• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacaktaki sivilce ve kıl batıkları

Sumeyye95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
65
6
1
Tokat
Kizlar selamm..
Basliktan da anlasilacagi gibi bacaklarmda izler var nokto nokto tuyleri kendim sıkıp cikariyorm bu yuzden de izler yaralar vs olusuyor.agda makinem var agdadan da kaynaklaniyor olablir cok sicak olmamasi gerektigini duymustm.onceden yaptigimda purussuz olurdu smdi cikmayan kucuk tuyle puruzluk yapiyor iki gun sonrada onlar cikiyor ne hic alinmams yerine geciyor cok fazla tuy cikmaz sanirim icerde kaldigi icin cikmiyor sanki zorluyoms gbi tuyler:) hem sinir olup hem guluyorum.bide kendimi bildim bileli kalcalarm yanlari filan diken diken burnumda da var temizleynce kese yapinca gidiyo ama bi sure sonra tekrrar ayni hala geliyor.napmaliyim kizlar agda oncesi sonrasi yapmam gerekn bse mi var veya bildignz krem bitkisel vs seyler var mi bu konulardaki tum bildiklerinizi paylasmanizi rica ediyorum

Benim de bacağımın arka tarafına doğru nokta nokta tüyler var canım aynı şekilde.yuvarlak bi şekilde dönmüş içerde kalmış kıllar.bi kaç kere ağda yaptım.onun dışında epilasyon aletiyle alıyorum.bu alet yüzünden böyle oluyormuş sanırım.mecburen kendim toplu iğneyle çıkarıyorum onları:( of ama çok sinir bi durum gerçekten

Kese, ponza taşıyla ovma gibi bişiler denediniz mi?
Ben her banyoda ovarım topuk taşıyla, hiç batığım ya da siyah lekem olmaz.
Bence bi kaç kez topuk taşıyla ov, emin ol geçecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Epilasyon yapmadan önce kese yapıp (tahriş etmeden) sonrasında sabunlu su ile yıkarsanız zamanla batıklarınızın yok olduğunu görürsünüz 👍

Haftada bir kez banyodayken güzelce kese yapın, arkasından da nemlendirin. Bir de ellemeyin, izi kalır.

Kese, ponza taşıyla ovma gibi bişiler denediniz mi?
Ben her banyoda ovarım topuk taşıyla, hiç batığım ya da siyah lekem olmaz.
Bence bi kaç kez topuk taşıyla ov, emin ol geçecek

Tesekkur ederim deniycem bunu

Ben kesede yapıyorum ponzalıyorumda yine aynı yine aynı en güzeli lazer sanırım.:31::31:

3 kez ağda yapıyorsam bir kere tüylerimin çıkış yönünün tersine jiletle alıyorum..

batıklar fln çıkıyor bi dahaki sefere ağdayla almaya devam ediyorum :51:

çıkar çıkar bitmiyorlar ki. tek tek uğraşılmaz. en güzeli kese. hoş aslından en güzeli makine kullanmamak. ağda lokum gibi yapıyor :12:

Kizlar selamm..
Basliktan da anlasilacagi gibi bacaklarmda izler var nokto nokto tuyleri kendim sıkıp cikariyorm bu yuzden de izler yaralar vs olusuyor.agda makinem var agdadan da kaynaklaniyor olablir cok sicak olmamasi gerektigini duymustm.onceden yaptigimda purussuz olurdu smdi cikmayan kucuk tuyle puruzluk yapiyor iki gun sonrada onlar cikiyor ne hic alinmams yerine geciyor cok fazla tuy cikmaz sanirim icerde kaldigi icin cikmiyor sanki zorluyoms gbi tuyler:) hem sinir olup hem guluyorum.bide kendimi bildim bileli kalcalarm yanlari filan diken diken burnumda da var temizleynce kese yapinca gidiyo ama bi sure sonra tekrrar ayni hala geliyor.napmaliyim kizlar agda oncesi sonrasi yapmam gerekn bse mi var veya bildignz krem bitkisel vs seyler var mi bu konulardaki tum bildiklerinizi paylasmanizi rica ediyorum

Ya benim de epilatorler aldıgımda uzun süre çıkmıyor. (3 hafta falan) Ama ağda makinem var benim de onla aldığımda 1 haftada çıkıyor, batık problemim yok ama tüyler yeni çıkmaya başladıgında siyah noktalar oluşuyor sonra tüyler çıkıyor, o aralar elbise şort falan hic giyemiyorum zaten. Rahatlık olur diye bi dünya para verip ağda seti aldım 1 haftada cıkıyor ya hayal kırıklığı resmen. Ağda öncesi pudra sürüldüğünü ve iyi geldiğini okumuştum bir yerde, bir d eben bacaklarımı sık sık kese yaparım batık problemim olmuyor cok şükür. Sen demişsin ya tüylerimi kendim sıkıp cıkarıyorum diye, işte bu eskiden bende de vardır bacaklarıma kese yaparak çözdüm bu sorunu.

