bacılarım benim saçlarım ince telli çabuk yağlana bişeydi ama hayalimde hep gür kabarık kıvırcık olacağım die bi ses beni yanlış yollara saptırdı. mesela giitim saçıma perma denilen iğrenç bişi yaptırdım kuaför denilen ......... yanlış şeyler yaptığı için saçım döküle döküle başımda saç kalmadı ki ben neler yaptım düzenli olarak yıkadım gereken şekillendiricileri tarağını falanı filanını aldım doldurdum ya inanamassınız o nasıl bi dökülmekti öle offfffffff neyse ben hergece salya sümük ağla bakalım ağla ben ne yapcam kel kalcam die çok korktum hiç ama hiç uyuyamıordum sonra nişan saçımı yaptırdığım yere giittim.şaçlarımı kazıttırmak istiorum dedim okdar bi gözüm döndi orda çalışan çocuklar yok ya ne kazıtması biz bu saçı kurtarırırız sen bize bırak dediler mucize die buna diolar heralde sonra o merinos saçlarımı düzleştirdiler neyse sevinçliyim her ne olursa olsun kafamda resmen saç kalmamış o derece kötüydü daha sonra yanıklarınıda temizlediler.neyse ben 3 aya yakın kedi tüyü saçlarımla dolaştım sonra biraz kendine geldikçe uçlardaki yanıklar burdatım diolardı.gittim saçımın kurtaran kuaföre saçlarımı sarıya boyattım neyse şimdi 4 aya yakın bi süredir kullanıorum ama bukadar işlem görmüş saçımı her ay uçlarında aldırmak zorunda kaldığım için sürekli katlı kullanıorum ama çok cansız ne yapsamda aynaya baktığımda kendimi mutsuz hissediorum hiç bi şekil veremiorum düzleştiricim var kullanırsam daha kötü olacak die elimi bile süremiorum hal böle olunca giitim tabaklı saç kurutma makinası aldım hani böle saçları dalgalandıran tabak gibi bi aleti var oda dalga yerine saçlarımı hacim veren köpükle yaptığım halde diken diken yaptı hala çok yağlı tepeme yapışıolar yaaaaaaaaa bacılar allah rızası için bana yardım edin ne yapabilirim ben bu saçı nasıl kullancam ne yapmam lazım ne tür şeyler kullanıyım bu ara bioblasın serisini kullanıorum şekillendiriciside dahil olmak üzere pratik çözümlerle beni hayata takrar döndürün lütfen aynaya baktığımda gülmek istiorum sizleri çok seviyorum şimdiden çokkkkkkkkkkk tşk edrimmmm: