Gelinlik Modelleri bacıma gelinlik fikirleri lütfen

bacıma gelinlik fikirleri lütfen...evlenmesine daha var istediğini bulamıyor

Ben bu ikisini beğendim...zaten ilkini daha önce başka bir arkadaşta eklemişti evlilik hazırlığı bölümünde bir yere.. Diktirdiği gelinlik modeli ya da beğendiği gelinlik modeli bu idi. O zamanda çok beğenmiştim bu modeli...
Hayırlı uğurlu olsun canımm. Allah yardımcınız olsun:):)

canım o yüzü kapalı gelininki çok güzel olmşş..

evt o güzel sagol
sagol cnm zamanı baya var ama araştırmya başladı

ben üçünüde pek beğenmedim canım dantelli işlemeli gelinlik modellerini beğeniyorum

bacıma gelinlik fikirleri lütfen...evlenmesine daha var istediğini bulamıyor

bu gelinlik gerçekten çok güzel bende yılbaşında evlenicem ve gelinlik provalarıma giderken benden önce gelen bir kızda bu gelinliği diktiriyodu gerçekten çok işlemeli ve ağır bi gelinlik etek ucu tamamen fransızdanteli ve işlemelerle kaplı yanlız eteğin sağ tarafındaki çicekleri o kız birazdaha fazla istedi arkası uzun işlemeli kuyruğu ben çok beyendim hihoyyyt

ilk sayfadaki 2. model arkadaşımın gelinliğinin aynısı aysira muhteşem bir gelinlik resimde gerçeği gibi güzel durmuyor öneririm

azıcık hintli tarzı ben çok beğendim manken üzerinde olmadığından güzelliğini pek gösterememiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…