Kızlar ben saçım boyalı olduğu için sadece badem yağı sürüyorum ve sarımsaklı şampuanla yıkıyorum sizce işe yararmı? eskiden sinameki+badem yağı+bemix kullanıyordum ama saç rengimi açıcağı için.sizce sadece badem yağı ve sarımsaklı şampuan uzatır mı?
Kızlar ben saçım boyalı olduğu için sadece badem yağı sürüyorum ve sarımsaklı şampuanla yıkıyorum sizce işe yararmı? eskiden sinameki+badem yağı+bemix kullanıyordum ama saç rengimi açıcağı için.sizce sadece badem yağı ve sarımsaklı şampuan uzatır mı?
kisiden kisiye degisiyor..
ben sarimsakli sampuan kullandim gecen sene. birak uzatmayi saclarim feci sekilde dokulmeye basladi.. doktora gitttim doktor hemen o sampuani at cope yenisini al bidahada sakin oyle seyler deme demisti. sarimsakta asit varmis bu da herkezin cildine iyi gelmiyormus yakiyormus..
badem yagina gelince.. badem yagini ben haftada bir kez kullaniyorum ama baska yaglarla.. badem yagi, hint yagi, zeytin yagi, avokado yagi, susam yagi, yumurta sarisiyla karistirip sacima suruyorum ama uzatmiyor malesef ben de artik pes ettim, sadece kurumasin kirilmasin diye suruyorum.
:84:ben 7 aydır kullanıtorum saçım hem uzadı hem çoğaldı hemde dökülmüyor ve çok parlak ve sağlıklı devam et 3 aydan sonra etkisi çok fazla görülüyor.yaz başı omuzumdaydı şimdi belimde saçlarım...