• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Baclar yardm edin ldrcam....

canlarım bugün aktara gittim lakin aktar bayandı ama biraz ukala bişe tam soru sorcam alaylı alaylı cevaplar konuşmalar işte ben saçımı gürleştirmek istiorum diorum anlatıorum derdimi gülüo sırıtıo oooooooo mahfetmişsin sen saçını falan hiç bişe önermedi bana bişede sölemedi bende sinirlendim mafoldumben 2 ürün koydu önüme ya bunu al ya bunu dedi işte bukadar bende uzman die bi markanın karışık yağını aldım içinde birsürü yağ var hepsi diyebilirim şimdi uyguladım saçıma bakalım inş bi faydası olur ..... ki ben yılan yağı falan alıcaktım sinirden hepsini unuttum ben onu bunaltayım diodum şakasına ama çok mu içten söledim ne o beni sinir etti töbe töbelülülülülülü

canım bidenem bunu hiç duymadım kesinlikle sabırlıyımdır ama bu krem hangisi bi resim falan koyarmısınmafoldumben çünkü bunu hemen yapmak istiorum canımsın ya çok saola.s.

a.s.canımcım inanmıcaksın belki ama hani bu bildiğimiz yanık,pişik için tüpte eczanelerde çok cüzzi rakamlara satılan bepanthen war ya ondan diyorum..saçların yanık kısımları için kullanıldığında inanılmaz sonuçlar veriyo..hele ki diğer tarifi de uygularsan biraz sabırla sonucuna bayılırsın ..sorun olmasa bile ben sürekli kullanıyorum..arkadaşlar haklı ve doğru olarak saçı beslemeye yarayan bazı yağlar önermişler..ewet işe yarıyor ama 2-3 defadan sonra yağ sonucunda saç hacim almıyor beslensede yapışıyor..saça göre değişiyordur belki de ama benim öyle olmuştu :(

canlarım bugün aktara gittim lakin aktar bayandı ama biraz ukala bişe tam soru sorcam alaylı alaylı cevaplar konuşmalar işte ben saçımı gürleştirmek istiorum diorum anlatıorum derdimi gülüo sırıtıo oooooooo mahfetmişsin sen saçını falan hiç bişe önermedi bana bişede sölemedi bende sinirlendim mafoldumben 2 ürün koydu önüme ya bunu al ya bunu dedi işte bukadar bende uzman die bi markanın karışık yağını aldım içinde birsürü yağ var hepsi diyebilirim şimdi uyguladım saçıma bakalım inş bi faydası olur ..... ki ben yılan yağı falan alıcaktım sinirden hepsini unuttum ben onu bunaltayım diodum şakasına ama çok mu içten söledim ne o beni sinir etti töbe töbelülülülülülü

bunu dene bakalım verdiyse yani işe yarar diye düşünüyorm

a.s.canımcım inanmıcaksın belki ama hani bu bildiğimiz yanık,pişik için tüpte eczanelerde çok cüzzi rakamlara satılan bepanthen war ya ondan diyorum..saçların yanık kısımları için kullanıldığında inanılmaz sonuçlar veriyo..hele ki diğer tarifi de uygularsan biraz sabırla sonucuna bayılırsın ..sorun olmasa bile ben sürekli kullanıyorum..arkadaşlar haklı ve doğru olarak saçı beslemeye yarayan bazı yağlar önermişler..ewet işe yarıyor ama 2-3 defadan sonra yağ sonucunda saç hacim almıyor beslensede yapışıyor..saça göre değişiyordur belki de ama benim öyle olmuştu :(

kaydirigubbakcemile5 evde yeşil ambalajlı olan var onu sürsem olur mu ki bitanem hani bide mavisi falan var ya farkadermi ki sadece uçlarına sürücem dimi bide kaç dakika falan bekliycek ya hemen yapıcam inş arkadaşlar inş artık yaŞeniz

mavi olanı kullanıcan bitanem ..15-20 dakika bekletmek yeterli oluyor ( ben öyle yapıyorum ) masaj yaparak yedir uçlarına iyice eğer fazla işlem görmektan saç derinde de zedelenme warsa pullanma filan olduysa ayda bir aynı şekilde sürebilirsin. ama sadece diplere ve uçlara uygulama yapabilirsin arada kalan sıcak bölüm dedikleri saça sürme..vakit kaybetmeden uygulamaya başla bence..olumlu sonuçları bizle paylaşırsın sonra da a.s.

