saçların şeklini görmeden bişey diyemem ama doktora git bi bencede
kesinlikle gideceğim canım onuda öneriolar lakin bi oraya gitmek nasip olmadı yarın ilk işim aktara gitmek olacak:asigim:
1) Sakın umudunu kaybedip moraLini bozma
2) Sen hiç bi bitkiseL şeyler araştırmamışsın biLdiğim kadarıyla .. Hep makinalı eLektrikli şeylere başvurmuşsun ama bu çok yanLış bir sürü saç bakımı için bitkiler ilaçlar şampuanLar daha neler neler vaR !
Bak benim sana tavsiyem kuaföre gitmeyi bırak onLar kurtarırız diyorLar daha beter yapıyorLar oLan parana oLur sen bi de qidip boyatmışsın bu da yanLış .. saçına yine kimyasaL bi madde qirmiş saç boyandıktan 3 ay sonRa kendini anca toparLayabiliyor zaten boyatmak yeRine tamamen bitKiseL saç bakım ürünLeri vaR ne formüLLer var allahaşkına üzme canını bi de baharatçıya gidersen onLar sana yarDımcı oLur biz arkadaşlarla bi entele otu sormaya gittik adam saçla ilgili ne ürünler tanıttı bize bi maRkanın katoloğunu verdi mecitefendi diye onu bi soR istersen tamamen bitkiseL 7 liramı ne saça hacim veren gürleşmesini sağlayan ve sağlıklı uzamasını gerçekleştiren bi mucizeymiş eğer düzenli kullanırsan aynaya baktığında qüLebiLirsn :teselli:
canım bidenem bunu hiç duymadım kesinlikle sabırlıyımdır ama bu krem hangisi bi resim falan koyarmısınmafoldumben çünkü bunu hemen yapmak istiorum canımsın ya çok saola.s.canım benim gerçekten üzüldüm durumuna , daha önceden bu tarz bi sorun yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ..onun için deneyimlerime göre sana bepanthen krem öneriyorum..haftada bir kaç gün sadece saç uçlarına banyodan 1-2 saat önce masaj yaparak uygula..ilk etapta 15 günde birde saç diplerine aynı şekilde masaj yaparak sür..bu saçlarının çabuk toparlanmasına ve yanmış,kırılmış, yıpranmış olan saçlarının kısa sürede kendine gelmesini sağlar..bir de çam terebentini bitki özlü olan (ben herbal ısırgan tavsiye ederim)bir şampuana dök ve aynı yöne aynı tempoda 10 dakika kadar sallayarak iyice karışmasını salla ..şampuan şişesini 2 gün hiç açmadan kapalı ve karanlık bir yerde beklet..sonra her yıkamada bunu kullan.bu da saçlarını çabuk uzamasına,parlaklık kazanmasına hatta düzenli kullanımda dökülmüş olan saçların tekrar çıkmasına,saçın oldukça etkin bir hacim kazanmasına yarıyor..( ama birazcık sabırlı olman gerek 2 günde bir mucize bekleme ) biraz zahmetli gibi gözüksede inan bana denemeni şiddetle tavsiye ederim..şu anda saçlarım çok sağlıklı olmasına rağmen hala bunları uygulamaya devam ediyorum..umarım sen de yapar ve faydasını görürsün canım...
bademyağı önermişler ama saçlarınız çabuk yağlanıyormuş bu yağlandırmayı hızlandırabilir cünkü bademyağı kuru saçları canlandırmaya iyi gelir diye biliyorum ben.
şimdi öncelikle doktora gitmeni ben de öneriyorum çünkü o permanın saç derinde yaptığı etkiyi bir dermatolog anlayabilir diye düşünüyorum. saç dökülmesinin okadar cok nedeni var ki tabi biz suan perma olduğunu düşünüyoruz ama. bunun dışında ufak bir tavsiyem saç derine düzenli olarak masaj yapman günde 5 dk yeter kan dolaşımını hızlandıracağı için canlanmasını sağlayabilir. parmak uçlarınla tırnaklarınla değil ama hafif hafif.
ve ennn önemlisiiiii sakın üzme canını olur mu
ilk önce bi doktora git istersen yanı sırada şunları uygulayabilirsin ;
canım yılan yağı gerçekten etkili saç çıkarıyo denedim bizzat 1 -2 ay kulladım hem uzadı hemde gürleşti..hatta şimdi tekrar aldım onu zaytinyağıyla karıştırıp sürücem çok faydasını görmüştüm özllikle uzama konusunda ..
sacının parlaması içinde b ve a vitaminlerini tüketmelisin yiyecek olabilir,hap olabilir vs..
bunlar zaten saçını dolgunlaştırcak ve parlamasını sağlıcaktır eminim daha sonrada istediğin gibi şekil verebilirsin yılan yağı sayesinde avuç avuç dökülen saçlarım o kdr dökülmüyor =)
rica ederim canım ben yılan yağını 5 ytl ye aldım ve güvenirim aktarıma..
hint yağıda 3 ytl civarındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?