Gelinlik Modelleri Bade İşçil'in Gelinliği

pogacaayak

2012- ∞
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
8.838
1.110
148
Ben beğendim
Elia Saab imzası taşıyormuş.
Sadece o belindeki tüyler biraz yukarda mı olsaymış dedim ama herhalde o da düşünmüştür:44:

Çok kızın hayali olan Aglaya modelini giyinmiş:

Ben İspanya'da sormuştum, 8400 euro idi fiyatı, burada da 23-24bin tlye satılıyor...

Bende bayıldım Bade İşçilin gelinliğine. Ama ne yalan söyleyeyim ağlaya modeli olduğu hiç aklıma gelmedi. Bir şeyler farklı sanki yada bana öyle geliyor. Çok güzel çokkk.

Belindeki kemeri takmamış, bu da bacaklarını kısa göstermiş. Ayrıca altına tarlatan giyinmediği için çekimlerdeki kadar büyük durmuyor eteği. Ben eminim aglaya olduğundan, dantelin deseni filan da aynı askılarda.

Bende bayıldım Bade İşçilin gelinliğine. Ama ne yalan söyleyeyim ağlaya modeli olduğu hiç aklıma gelmedi. Bir şeyler farklı sanki yada bana öyle geliyor. Çok güzel çokkk.

ben ilk gördüğümde "vay, aglaya giymiş hanımefendi" dedim. sonra baktım baktım, "yok ya bu aglaya deği" dedim, meğer öyleymiş. pronovias mankeninde daha güzel duruyor

ben ilk gördüğümde "vay, aglaya giymiş hanımefendi" dedim. sonra baktım baktım, "yok ya bu aglaya deği" dedim, meğer öyleymiş. pronovias mankeninde daha güzel duruyor

Evet mineses detaylı fotoğrafları eklediğinde farkettim bende. Pronovias mankenine torpil geçmiş sanki

Bade hanıma bence bu model yakışmamış.
Sanki onu yansıtmamış bilmiyorum.
Ayrıca o koleksiyondaki en iyi gelinlik değil bence.

Ne gelinliği ne saçı ne makyajı olmamış malesef,halbuki o kadar güzel kiii
:44:

yok hayır, mesaj: Pronovias'ın ana ülkesi olan İspanya'dır, genelde ana ülkelerde gelinlikler daha ucuza satılırlar, ancak orada bile fiyatı 8400euro idi, ülkemizle arada 2-3bin tl fark var. fiyat belirttim zira insanlar genelde ünlülerin gelinliklerin fiyatını da konuşuyorlar.

mesaj dışı: ispanyaya gitmek bir şey ise italyaya, fransa, hollanda, almanyaya da defalarca gittiğimi yazayım o zaman. bu kadar zor değil, size de pegasustan 60 euroya bir bilet alayım.

Şunu bir diktirmek isteyen olmadı ki dikelim...

Ben gelinlik siparişini vermemiş olsaydım kesin size gözüm kapalı diktirirdim. Badenin gelinliğinden bile güzel bişey ortaya çıkaracağınızdan şüphem olmazdı. Umarım başka bir gelin adayı bu fırsatı değerlendirir.

öncelikle teşekkür ederim. malesef bu modele talep azaltı. aksi gibi şu an bir kumaşçımda etekte kullanılan kumaşın ya aynısı ya da %99 benzeri satılıyor. piyasamıza ancak düştü işte. kısmeti olan varsa dikilir.

Mine hanım, benim gelinliğime de bir yorum yapabilir misiniz zamanınızı almazsa. Düzeltilmesi gereken yerler var mı sizce?

Piyasadaki kumaşların değişmesinde katkın çok büyük. kk kızları, hepimiz sayende neyin doğru olduğunu öğrendik. Talep edilmeye başlanınca bazı şeyler değişiyor demekki

Aksine bende doğallını çok beğendim. Nasip olursa bende böyle düşünüyorum düğünümde yandan ayrılmış doğal taranmış bir saç yaptırıcam. Zaten saç değil önemli olan, duvaktır gelini gelini yapan yani bence

Katalog çekimlerindeki ışık, vs en basit bir gelinliği bile şahaser gibi gösteriyor.
İşte tüm bunları çıkardığında ortaya böyle sıradan bir gelinlik çıkıyor. Piyasada 4- 5 bine alâsını diktirebileceğin bir
gelinliği 25 bine alıyorsun sonuç hüsran :44:Bence vasat durmuş gelinlik üzerinde etekler cılız hatta kısaymış imajı veriyor..Eğer gerçekten 25 bin
vermişse yazık etmiş parasına Gerçi onlarda para çoktur sorun olmaz

Piyasadaki kumaşların değişmesinde katkın çok büyük. kk kızları, hepimiz sayende neyin doğru olduğunu öğrendik. Talep edilmeye başlanınca bazı şeyler değişiyor demekki

estağfirullah canım, kumaşçılara öyle bir etkim olduğunu sanmıyorum :) ama inşallah kızların daha güzel şeyler diktirdiğini görüyoruz. kumaşçılarımızda zaten çok güzel ürünler var, hep vardı. ama malesef gelinlikçiler diktikleri kendi referansları olacak olmasına rağmen hep en ucuz kumaşa kaçtıklarından pek göremiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…