bactroban krem sıkıntısı ,yardımcı olabilirmisiniz?

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.986
2.928
Selam arkadaşlar,benimde bir derdim var:KK43:belki aranızda kullanan olmuştur diye düşündüğümden utanarakta olsa sormak istedim.arkadaşlar benim bacakla genital bölge arasında birşey var ,baştan anlatayım ,5 gün önce bir baktım çamaşır sıkarda tahriş olur ya aynen öyle bir kızarıklık ve acı vardı, bende güzelce yıkayıp bebek pudrası sürdüm( pişik sandım) en büyük hataymış bu pudra sürme işi ..aynı günün devamında o kızarık olan yer şişti ,herhalde kıl dönmesi oluyor diye kara merhem sürdüm(kıl dönmelerinde bende işe yarar)kara merhem bir topladı bir topladı ceviz büyüklüğünde bir şişlik oldu ağrısını anlatmaya gerek yok zaten ama uçta vermedi, doktora gitmeye çekindim,birde adım atamıyorum zaten nasıl gitcem diye tanıdığım bir bayan doktor arkadaşıma durumu anlattım o da bana sakın kara merhem sürme artık orası pudradan mikrop kapmış bactroban alıyorsun hemen ama doktora da mutlaka git yada eczacıya göster dedi .. ben kıpırdayamıyorum ki:KK43:annem aldı bu bactrobanı eczacıyada anlatmış o da arkadaşın dediklerini söylemiş doktorda bunu yazacak zaten demiş.. ve ben kullandım bunu sabaha o şişliğin içindeki cerahat çıkmıştı,şişlik inmiş ağrıda yok ama hala çok sert.. çıktığı yer göz gibi oyulmuş resmen.. belki kullanan vardır bu bactroban antibiyotikli krem orayı kapatacak anladığım kadarıyla peki o sertlik kalırmı kullanan oldu mu taş gibi :S ben hala kullanıyorum bactrobanı doktora da gidicem ama aslında açıkcası kesilmesinden korkuyorum çok özür dilerim hepinizden belki yaşayan kullanan vardır uzun uzun da anlattım ama bana yardımcı olurmusunuz o sertlik kalırmı?

Doktora gidin bunda utanacak sıkılacak bir şey yok...
Eczacı sözü ile de lütfen hareket etmeyin. Enfeksiyon oluşmuşsa ve iç bölgede yer etmişse zamanla daha ciddi sorunlarla da uğraşabilirsiniz kolayca çözülecek bir derdi kulaktan duyma bilgilerle, forumlarda çare arayarak çözmeyin...

teşekkür ederim ,zaten gideceğim mecburen acaba aynı durumu yaşayıpta geçen varmı bunu öğrenmek istemiştim, ilginize teşekkürler:KK66:

Selamlar, o bahsettiğiniz şişliklerden bende de vardı. Kasık bölgemde oluşurdu ama çok acı veren bir şişlik , yürümekte zorlanırdım. Bende sizin gibi kara merhem sürüyordum.O merhem şişliği olgunlaştırıp yumuşatıyordu fakat iltahap boşalsada yine sert bir kitle kalıyordu,doktora gittim dahiliyeciye, muayene etti bir takım tahliller istedi fakat bir şey çıkmadı. Lenf düğümü iltihabıymış. Strestende olurmuş. Ne zaman bir şeye biraz fazla üzülsem hemen çıkardı. Ama belki bir on yıl olmuştur hiç çıkmadı.

Sizde bir doktara gösterin ki en azından içiniz rahatlar. Çok geçmiş olsun.

Selamlar, o bahsettiğiniz şişliklerden bende de vardı. Kasık bölgemde oluşurdu ama çok acı veren bir şişlik , yürümekte zorlanırdım. Bende sizin gibi kara merhem sürüyordum.O merhem şişliği olgunlaştırıp yumuşatıyordu fakat iltahap boşalsada yine sert bir kitle kalıyordu,doktora gittim dahiliyeciye, muayene etti bir takım tahliller istedi fakat bir şey çıkmadı. Lenf düğümü iltihabıymış. Strestende olurmuş. Ne zaman bir şeye biraz fazla üzülsem hemen çıkardı. Ama belki bir on yıl olmuştur hiç çıkmadı.

Sizde bir doktara gösterin ki en azından içiniz rahatlar. Çok geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim terslemeden yardımcı olduğunuz için evet gidicem nasipse artık d.hastanelerine 182 den randevu ile gidiliyor ya ondan bekliyorum . çok teşekkürler . umarum bende de birşey çıkmaz

Bactroban bildiğim en faydasız ilaçtır, daha hiç bir şeye iyi geldiğini görmedim, doktorlarda ısrarla onu yazar =))

İyi bir cilt doktoruna gidin bence, belki farklı bir şey önerebilir, sonuçta doktora gitmeden ilaç kullanmak doğru bir şey değil

Aynı problem bende de var konuyu internetten araştırırken buldum bu başlığı.benimde konu sahibinin dediği gibi bacağımla genital bölge arasında ağrılı sivilce gibi şişlik oldu patlatmadım ağrıdı geçti hafif sertliği kaldı dün az aşağısında acı hissettim baktım yeni bir tane kabarık ve şiş içi iltihap dolu sert bactroban sürdüm biraz iltihap çıktı ama yine sertlik var allah korusun kötü nir hastalık faşan mı diye korkuyorum resmen psikolojim bozuldu

