Badem yagı kullananlar

kelebegnomru

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
247
110
Hanımlar 8 aylık hamileyim ve yeni şu aralar basenlerde çatlak çıkmaya başladı badem yagı aldım ama ne kadar kaç gün kullanacagımı bilmiyorum kullananlar paylaşabilir mi?

badem yağı kullanma canım onun yerine bebeyağı kullan.. çünkü badem yağı tüylenme yapabiliyor... :KK66: ya da vazelin kullanabilirsin.

Ben kakao yağı kullaniyorum çatlağım olmadı şimdilik. İnternetten araştır istersen hamilelikte çok tavsiye ediliyor.hergün karnıma ve göbeğime sürüyorum

Ben doğal zeytinyağı buldum onu suruyorum. Benm de şuan çatlak yok da gerçi son ayda belli olur o. Ben duzenli her gece uyumadan ve her banyo yapışımda suruyorum.

Hamilelogim boyinca her gece yatarken düzenli badem yagi surdum son aya kadar bisi yoktu ama son ay cok fazla catlak oldu ve hala izi duruyor bi ise yaramafi bende. Ama ben hamileliğimde 27 kilo aldim belki onun etkisi dee vardir

Hanımlar 8 aylık hamileyim ve yeni şu aralar basenlerde çatlak çıkmaya başladı badem yagı aldım ama ne kadar kaç gün kullanacagımı bilmiyorum kullananlar paylaşabilir mi?

Çatlak olmadan kullansaydin keşke..ben 3 aylık tan beri kullandım badem yağı evet Tüylenme yapıyor ama doğumdan sonra hiç tüy kalmadı ..dökülüyor yani..çok ta faydasını gördüm ..ama sen geç kalmışsin kullanmakta çatlama ya basladiysa bir faydası olacağını sanmıyorum.sana önerim doğumdan sonrada göbeğinde uygula sezeryan olmazsa çünkü acayip catliyor doğum dan sonra

Hamileliğin başındayım ama şimdiden badem yağını her sabah karnima göğüslerime sürüyorum. Bir de lierac krem aldım ona 3 aydan sonra başlamayı dusunuyorum. Çatlakların asıl sebebi kalsiyum eksikliğiymis bol kalsiyum almaya çalışıyorum.

Ben badem yağından fayda görmüştüm.
Kantaron yağı ama özellikle çok iyi, hala kullanıyorum atışeri kantaronlu cilt kremini.

ben oğluma hamileyken öğrendiğim andan itibaren karnım bacaklarım göğüslerim elimin ulaştığı heryere sürdüm badem yağını aklıma geldikçe hem de 1 milim bile çatlağım olmadı tüylenme çok hafif oldu ama doğumdan sonra bişi kalmadı zaten rahatsız edecek gibi tüylenme oluyor sarı sarı tüy gibi görülmüyor bile

Kakao yağı ve badem yağı sonradan tüylenme yapıyor diyorlar.
En iyisi bebek yağı . Ben hep bebe yağı kullandım hiç çatlağım yok. Ama ne kullanırsak kullanalım cilt yapısıyla alakalı bir durum.

Hamilelogim boyinca her gece yatarken düzenli badem yagi surdum son aya kadar bisi yoktu ama son ay cok fazla catlak oldu ve hala izi duruyor bi ise yaramafi bende. Ama ben hamileliğimde 27 kilo aldim belki onun etkisi dee vardir
Maşallah iyi kilo almışssınız ben 14 kilo aldım daha da alırm herhalde 32 haftalık daha :KK70:

Hamileliğin başındayım ama şimdiden badem yağını her sabah karnima göğüslerime sürüyorum. Bir de lierac krem aldım ona 3 aydan sonra başlamayı dusunuyorum. Çatlakların asıl sebebi kalsiyum eksikliğiymis bol kalsiyum almaya çalışıyorum.
Aşırı kullanımı zararlı diye biliyorum çok sürme istersen ben karın bölgeme kullanmıyorum ne olursa olsun bebeğe geçer diye

Aşırı kullanımı zararlı diye biliyorum çok sürme istersen ben karın bölgeme kullanmıyorum ne olursa olsun bebeğe geçer diye
Badem yağı mi zararlı bebeğe.ilk defa duydum bunu İbrahim Saraçoğlu dan dinledim bol kalsiyum alın ve badem yağı kullanın diyordu.çatlaklar zaten en çok karın bölgesinde oluşuyor canım karnına surmezsen faydası olmazki

X