Selam arkadaşlar,benimde bir derdim varbelki aranızda kullanan olmuştur diye düşündüğümden utanarakta olsa sormak istedim.arkadaşlar benim bacakla genital bölge arasında birşey var ,baştan anlatayım ,5 gün önce bir baktım çamaşır sıkarda tahriş olur ya aynen öyle bir kızarıklık ve acı vardı, bende güzelce yıkayıp bebek pudrası sürdüm( pişik sandım) en büyük hataymış bu pudra sürme işi ..aynı günün devamında o kızarık olan yer şişti ,herhalde kıl dönmesi oluyor diye kara merhem sürdüm(kıl dönmelerinde bende işe yarar)kara merhem bir topladı bir topladı ceviz büyüklüğünde bir şişlik oldu ağrısını anlatmaya gerek yok zaten ama uçta vermedi, doktora gitmeye çekindim,birde adım atamıyorum zaten nasıl gitcem diye tanıdığım bir bayan doktor arkadaşıma durumu anlattım o da bana sakın kara merhem sürme artık orası pudradan mikrop kapmış bactroban alıyorsun hemen ama doktora da mutlaka git yada eczacıya göster dedi .. ben kıpırdayamıyorum kiannem aldı bu bactrobanı eczacıyada anlatmış o da arkadaşın dediklerini söylemiş doktorda bunu yazacak zaten demiş.. ve ben kullandım bunu sabaha o şişliğin içindeki cerahat çıkmıştı,şişlik inmiş ağrıda yok ama hala çok sert.. çıktığı yer göz gibi oyulmuş resmen.. belki kullanan vardır bu bactroban antibiyotikli krem orayı kapatacak anladığım kadarıyla peki o sertlik kalırmı kullanan oldu mu taş gibi :S ben hala kullanıyorum bactrobanı doktora da gidicem ama aslında açıkcası kesilmesinden korkuyorum çok özür dilerim hepinizden belki yaşayan kullanan vardır uzun uzun da anlattım ama bana yardımcı olurmusunuz o sertlik kalırmı?