:enbuyukkk:
mavi olanı kullanıcan bitanem ..15-20 dakika bekletmek yeterli oluyor ( ben öyle yapıyorum ) masaj yaparak yedir uçlarına iyice eğer fazla işlem görmektan saç derinde de zedelenme warsa pullanma filan olduysa ayda bir aynı şekilde sürebilirsin. ama sadece diplere ve uçlara uygulama yapabilirsin arada kalan sıcak bölüm dedikleri saça sürme..vakit kaybetmeden uygulamaya başla bence..olumlu sonuçları bizle paylaşırsın sonra da a.s.

tatlişim bugün gittim aynı aktarakafamçokkarıştı çam yağı aldım dediğin gibi sonra tresanın bitki özli şampuanı vardı yarım onu içine karıştırdım hatta aktarcı nasıl kullanılacağını bilion mu dio bende zaten gıcığım ya kadına biliorum anlatmanıza gerek yok dedimlülülülülülü o aktardan aldığım yağ vardı kafamda hemen yıkadım saçımı saçım pamuk helva gibi olduyerimseniben yumuşacık eeeeeee yarında o kemi alırım ve yazarım ben size ayrıca çok tşk edrim yardımlarınız için iyiki varsınız

ne demek bi tanem ..kadın dayanışması budur işteopuyorumnanaktan..bi tanem çam yağı aldım demişsin ama o inşallah çam terebentinidir..tarif ettiğim şekilde hazırladıysan eğer sorun yok zaten, kremide uyguladınmı gör bak 2 seferde bile nasıl değişiyor..güzel haberlerini bekliyorum güzelim.a.s.

ne demek bi tanem ..kadın dayanışması budur işteopuyorumnanaktan..bi tanem çam yağı aldım demişsin ama o inşallah çam terebentinidir..tarif ettiğim şekilde hazırladıysan eğer sorun yok zaten, kremide uyguladınmı gör bak 2 seferde bile nasıl değişiyor..güzel haberlerini bekliyorum güzelim.a.s.

canım benim benim yağın üzerinde çam yağı yazıo umarım doğru almışımdır:(bitanem benim bana yaptığın iyilikleri asla unutmıyacam ama bişe söliyim biraz biraz saçım şekil almaya başladı sayenizde nekadar tşk etsem azdır valla iyiki varsın iyiki varsınızzemuszemus inş daha güzel haberlerle burda olucam temmuzda daha ii olacak inş ve küçük küçük saçlarım çıkmaya başladı gibi oleyyyyyyyykaydirigubbakcemile5delikafadulden

canlarım o yağı kullanmaya başladığımdan beri saçlarım tekrar dökülmeye başladı of ya bende de ne şans varmış bi de saçlarımı düğüm düğüm yaptı ben yağ diorum ama başka ne sebebi olabilirki ki ben aslaaaaaaaaaaa jole fön düzleştirici vb şeyleri asla kullanmıorum yaaaaaaaaaaaa:((((

saç dökülmesi için dermatologa git ve saçını 1 sene kadar boyatma düzleştirme doğal haline bırak,çünkü saçlarını çok yıpratmışsın,aşırı ugraşmışsın,devam edersen daha da yıpratırsın rahat bırakman lazım

