BACAKTAKİ BATIK VE SİVİLCE LEKLERİ

Azalma mi oluyor yoksa tuyler hic cikmiyormu artik lazer bittiginde

merhaba son durum nedir? lekelerinde azalma oldu mu veya geçti mi? benim de kahverengi batık lekelerim var ama şu an lazere gittiğim için expigment kullanmam sakıncalı sanırım.

MErhaba bende aynı dertteyim benimde bu şekideydi
Merhaba benimde bu şekildeydi bacaklarım belki de daha fazladır ben bacağımdaki tüyleri sık sık almadım uzatabildiğim kadar uzattım ve sürekli kese yaptım sonra tüy dökücü krem ile aldım sonra aynı şekil tekrar uzattım bu şekilde yapıyorum baya azalma oldu izler zaman ile geçiyor ama batık sorunu geçmedikçe yeni izler oluyor o yüzden bir süre bu şekilde yapacağım krem ile alınca batık olmuyor bacaklarım eski Haline gelene kadar bu şekil devam edeceğim inşallah düzeldiğnde ağda yaptıracağım sadece

Ben 1 haftadır duşa girmeden önce at kılı fırçasıyla hem üst bacağımı (selülitler için) hemde alt bacağımdaki (batıklar için) yukardan aşağıya yani ayaklardan kalp seviyesine doğru keseliyorum. Bu at kılı fırçasının doğal olması çok önemli. Sonra da bacaklarıma madecassol krem uyguluyorum sonuç olarak cildi yenileyen soyulmasına yardımcı olan krem.. azalma var diyebilirim ama tabiki daha geçmedi. Umarım sonuç alırım çünkü uygulayıp memnun kalanlar çok fazlaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…