• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bade İşçil'in Gelinliği

Katalog çekimlerindeki ışık, vs en basit bir gelinliği bile şahaser gibi gösteriyor.:ssz:
İşte tüm bunları çıkardığında ortaya böyle sıradan bir gelinlik çıkıyor. Piyasada 4- 5 bine alâsını diktirebileceğin bir
gelinliği 25 bine alıyorsun sonuç hüsran :44:Bence vasat durmuş gelinlik üzerinde etekler cılız hatta kısaymış imajı veriyor..Eğer gerçekten 25 bin
vermişse yazık etmiş parasına Gerçi onlarda para çoktur sorun olmaz:1::1:

hıımmm, aslında haklı olabilirsiniz. kendim düşündüm, bu kadar param olsa, acaba hangi gelinliği, 25bin tl ya da öyle bir miktar vermeye değer görürdüm acaba diye.

aklıma ilk gelen Vakko'da satılan Monique Lhuillier markasının Catherine adlı modeli oldu. Görebildiğim kadarıyla 3 çeşit farklı dantel üst üste kullanılmış. Delice dantel miktarı olan bir gelinlik, öyle böyle değil. Dantel de elde dikildiğinden işçiliği de delice.

monique-lhuillier-catherine-gown-back.jpg

1.jpg

6.jpg

Bol miktarda dantel ve el işçiliğinden aklıma gelen ikinci gelinlik Vera Wang'în Esther'i oldu. Sanırım 5 kat kadar tüle her katta elde onlarca dantel aplik parçası dikilmiş :S Çılgın bir emekten söz ediyoruz. Bu gelinlik Blair Waldorf'un kraliyete gelin giderken giydiği idi. Açık saç bir gelinliğe bu kadar mı yakışmaz.

1347630542_f_Esther_Front.jpg

blair-waldorf-wedding-gown_652x1010.jpg

Üçüncü aklıma gelen gelinlik Beymen'de satılan Romona Keveza isimli tasarımcının 2014 defilesindeki final gelinliği idi. İlk kez taşlı bir gelinlikten hoşlanıyorum. Eğer bu boncuklar elde dikildiyse bunun işçiliğini düşünmek bile istemiyorum. Rengini açarsa taşlar nasıl görünür acaba? Yalnız duvak gelinlikten güzel:

vestidos-novia-romona-keveza-fotos-L-UVPqeL.jpeg

Bence Kate Middleton'ın gelinliği eteğinin kalıbı, kesimi, parça parça olması ve üstüne dikilmiş danteller ile kesinlikle ödenen tüm parayı hak ediyor:

183176_9801.jpg

Son olarak Pronovias'ın bu seneki defilesinin final gelinliği, eğer ziberlin ile dublelenen dantel yapıştırma benzeri bir yöntemle değil de el ile tutturulduysa, deli ötesinde bir emek gerektiriyor yine, kumaş zaten orijinal fransız üretimi dantel ve kimbilir kaç mt gidiyor :S

itscamilleco.com2013060203-1.jpg

kendine kötülük etmiş.Olması gereken zariflik mankende mevwut ama Bade İşçil de olmamış.Hem daha farklı hiç giyinmemiş bişey giymeliydi tanınan biri olarak

yok hayır, mesaj: Pronovias'ın ana ülkesi olan İspanya'dır, genelde ana ülkelerde gelinlikler daha ucuza satılırlar, ancak orada bile fiyatı 8400euro idi, ülkemizle arada 2-3bin tl fark var. fiyat belirttim zira insanlar genelde ünlülerin gelinliklerin fiyatını da konuşuyorlar.

mesaj dışı: ispanyaya gitmek bir şey ise italyaya, fransa, hollanda, almanyaya da defalarca gittiğimi yazayım o zaman. bu kadar zor değil, size de pegasustan 60 euroya bir bilet alayım.
60 euro yu kendinize saklayın. bir kupon kordeneli fransız danteli alırsınız.

