normal meme büyütme ameliyatı olmayan biri nasıl emzirecekse ben de öyle emzircem bir zararı yok protezin:) ben her gün elliyorum oynuyorum hiç bi ağrı sızı falan yok :)))
hayırlı olsun sorularımı hemen sıralamak ıstıyorum çocuk dogurunca sut verme olayı nasıl olacak,çok ellenınce agrı sızı yapıyormu.

X