bacılarım benim saçlarım ince telli çabuk yağlana bişeydi ama hayalimde hep gür kabarık kıvırcık olacağım die bi ses beni yanlış yollara saptırdı. mesela giitim saçıma perma denilen iğrenç bişi yaptırdım kuaför denilen ......... yanlış şeyler yaptığı için saçım döküle döküle başımda saç kalmadı ki ben neler yaptım düzenli olarak yıkadım gereken şekillendiricileri tarağını falanı filanını aldım doldurdum ya inanamassınız o nasıl bi dökülmekti öle offfffffff neyse ben hergece salya sümük ağla bakalım ağla ben ne yapcam kel kalcam die çok korktum hiç ama hiç uyuyamıordum sonra nişan saçımı yaptırdığım yere giittim.şaçlarımı kazıttırmak istiorum dedim okdar bi gözüm döndi orda çalışan çocuklar yok ya ne kazıtması biz bu saçı kurtarırırız sen bize bırak dediler mucize die buna diolar heralde sonra o merinos saçlarımı düzleştirdiler neyse sevinçliyim her ne olursa olsun kafamda resmen saç kalmamış o derece kötüydü daha sonra yanıklarınıda temizlediler.neyse ben 3 aya yakın kedi tüyü saçlarımla dolaştım sonra biraz kendine geldikçe uçlardaki yanıklar burdatım diolardı.gittim saçımın kurtaran kuaföre saçlarımı sarıya boyattım neyse şimdi 4 aya yakın bi süredir kullanıorum ama bukadar işlem görmüş saçımı her ay uçlarında aldırmak zorunda kaldığım için sürekli katlı kullanıorum ama çok cansız ne yapsamda aynaya baktığımda kendimi mutsuz hissediorum hiç bi şekil veremiorum düzleştiricim var kullanırsam daha kötü olacak die elimi bile süremiorum hal böle olunca giitim tabaklı saç kurutma makinası aldım hani böle saçları dalgalandıran tabak gibi bi aleti var oda dalga yerine saçlarımı hacim veren köpükle yaptığım halde diken diken yaptı hala çok yağlı tepeme yapışıolar yaaaaaaaaa bacılar allah rızası için bana yardım edin ne yapabilirim ben bu saçı nasıl kullancam ne yapmam lazım ne tür şeyler kullanıyım bu ara bioblasın serisini kullanıorum şekillendiriciside dahil olmak üzere pratik çözümlerle beni hayata takrar döndürün lütfen aynaya baktığımda gülmek istiorum sizleri çok seviyorum şimdiden çokkkkkkkkkkk tşk edrimmmm:

Benimki de permalıydı üstelik tutmadı acayip yıprandı.Boya falan da vardı zaten sen düşün.Şu an tarasan taranmıyor kremlesen hemen yağlanıyor kırılıyor dökülüyor bende ne yaptım ettim bulamadım bir şey artık mecbur her gün saçlarımı yıkayıp arada da güzel dursun diye maşa yapıyorum.Her gün yıkanan saç yağlanır tabi diyenler olacaktır ama saçlarım bu kadar yağlanmaya başlamasa ben de yıkamazdım heralde.

Valla bunun aynısını ben de yaşadım.Tabiki benim saçlarım da biraz dökülmüştür elbet ama ince telli olmasına rağmen çok saçım vardı benim o yüzden o konuda problem yaşamadım.Sadece şuan dipleri yağlı uçları yanık kabarık acayip saçlarım var.Ama uçları için mutlaka krem kullan bence.Diplerine hiç değdirmeden.En azından yanık kabarık görüntü gider.Zaten saçım az kaldı diyorsun kremi çok az kullan.Bir çok kişi krem saçı döküyor diyor.Ben de pek olmuyor ama sen dikkat et.Katlanabiliyorsan kısa kestir kendini üzme katlanamıyorsan da uzayana kadar idare et.Ve eğer çok zarar verdiyse saç derine doktora git bence.

Cevap verdiğim konuya iki kez yazmışım ne dalgınım :D

Back