Lekeler, Çiller Bacaktaki lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım benim bacağım da böyle ama komple degil. Ben batık tarzı bir şey gibi duruyor icinde kıllar var ve 5 aydır minik minik büyümeden öyle duruyorlar. Hangi ilactan kullaniryorsun ve ilacın üzerinde icinde falan uyarı yazmıyor muydu ben de sivilce kremi kullanıyorum ondan mı oldu acaba ? Hiç bu tarz bir seyden kaynaklandığını düşünmemiştim :S

Son düzenleme:
şimdi ben yedi ay kadar önce aknetrent isimli bir hap kullandım. bu süreç içinde tüyleri kökünden almamak gerekiyormuş, doktorum söylemedi. ben de almış bulundum. bu izler oluştu ve geçmedi. üzerine yine ağda yaptığım oldu ama bu izler aynen kaldı, şiddetlenmedi. kıl köklerinde yağ bulunur ve kullandığım ilaç da vücuttaki yağ oranıyla oynayan bir ilaç olduğu için kılları çekince yağ azlığından tahriş oldu. tabii bunu çoook sonra anladım.

Son düzenleme:
Eğer sabırlı biriysen biraz uzun sürer cildin kendini yenilemesi ama sonunda geçerler. Ama yok çok kötüler diyosan benim önerim ise, lekelere taşırmayacak şekilde expigment %4 krem sürmen. Benim batık izlerimde çok faydalı olmuştu bu krem. Ayrıca bacaklarını bol bol nemlendir.

konu bu olunca gereken sabırı gösteririm valla. uzun derken, bir yılı bulur mu mesela? doktora gideceğim, bu expigmenti ona da sorayım bakalım. çok görüyorum, öneriyor insanlar. ay geçicek deyip umut verdin, çok teşekkürler. bu arada bacaklarım dokuz ay kadar yağdan yoksun kaldıkları için yağlı bir krem kullanıyorum. nemlendirici ve yaralara etki edici. adı da altech seal. hafifletiyor izleri, günde iki kez sürüyorum.

Yok canım lekeler küçük boyutlu olduğundan dolayı 1 yıl süreceğini sanmam 4-5 ayda geçerler. Ama gerçekten en iyisi tabii ki bir doktora göstermen

Yok canım lekeler küçük boyutlu olduğundan dolayı 1 yıl süreceğini sanmam 4-5 ayda geçerler. Ama gerçekten en iyisi tabii ki bir doktora göstermen

senin ne kadar sürdü peki bu kremi kullanıp lekelerin geçmesi?bir ay düzenli kulanımda geçti mi batık lekelri?bendede biraz var o lekerlden vede bende expigment kullanıyorum ondan sordum...bu 3. haftam..sanki azaldı gibi..ne kadar kullansam ki?sen kaç hafta kullandın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…