Ne gelinlik ne sac nede makyaj olmamis...
o kadar paraya bu kadar emanet duran bir gelinlik :ssz:

minenes sence buna uzun kol gider mi?
bi de uzun kollu gelinliğe kalın kuşak olur mı dersin?

Bu gelinliğin en belirleyici yerlerinden bi askı biçimi. Uzun kol farklı bir görüntü verecektir. Ortaya yine güzel bir şey çıkabilir ama bununla çok alakalı durmaz. Kuşak kalınlığı uzun koldan ziyade modelin kabarıklığı ve süslemeleri ile ilgili bir durum.

Bu gelinliğin en belirleyici yerlerinden bi askı biçimi. Uzun kol farklı bir görüntü verecektir. Ortaya yine güzel bir şey çıkabilir ama bununla çok alakalı durmaz. Kuşak kalınlığı uzun koldan ziyade modelin kabarıklığı ve süslemeleri ile ilgili bir durum.

minenescim çok saol cevap için
çok kabarık olmayan bi gelinlik istiyorum ben :)

hıımmm, aslında haklı olabilirsiniz. kendim düşündüm, bu kadar param olsa, acaba hangi gelinliği, 25bin tl ya da öyle bir miktar vermeye değer görürdüm acaba diye.

aklıma ilk gelen Vakko'da satılan Monique Lhuillier markasının Catherine adlı modeli oldu. Görebildiğim kadarıyla 3 çeşit farklı dantel üst üste kullanılmış. Delice dantel miktarı olan bir gelinlik, öyle böyle değil. Dantel de elde dikildiğinden işçiliği de delice.

monique-lhuillier-catherine-gown-back.jpg

1.jpg

6.jpg

Bol miktarda dantel ve el işçiliğinden aklıma gelen ikinci gelinlik Vera Wang'în Esther'i oldu. Sanırım 5 kat kadar tüle her katta elde onlarca dantel aplik parçası dikilmiş :S Çılgın bir emekten söz ediyoruz. Bu gelinlik Blair Waldorf'un kraliyete gelin giderken giydiği idi. Açık saç bir gelinliğe bu kadar mı yakışmaz.

1347630542_f_Esther_Front.jpg

blair-waldorf-wedding-gown_652x1010.jpg

Üçüncü aklıma gelen gelinlik Beymen'de satılan Romona Keveza isimli tasarımcının 2014 defilesindeki final gelinliği idi. İlk kez taşlı bir gelinlikten hoşlanıyorum. Eğer bu boncuklar elde dikildiyse bunun işçiliğini düşünmek bile istemiyorum. Rengini açarsa taşlar nasıl görünür acaba? Yalnız duvak gelinlikten güzel:

vestidos-novia-romona-keveza-fotos-L-UVPqeL.jpeg

Bence Kate Middleton'ın gelinliği eteğinin kalıbı, kesimi, parça parça olması ve üstüne dikilmiş danteller ile kesinlikle ödenen tüm parayı hak ediyor:

183176_9801.jpg

Son olarak Pronovias'ın bu seneki defilesinin final gelinliği, eğer ziberlin ile dublelenen dantel yapıştırma benzeri bir yöntemle değil de el ile tutturulduysa, deli ötesinde bir emek gerektiriyor yine, kumaş zaten orijinal fransız üretimi dantel ve kimbilir kaç mt gidiyor :S

itscamilleco.com2013060203-1.jpg

ilk fotoğraftakine bayıldım..tam da aradığım sırt dekoltesi ve uzun kol..yakın zamanda inşallah :):54::16:

bu model bana ardeliaymış gibi geldi kolları filan ? bi fotolarına bakarmısınız. Bade'de sanki çok vasat durmuş bu gelinlik çok daha güzel bir gelinlik giyebilirdi ,yani kendisine çok daha yakışan ...

$ardelia.jpg $ardelia2.jpg

Son düzenleme:
Back