• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Baclar yardm edin ldrcam....

braest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
241
0
96
Aydın
bacılarım benim saçlarım ince telli çabuk yağlana bişeydi ama hayalimde hep gür kabarık kıvırcık olacağım die bi ses beni yanlış yollara saptırdı. mesela giitim saçıma perma denilen iğrenç bişi yaptırdım kuaför denilen ......... yanlış şeyler yaptığı için saçım döküle döküle başımda saç kalmadı ki ben neler yaptım düzenli olarak yıkadım gereken şekillendiricileri tarağını falanı filanını aldım doldurdum ya inanamassınız o nasıl bi dökülmekti öle offfffffff neyse ben hergece salya sümük ağla bakalım ağla ben ne yapcam kel kalcam die çok korktum hiç ama hiç uyuyamıordum sonra nişan saçımı yaptırdığım yere giittim.şaçlarımı kazıttırmak istiorum dedim okdar bi gözüm döndi orda çalışan çocuklar yok ya ne kazıtması biz bu saçı kurtarırırız sen bize bırak dediler mucize die buna diolar heralde sonra o merinos saçlarımı düzleştirdiler neyse sevinçliyim her ne olursa olsun kafamda resmen saç kalmamış o derece kötüydü daha sonra yanıklarınıda temizlediler.neyse ben 3 aya yakın kedi tüyü saçlarımla dolaştım sonra biraz kendine geldikçe uçlardaki yanıklar burdatım diolardı.gittim saçımın kurtaran kuaföre saçlarımı sarıya boyattım neyse şimdi 4 aya yakın bi süredir kullanıorum ama bukadar işlem görmüş saçımı her ay uçlarında aldırmak zorunda kaldığım için sürekli katlı kullanıorum ama çok cansız ne yapsamda aynaya baktığımda kendimi mutsuz hissediorum hiç bi şekil veremiorum düzleştiricim var kullanırsam daha kötü olacak die elimi bile süremiorum hal böle olunca giitim tabaklı saç kurutma makinası aldım hani böle saçları dalgalandıran tabak gibi bi aleti var oda dalga yerine saçlarımı hacim veren köpükle yaptığım halde diken diken yaptı hala çok yağlı tepeme yapışıolar yaaaaaaaaa bacılar allah rızası için bana yardım edin ne yapabilirim ben bu saçı nasıl kullancam ne yapmam lazım ne tür şeyler kullanıyım bu ara bioblasın serisini kullanıorum şekillendiriciside dahil olmak üzere pratik çözümlerle beni hayata takrar döndürün lütfen aynaya baktığımda gülmek istiorum sizleri çok seviyorum şimdiden çokkkkkkkkkkk tşk edrimmmm:

niye kimse bişi yazmıo bu konuda kimsenin bana yardımcı olmaması beni çok üzdü senağlama

Yaa canım çok üzüldüm anlıyorum seni ama tam şuan nsl saçın ben anlayamadım. Bi doktora başvursan onlar ilaç filan bitkisel bişelerle belki düzeltebilirler saçını kuaförler yinede kozmetik kullanıyolar oralara boşa para verme derim umarım herşey istediğin gibi olur kendini üzme olurmu düzelir mutlaka.

canım benim ya çok ama çok tşk edrim önerinden önce ilk sen yazdığın için sana minnettarım.canım şuan saçlarım pek iyi sayılmaz yeni yeni kendine gelio.doktora gitmedim çünkü aklıma gelmedi ama ilk işim senin de dediğin gibi düzelmez ve uzamazsa doktora gidicem çok mutsuzum ama idare ediorum işte sçsalkisalkisalkis

canım ya inan çok üzüldüm ama sakın moralini bozma saç senin kökü sende biraz sabret. benim bi arkdaşımında başına geldi gitti kısacık kestirdi hergün badem yağı sürdü yıkadı. o kısa hali için gitti renk renk saç bantları aldı her kıyafeti için yada ince taçlar uzayana kadar onları kullandı aslında güzel oldu bence. saçları uzayana kadar ne fön ne düzleştirici ne jole kullandı. kendi haline bıraktı şimdi bir sene oldu ve şaçları öyle güzel oldu ki kendi renginde ve parlıyor ve çok gürleşti.
şimdi bence saç diplerinde bi problem yoksa sende git kısacık kestir çünkü şaçların çok işlem görmüş bunların üstüne bide sarıya boyatmışsın saçların güçlenmez bu haliyle. sen yeni saçlarını bekle uzaması için. umarın yardımcı olabirmisimdir. sevgiler...