çıkar çıkar bitmiyorlar ki. tek tek uğraşılmaz. en güzeli kese. hoş aslından en güzeli makine kullanmamak. ağda lokum gibi yapıyor :12:

Makine kullanmiyorm agda daha pratik zaten de purussuz olmuyo ya nw bileyim dengeli buyumuyo haliyle kisa kalanlar cikiyo bu seferde

Ya benim de epilatorler aldıgımda uzun süre çıkmıyor. (3 hafta falan) Ama ağda makinem var benim de onla aldığımda 1 haftada çıkıyor, batık problemim yok ama tüyler yeni çıkmaya başladıgında siyah noktalar oluşuyor sonra tüyler çıkıyor, o aralar elbise şort falan hic giyemiyorum zaten. Rahatlık olur diye bi dünya para verip ağda seti aldım 1 haftada cıkıyor ya hayal kırıklığı resmen. Ağda öncesi pudra sürüldüğünü ve iyi geldiğini okumuştum bir yerde, bir d eben bacaklarımı sık sık kese yaparım batık problemim olmuyor cok şükür. Sen demişsin ya tüylerimi kendim sıkıp cıkarıyorum diye, işte bu eskiden bende de vardır bacaklarıma kese yaparak çözdüm bu sorunu.

Keseyi yapmaya basladm canm bekleyip gorcem faydasini

Şu jilet bir tek bende mi işe yaramıyor acaba :14: bu batıklar için krem önerileri falan vardı olmadı ilaç tedavisi artık

canım batık çıkarmak için önerilen kremler cok işe yaramıyor. ben kabak lifiyle keseye basladım bacaklarımda batıkların o an cıktıklarını gordum acıkcası hıc umudum yoktu sasırdım. eger enfeksiyon olusmus kıl koku varsa fucidin antibiyotik krem kullanabilirsin gunde ıkı kez işe yarayacaktır etkili bi krem.

canım batık çıkarmak için önerilen kremler cok işe yaramıyor. ben kabak lifiyle keseye basladım bacaklarımda batıkların o an cıktıklarını gordum acıkcası hıc umudum yoktu sasırdım. eger enfeksiyon olusmus kıl koku varsa fucidin antibiyotik krem kullanabilirsin gunde ıkı kez işe yarayacaktır etkili bi krem.

Çok sağol canım bir deneyeyim o kremi iltihaplı vardı bitane ama yanlışlıkla patlattım ve yara kaldı orası. Yaraya da krem sürmek doğru olur mu bilemedim. Başka iltihaplı yok ama böyle derinin altında sanki siyah iz gibi ama ucuda gözükmüyor normal keseyle de çıkmıyor onlar bir de kabak lifiyle keselemeyi deneyeyim umarım işe yarar.

3 kez ağda yapıyorsam bir kere tüylerimin çıkış yönünün tersine jiletle alıyorum..

batıklar fln çıkıyor bi dahaki sefere ağdayla almaya devam ediyorum :51:

Böyle yapmanin ise yaradigini bende duymustum ama yillardir bacagima jilet vurmadim, korkuyorum dogrusu kil kökleri güclenir diye ki beya azalma var tüylerde. Böyle bir problem yasadinmi?

Ben her agda yapmadan önce tuzlu peelingle keseliyorum ise yariyor ama hepsini gitigini söyleyemeyecegim yinede var batiklar

kese,ponzo hatta lazer bile işe yaramadı bende.
tek işe yarayan iğneli oldu,ne kadar varsa tek tek çıkardı.

Böyle yapmanin ise yaradigini bende duymustum ama yillardir bacagima jilet vurmadim, korkuyorum dogrusu kil kökleri güclenir diye ki beya azalma var tüylerde. Böyle bir problem yasadinmi?

Ben her agda yapmadan önce tuzlu peelingle keseliyorum ise yariyor ama hepsini gitigini söyleyemeyecegim yinede var batiklar

hayır hiç bir problem yaşamadım, tek problem jiletle aldığımda daha erken çıkmaları :34:

hatta bazen üşendiğimden iki üç kez fln jilet vuruyorum, ağdayı yapar yapmaz bir ay yetiyor, kesinlikle kıl köklerim güçlenmiyor :51:

peeling, ponza gibi şeylere hiç ihtiyaç duymadım bugüne kadar :26:

sarışın da değilim üstelik gayet kara karayım :1:

Back