Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, öncelikle sureci paylastiginiz icin Cok teşekkürler. Umarım yakında dahada inecek sislikler, belli ki bu tarz ameliyatlarda en az 10 gun evde kalmak lazım.Şu anki yüzüm böyle. Gözlerim hem çok büyük hemde son zamanlarda bi asimetri oluşmaya başladı. Bi gözüm diğerinden daha büyük. Sağ yanağımda hafif bir çukur var, o bir kaç sene önce yaptırdığım bişoktemi sonrası oluştu
Şakak dolgusu sizi çok gençleştirecektirŞu anki yüzüm böyle. Gözlerim hem çok büyük hemde son zamanlarda bi asimetri oluşmaya başladı. Bi gözüm diğerinden daha büyük. Sağ yanağımda hafif bir çukur var, o bir kaç sene önce yaptırdığım bişoktemi sonrası oluştu
Hangi yoga..Bence cok guzel kadinsiniz :) ben olsam elletmem. Goz kapagi dusuklugu bende de vardi. Eylulden beri yuz yogasi yapiyorum. Baya toparladi. Gozlerinizin boyle buyuk olmasi da cok guzel degil mi :)
Cok gecmis olsun.Buda bugünki halim.
Ilk iki gün fazla sismesi diye sevinmistik. Doktor bana 3. gün en fazla sislik olacagini söylemisti, ama ilk basta hic sismedigi icin bukadar olacagini tahmin etmedim.
Ben fazla cekik buluyorum
Gözlerimi, insallah sislik beni aldatiyor ama cok mutsuzum su an.
Agri hissi fazla yok ilk ameliyatdan ciktigimda tabiiki kötüydü ama sonra serum bagladilar ve gecti. Su an da göründügü gibi agri yok; hafif bir migren gibi sadece
Aylin ben yaptirdim sakak dolgusu.cok cok beğendim. Sende yaptırdın mı?Şakak dolgusu sizi çok gençleştirecektir
Çok teşekkür ederim gözlerimi çok büyük buluyordum inşallah değer bukadar eziyeteCok geçmiş olsun. Siz guzeldiniz daha guzel olursunuz umarim. Büyuk cesaret sizde ki.
Simdiden guzel oldugu anlasiliyor.Kizlar dünden beri taze ananas yedim cok yürüdüm, 4. günün sonunda yüzüm böyle
Cok güzel olmuşsun. Bu islem ömürlük mu gecici mi?Kizlar dünden beri taze ananas yedim cok yürüdüm, 4. günün sonunda yüzüm böyle
Cok Tesekkür ederim :)Simdiden guzel oldugu anlasiliyor.
Enfla-c tablet var takviye ( bromelain ve c vitamini iceriyor ) bana doktor ödem ve morluk giderici olarak yazmisti. Doktorunuza danisin isterseniz.
Ödemleri cok iyi geciriyor ve morarmayi da.
Cok güzel olmuşsun. Bu islem ömürlük mu gecici mi?
Ben araştırdım baya, yaptıracağım bir hafta sonra kadar. Aynı zamanda üst yanak dolgusu yaptıracağım, morarmalar olacağı için uygun zamanı bekliyorum. Acaba şakak dolgusunda morarma oldu mu sizde.Aylin ben yaptirdim sakak dolgusu.cok cok beğendim. Sende yaptırdın mı?
Ben dolgu yaptirmadim yanak lift ve sakak germe yaptirdim :)Ben araştırdım baya, yaptıracağım bir hafta sonra kadar. Aynı zamanda üst yanak dolgusu yaptıracağım, morarmalar olacağı için uygun zamanı bekliyorum. Acaba şakak dolgusunda morarma oldu mu sizde.