canım benim çok tşk edrim saçlarımı kestiremem bebeğim ya yani çok az diplerde biraz açılmalar var kullanam ama bugün ilk işim renkli bantlar bakmak olacak ve badem yağınıda kesin alıcam çok tşk edrim canlarım benimalkisalkisalkis

saçların şeklini görmeden bişey diyemem ama doktora git bi bencede

canım saçlarımın şekli çok az toplasan toplanmıo salsan kedi tüyü gibi bişi elimden geldikçe kk bayanlarının tavsiyelerini yapıorum bide düzenli olarak kestiriorum hemen hemen kulak hizamda amma katlı olduğu için iğrenç gelio umarım gözünde canlandırman yardımcı olmuştur tşk edrim canım a.s.

bademyağı önermişler ama saçlarınız çabuk yağlanıyormuş bu yağlandırmayı hızlandırabilir cünkü bademyağı kuru saçları canlandırmaya iyi gelir diye biliyorum ben.
şimdi öncelikle doktora gitmeni ben de öneriyorum çünkü o permanın saç derinde yaptığı etkiyi bir dermatolog anlayabilir diye düşünüyorum. saç dökülmesinin okadar cok nedeni var ki tabi biz suan perma olduğunu düşünüyoruz ama. bunun dışında ufak bir tavsiyem saç derine düzenli olarak masaj yapman günde 5 dk yeter kan dolaşımını hızlandıracağı için canlanmasını sağlayabilir. parmak uçlarınla tırnaklarınla değil ama hafif hafif.
ve ennn önemlisiiiii sakın üzme canını olur mu

1) Sakın umudunu kaybedip moraLini bozma
2) Sen hiç bi bitkiseL şeyler araştırmamışsın biLdiğim kadarıyla .. Hep makinalı eLektrikli şeylere başvurmuşsun ama bu çok yanLış bir sürü saç bakımı için bitkiler ilaçlar şampuanLar daha neler neler vaR !

Bak benim sana tavsiyem kuaföre gitmeyi bırak onLar kurtarırız diyorLar daha beter yapıyorLar oLan parana oLur sen bi de qidip boyatmışsın bu da yanLış .. saçına yine kimyasaL bi madde qirmiş saç boyandıktan 3 ay sonRa kendini anca toparLayabiliyor zaten boyatmak yeRine tamamen bitKiseL saç bakım ürünLeri vaR ne formüLLer var allahaşkına üzme canını bi de baharatçıya gidersen onLar sana yarDımcı oLur biz arkadaşlarla bi entele otu sormaya gittik adam saçla ilgili ne ürünler tanıttı bize bi maRkanın katoloğunu verdi mecitefendi diye onu bi soR istersen tamamen bitkiseL 7 liramı ne saça hacim veren gürleşmesini sağlayan ve sağlıklı uzamasını gerçekleştiren bi mucizeymiş eğer düzenli kullanırsan aynaya baktığında qüLebiLirsn :teselli:

