• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacaktaki sivilce ve kıl batıkları

Çok sağol canım bir deneyeyim o kremi iltihaplı vardı bitane ama yanlışlıkla patlattım ve yara kaldı orası. Yaraya da krem sürmek doğru olur mu bilemedim. Başka iltihaplı yok ama böyle derinin altında sanki siyah iz gibi ama ucuda gözükmüyor normal keseyle de çıkmıyor onlar bir de kabak lifiyle keselemeyi deneyeyim umarım işe yarar.
bacaklarim oyle olmuyor da genital bölgemde benimde öyle derinin altinda siyah ucuda yok cikmiyo onlar :( en iyisi lazere gitmek toptan cozum :) yara olursa baticonla temizle fucidin sür. enfeksiyon yayılmasın

bacaklarim oyle olmuyor da genital bölgemde benimde öyle derinin altinda siyah ucuda yok cikmiyo onlar :( en iyisi lazere gitmek toptan cozum :) yara olursa baticonla temizle fucidin sür. enfeksiyon yayılmasın

Lazerlede kıl köklerini yakıyorlar ee derinin altında çıkamayan kılı nasıl yakıcaklar anlamıyorum orasını iğneli epilasyon daha kesin çözüm sanırım :)

Her Ağdadan sonra jiletliyorum ben artık iyi olacak gibi bakalım

Lazerleri gerçekten pürüzsüz oluyor ama lazer hamile kalınca hiç bir işe yaramıyomuş biten tüyler eski haline geliyormuş bir arkadaşımın başına geldi o yüzden çocuk işim bitene kadar lazer yaptırmıycam

Bende epilasyon aletiyle aliyrm benim bacaklarımda da oluyor arada jilet vuruyrm her banyoda keseliyrm gidiyor ama epilasyon aleti her seferinde yeniden çıkarıyor. O değil de kuşumu da epilatorle aliyrm orda da batiklar var birde kalın kalinlar zor cikariyrm deli olucam bıraktım kusumu makineyle almayi ameliyat lık olmak istemiyrm rezillik :D

meraba benim de bacağımda mosmor bir batıl var sivilce gibidedeğil iğneyle nasıl çıkartıyorsun ? Benim de çıkartmam gerek artık bıktıım
Benim de bacağımın arka tarafına doğru nokta nokta tüyler var canım aynı şekilde.yuvarlak bi şekilde dönmüş içerde kalmış kıllar.bi kaç kere ağda yaptım.onun dışında epilasyon aletiyle alıyorum.bu alet yüzünden böyle oluyormuş sanırım.mecburen kendim toplu iğneyle çıkarıyorum onları:KK43: of ama çok sinir bi durum gerçekten

Back