S Sysyy Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2019 16 7 6 34 15 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sysyy #1 Merhabalar, devlet hastaneleride badem goz ameliyatinin fiyatini bilen var mi?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.312 1 64.654 548 15 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sysyy #2 Sysyy .!.: Merhabalar, devlet hastaneleride badem goz ameliyatinin fiyatini bilen var mi? Genişletmek için tıkla... Boyle bir seyi devlet hastanelerinde yaptirmayin. Bu tarz operasyonları yapmaya eli alışık bir doktor olmalı. Yüzünüzün tam ortasında, ilk dikkat edilen yer. En ufak hatada tamamen mutsuz olabilirsiniz.
Sysyy .!.: Merhabalar, devlet hastaneleride badem goz ameliyatinin fiyatini bilen var mi? Genişletmek için tıkla... Boyle bir seyi devlet hastanelerinde yaptirmayin. Bu tarz operasyonları yapmaya eli alışık bir doktor olmalı. Yüzünüzün tam ortasında, ilk dikkat edilen yer. En ufak hatada tamamen mutsuz olabilirsiniz.
Joanne11 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 3.301 1 5.311 108 15 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sysyy #3 Sysyy .!.: Merhabalar, devlet hastaneleride badem goz ameliyatinin fiyatini bilen var mi? Genişletmek için tıkla... Devlette çuvaldızla dikerler valla
Sysyy .!.: Merhabalar, devlet hastaneleride badem goz ameliyatinin fiyatini bilen var mi? Genişletmek için tıkla... Devlette çuvaldızla dikerler valla
S Sysyy Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2019 16 7 6 34 15 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sysyy #4 Joanne11 .!.: Devlette çuvaldızla dikerler valla Genişletmek için tıkla... , ben daha once devlette iki operasyon gecirdim cok sukur cok memnunum, su anda yurt disinda oldum icin telefonlan fiyat bilgisi vermediler o yuzden
Joanne11 .!.: Devlette çuvaldızla dikerler valla Genişletmek için tıkla... , ben daha once devlette iki operasyon gecirdim cok sukur cok memnunum, su anda yurt disinda oldum icin telefonlan fiyat bilgisi vermediler o yuzden