canım benim gerçekten üzüldüm durumuna , daha önceden bu tarz bi sorun yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ..onun için deneyimlerime göre sana bepanthen krem öneriyorum..haftada bir kaç gün sadece saç uçlarına banyodan 1-2 saat önce masaj yaparak uygula..ilk etapta 15 günde birde saç diplerine aynı şekilde masaj yaparak sür..bu saçlarının çabuk toparlanmasına ve yanmış,kırılmış, yıpranmış olan saçlarının kısa sürede kendine gelmesini sağlar..bir de çam terebentini bitki özlü olan (ben herbal ısırgan tavsiye ederim)bir şampuana dök ve aynı yöne aynı tempoda 10 dakika kadar sallayarak iyice karışmasını salla ..şampuan şişesini 2 gün hiç açmadan kapalı ve karanlık bir yerde beklet..sonra her yıkamada bunu kullan.bu da saçlarını çabuk uzamasına,parlaklık kazanmasına hatta düzenli kullanımda dökülmüş olan saçların tekrar çıkmasına,saçın oldukça etkin bir hacim kazanmasına yarıyor..( ama birazcık sabırlı olman gerek 2 günde bir mucize bekleme ) biraz zahmetli gibi gözüksede inan bana denemeni şiddetle tavsiye ederim..şu anda saçlarım çok sağlıklı olmasına rağmen hala bunları uygulamaya devam ediyorum..umarım sen de yapar ve faydasını görürsün canım...

ya canlarım sizlerden gerçekten özür diliyorum beni affedin saçımın derdine düştüm bi de bi kaç gün devamlı olarak giriodum kimsenin yazmadığını görünce moralim bozuluyodu ama sizin gibi şeker bacılarımın olduğunu unutmuşum :((hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum şuanda karanfilli su yaptım sonra sirkeli su sonra turplu su eskisine göre biraz ii canlarım bana kızcaksınız ama saçlarımı beğenmiorum artık onun için tekrar boyatcam ama doğal boyayla renk arıorum tekrar tşk ler sizleri çok seviyorum öptüm en gocamanındanopuyorumnanaktan

1) Sakın umudunu kaybedip moraLini bozma
2) Sen hiç bi bitkiseL şeyler araştırmamışsın biLdiğim kadarıyla .. Hep makinalı eLektrikli şeylere başvurmuşsun ama bu çok yanLış bir sürü saç bakımı için bitkiler ilaçlar şampuanLar daha neler neler vaR !

Bak benim sana tavsiyem kuaföre gitmeyi bırak onLar kurtarırız diyorLar daha beter yapıyorLar oLan parana oLur sen bi de qidip boyatmışsın bu da yanLış .. saçına yine kimyasaL bi madde qirmiş saç boyandıktan 3 ay sonRa kendini anca toparLayabiliyor zaten boyatmak yeRine tamamen bitKiseL saç bakım ürünLeri vaR ne formüLLer var allahaşkına üzme canını bi de baharatçıya gidersen onLar sana yarDımcı oLur biz arkadaşlarla bi entele otu sormaya gittik adam saçla ilgili ne ürünler tanıttı bize bi maRkanın katoloğunu verdi mecitefendi diye onu bi soR istersen tamamen bitkiseL 7 liramı ne saça hacim veren gürleşmesini sağlayan ve sağlıklı uzamasını gerçekleştiren bi mucizeymiş eğer düzenli kullanırsan aynaya baktığında qüLebiLirsn :teselli:
kesinlikle gideceğim canım onuda öneriolar lakin bi oraya gitmek nasip olmadı yarın ilk işim aktara gitmek olacak:asigim:

