• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Badem yağı ve boyadan yıpranmış saçlar.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sloppy

Mother to be
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
62
0
286
İstanbul
merhaba kızlar
saçlarım kızıldan kumrala geçersen saçımın allahtan çok az bi kısmında kuruma gibi bişey olmuş böyle sanki yanmış gibi taranmayan sert ve kaparık duran bi yer düşünün çok sinir bozucu. neyse geçenlerde badem yağı aldım o kısma sürmek için ama nası kullanıcam hiçbi fikrim yok. normal kuru saça sürüp mü beklemem lazım duştan sonra mı sürmem lazım bi kaç yerde duştan sonra demiş ve zaten yağlı saçım var öyle yağ saçımda kalırsa da rahat edemem heralde. şimdiden çok teşekkürler.

ben kullanıyorum uzun süredir.. banyodan önce sürüyorum hem uzatıyor hem yumuşak yapıyor. banyodan snra da uclarına sürmeni önerirm ıslakken kırıklar için

merhaba kızlar
saçlarım kızıldan kumrala geçersen saçımın allahtan çok az bi kısmında kuruma gibi bişey olmuş böyle sanki yanmış gibi taranmayan sert ve kaparık duran bi yer düşünün çok sinir bozucu. neyse geçenlerde badem yağı aldım o kısma sürmek için ama nası kullanıcam hiçbi fikrim yok. normal kuru saça sürüp mü beklemem lazım duştan sonra mı sürmem lazım bi kaç yerde duştan sonra demiş ve zaten yağlı saçım var öyle yağ saçımda kalırsa da rahat edemem heralde. şimdiden çok teşekkürler.

Saçını nemlendirip sür, strech gibi bir şeyle sar ve 1 saat beklet... Nemlendirmeden yağ bakımı yapılmaz çünkü aklında olsun...Bu arada badem yağını sürmeden önce ılıt, ılık yağlar daha kolay etki gösterir...

Back