Badem Göz Estetiği👀 tavsiyeler

Elizabeth Bennet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
44
12
38
30
Merabalar mayısta badem göz estetiği olmaya karar verdim Gökhan Uğur’a olan var mı? Şu anlık bu doktorda karar kıldım, gözlerim direk düşük sayılmaz ama yuzumde yorgun bır ıfade var yaşım 25, yaptıran varsa tecrubelerını paylasırsa cok mutlu olurum

Bende düşünüyorum fakat bu konuyla ilgili bir sürü Öner’i var mesela belle eyes diye bir operasyon var onu araştırdınızmı kaş kaldırma ve badem göz harmanlanıp yapılıyomuş

neler çıkmış haberim yoktu benim ama burdan görünce internete baktım badem göz ameliyatından daha iyi bir teknikle içerden yapılıyormuş kesi izi kalmıyormuş

Bende düşünüyorum fakat bu konuyla ilgili bir sürü Öner’i var mesela belle eyes diye bir operasyon var onu araştırdınızmı kaş kaldırma ve badem göz harmanlanıp yapılıyomuş
Evet duydum ama fıyatı da pahalı olur dıye dusunuyorm hatta bı doktor 15 bın dedı ıkısını bırlıkte yapıyomus duydunuz mu bılmıyorm ama doktor karaca başaran var cerrahı yontemle yapıyomus iz kalmıyo dıye bılıuorm

neler çıkmış haberim yoktu benim ama burdan görünce internete baktım badem göz ameliyatından daha iyi bir teknikle içerden yapılıyormuş kesi izi kalmıyormuş
Evet bende onu gördüm doktor karaca başarana yaptırmayı dusunuyorm gökhan beyden vazgectm onunkınde ız bayagı kalıyo cunku karaca başaranın yaptıklrında ız kalmıyomus

Evet bende onu gördüm doktor karaca başarana yaptırmayı dusunuyorm gökhan beyden vazgectm onunkınde ız bayagı kalıyo cunku karaca başaranın yaptıklrında ız kalmıyomus
Merhaba Karaca beye badem goz ameliyati oldunuzmu? veya gorusmeye gittinizmi? Nasildi? Ben kendisini vaser lipo ve bbl icin dusunuyorum, ama ilk once 9-11 bin liste fiyati verip sonra ikincil islem diye birden 19bin fiyat verdiler. Halbuki eridigi icin yeniden yaptiriyorum sekil bozuklugu vs gibi bi problem yok - aradaki fark rahatsiz etti. Birde asistanina kendisiyle gorusmek istiyorum dedigim halde siz soyleyin ben sorayim hastalari var gibi seyler soyledi, hic mi bos bir ani yok potansiyel bir hasta ile konusmak icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…