canım benim gerçekten üzüldüm durumuna , daha önceden bu tarz bi sorun yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ..onun için deneyimlerime göre sana bepanthen krem öneriyorum..haftada bir kaç gün sadece saç uçlarına banyodan 1-2 saat önce masaj yaparak uygula..ilk etapta 15 günde birde saç diplerine aynı şekilde masaj yaparak sür..bu saçlarının çabuk toparlanmasına ve yanmış,kırılmış, yıpranmış olan saçlarının kısa sürede kendine gelmesini sağlar..bir de çam terebentini bitki özlü olan (ben herbal ısırgan tavsiye ederim)bir şampuana dök ve aynı yöne aynı tempoda 10 dakika kadar sallayarak iyice karışmasını salla ..şampuan şişesini 2 gün hiç açmadan kapalı ve karanlık bir yerde beklet..sonra her yıkamada bunu kullan.bu da saçlarını çabuk uzamasına,parlaklık kazanmasına hatta düzenli kullanımda dökülmüş olan saçların tekrar çıkmasına,saçın oldukça etkin bir hacim kazanmasına yarıyor..( ama birazcık sabırlı olman gerek 2 günde bir mucize bekleme ) biraz zahmetli gibi gözüksede inan bana denemeni şiddetle tavsiye ederim..şu anda saçlarım çok sağlıklı olmasına rağmen hala bunları uygulamaya devam ediyorum..umarım sen de yapar ve faydasını görürsün canım...
canım bidenem bunu hiç duymadım kesinlikle sabırlıyımdır ama bu krem hangisi bi resim falan koyarmısınmafoldumben çünkü bunu hemen yapmak istiorum canımsın ya çok saola.s.

bademyağı önermişler ama saçlarınız çabuk yağlanıyormuş bu yağlandırmayı hızlandırabilir cünkü bademyağı kuru saçları canlandırmaya iyi gelir diye biliyorum ben.
şimdi öncelikle doktora gitmeni ben de öneriyorum çünkü o permanın saç derinde yaptığı etkiyi bir dermatolog anlayabilir diye düşünüyorum. saç dökülmesinin okadar cok nedeni var ki tabi biz suan perma olduğunu düşünüyoruz ama. bunun dışında ufak bir tavsiyem saç derine düzenli olarak masaj yapman günde 5 dk yeter kan dolaşımını hızlandıracağı için canlanmasını sağlayabilir. parmak uçlarınla tırnaklarınla değil ama hafif hafif.
ve ennn önemlisiiiii sakın üzme canını olur mu

peki canım üzmeme kesinlikle bunu yapmaya çalışıorum bitanem ara sırada olsa çok tşk ne kadar içten yazmışsın öle canını sıkma die valla ozamanlar cayip kötü durumdaydım ya ağlamaktan helek olmıuştum perma yapan kuaföre devamlı küfür ediodum hayrat bişi neyse bidenem çokkkkkkk tşk edrim Şeniz öptüm canımcığımsositososito

ilk önce bi doktora git istersen yanı sırada şunları uygulayabilirsin ;

canım yılan yağı gerçekten etkili saç çıkarıyo denedim bizzat 1 -2 ay kulladım hem uzadı hemde gürleşti..hatta şimdi tekrar aldım onu zaytinyağıyla karıştırıp sürücem çok faydasını görmüştüm özllikle uzama konusunda ..
sacının parlaması içinde b ve a vitaminlerini tüketmelisin yiyecek olabilir,hap olabilir vs..

bunlar zaten saçını dolgunlaştırcak ve parlamasını sağlıcaktır eminim daha sonrada istediğin gibi şekil verebilirsin yılan yağı sayesinde avuç avuç dökülen saçlarım o kdr dökülmüyor =)

ilk önce bi doktora git istersen yanı sırada şunları uygulayabilirsin ;

canım yılan yağı gerçekten etkili saç çıkarıyo denedim bizzat 1 -2 ay kulladım hem uzadı hemde gürleşti..hatta şimdi tekrar aldım onu zaytinyağıyla karıştırıp sürücem çok faydasını görmüştüm özllikle uzama konusunda ..
sacının parlaması içinde b ve a vitaminlerini tüketmelisin yiyecek olabilir,hap olabilir vs..

bunlar zaten saçını dolgunlaştırcak ve parlamasını sağlıcaktır eminim daha sonrada istediğin gibi şekil verebilirsin yılan yağı sayesinde avuç avuç dökülen saçlarım o kdr dökülmüyor =)

evet canım yılan yağının çok faydasını gördüğünü söyleyen çok arkadaş var yarın çarşıya çıkarsam yılan yağı va hint yağı almayı düşünüorum inş fazla pahalı şeyler değildir ya çok tşk edrim bitanem Şeniz

Back