selamın aleyküm bacılarım .. ben daha önce evlendım ayrıldım çocuğum yok.bosanalı 3 sene oldu.aılemle yaşıyorum .karsıma bıcok kısmet çıktı ama ama bırtakım anlaşmazlıklar oldu nasip olmadı.suan bı Allah’ın kulu çıktı karşıma flört ettik buluştuk krıterlermız brbrne çok uyuyor ama benim gönlüm duygusal anlamda ona ısınmadı elektrik alamadım ılk buluşmada (o almış) suan hala tanışma aşamasındayız çok yenıyız ama o ılerde evlenırsek aıle bınasında yaşamak ıstıyor ,kendine aıt daıresu var oturduğu bınada.eger evlenırsek bız anne babası ve evli olan erkek kardeşi üç aıle aynı binada olacağız .herkesın daıresı ayrı.fakat ben bu duruma sıcak bakmıyorum aıle binasında kesınlıkle oturmak istemiyorum çünkü daha önce kı evlılıgımde benim yuvamı eskı esımın aılesı yıktı yine aıle bınasındaydık huzur vermediler .bu çocuk beni bı sekılde ıkna etti benim aılem söyle böyle iyi ınsanlar dıye dıye kanıma gırdı.fakat ben çok dusuncelıym yanı istemiyorum kararım net ama bı yandan acaba önyargılımıym dıyorum .bıde müstakbel eltım çalışıyor çocuklarına babaannelerı bakıyor ,yarın oburgun ben o bınaya yeni gelin gıdecegım bana çocuklar huzur vermez dıye düşünüyorum sürekli kapım çalınır ,amcalarıda yeğenlerine düşkün ,berberlerinden tut hastanelerine kadar ılgılenır anası var danası var Sanane yanı sana mı kaldı bu kadar ılgılenıyosun .napcam Bılmıyorum ılıskımı bıtırmek üzereyim ..