Benim çok sık olur genital bölgemin üstünde sivilce gbi çıkar içi sert agrısını anlatamam zaten teyzemlerin teşhisi nazarla çıktıgı yönünde annemler okur birde karamerhem kullanırım konusahibine diyecegm o göz gbi kalan yer bu merhemden kaynaklanıyo 20 güne eski haline döner merak etme test edildi onaylandı :KK69:

Benim çok sık olur genital bölgemin üstünde sivilce gbi çıkar içi sert agrısını anlatamam zaten teyzemlerin teşhisi nazarla çıktıgı yönünde annemler okur birde karamerhem kullanırım konusahibine diyecegm o göz gbi kalan yer bu merhemden kaynaklanıyo 20 güne eski haline döner merak etme test edildi onaylandı :KK69:[/QUOTE

Aklıma acaba lenf kanserimiyim diye düşünceler geliyor niye böyle şişlik var diyorum niye geçmiyor deli sorular yani.dra gitmeye korkuyorum kötü birşey diyecek diye inşallah öyle kötü şeyler değildir

Aklıma acaba lenf kanserimiyim diye düşünceler geliyor niye böyle şişlik var diyorum niye geçmiyor deli sorular yani.dra gitmeye korkuyorum kötü birşey diyecek diye inşallah öyle kötü şeyler değildir
Allah korusun bende hep en kötüsünü getiririm aklıma bazen saglıkcı oldugum için nefret ediyorum biryerim agrısa çok yönlü düşünüyorum buda yıpratıyo ama seni bi dr.görmeli ister k.doguma git ister genel cerraha ikiside bakar geçmiş olsun

Bactroban i oğlum sünnet olduğunda kullandik ama sizin takvimde hamilelik yazıyor nasıl kafanıza göre krem vs kullanıyorsunuz... özellikle kara merhem doktor kontrolünuz filan olmuyor mu söyleyin dokturnuza..
Hamilesiniz yapmayin aklınıza geleni sürmeyin

Allah korusun bende hep en kötüsünü getiririm aklıma bazen saglıkcı oldugum için nefret ediyorum biryerim agrısa çok yönlü düşünüyorum buda yıpratıyo ama seni bi dr.görmeli ister k.doguma git ister genel cerraha ikiside bakar geçmiş olsun
Çok sağol cesaretimi toplayıp gitmem lazım yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim

Hamile halinle önüne gelen ilacı kullanma, doktora git. Hatta kontrole gittiğin doğum doktoruna göster o bile yardımcı olur.

Selam arkadaşlar,benimde bir derdim var:KK43:belki aranızda kullanan olmuştur diye düşündüğümden utanarakta olsa sormak istedim.arkadaşlar benim bacakla genital bölge arasında birşey var ,baştan anlatayım ,5 gün önce bir baktım çamaşır sıkarda tahriş olur ya aynen öyle bir kızarıklık ve acı vardı, bende güzelce yıkayıp bebek pudrası sürdüm( pişik sandım) en büyük hataymış bu pudra sürme işi ..aynı günün devamında o kızarık olan yer şişti ,herhalde kıl dönmesi oluyor diye kara merhem sürdüm(kıl dönmelerinde bende işe yarar)kara merhem bir topladı bir topladı ceviz büyüklüğünde bir şişlik oldu ağrısını anlatmaya gerek yok zaten ama uçta vermedi, doktora gitmeye çekindim,birde adım atamıyorum zaten nasıl gitcem diye tanıdığım bir bayan doktor arkadaşıma durumu anlattım o da bana sakın kara merhem sürme artık orası pudradan mikrop kapmış bactroban alıyorsun hemen ama doktora da mutlaka git yada eczacıya göster dedi .. ben kıpırdayamıyorum ki:KK43:annem aldı bu bactrobanı eczacıyada anlatmış o da arkadaşın dediklerini söylemiş doktorda bunu yazacak zaten demiş.. ve ben kullandım bunu sabaha o şişliğin içindeki cerahat çıkmıştı,şişlik inmiş ağrıda yok ama hala çok sert.. çıktığı yer göz gibi oyulmuş resmen.. belki kullanan vardır bu bactroban antibiyotikli krem orayı kapatacak anladığım kadarıyla peki o sertlik kalırmı kullanan oldu mu taş gibi :S ben hala kullanıyorum bactrobanı doktora da gidicem ama aslında açıkcası kesilmesinden korkuyorum çok özür dilerim hepinizden belki yaşayan kullanan vardır uzun uzun da anlattım ama bana yardımcı olurmusunuz o sertlik kalırmı?
Follikülit (Fronkülit) olmuşsunuz yani kıl köklerinden biri iltihaplanmış ve akmış. Ağızdan antibiyotik hap kullanmanız gerekirdi. Yüzeyden antibiyotikli krem pek işe yaramaz, aktığı için batikonlu pansuman ile kapatabilirsiniz. İyileşecektir ve çok büyük bir ihtimalle leblebi, fındık gibi bir sertlik kalacaktır. Bunun bir önemi yok, çok ağrı verirse cerrahi olarak çıkarılır.

Ayyyy, çok eski konuymuş, ben hortlatmadım, S sibellls hortlatmış. Oğlu uyuz olmuş da. Bari ona cevap yazayım.

X