- Konu Sahibi Nurbanuclglu
Kesinlikle lazer yaptırın.
Lazer bu kalan izlerinizin epey kısmını azaltacaktır.
Lazer bu kalan izlerinizin epey kısmını azaltacaktır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azalma mi oluyor yoksa tuyler hic cikmiyormu artik lazer bittigindeEpilator zaten o konuda uzman. Canım kişinin ten rendi kılların kalınlığı hepsi önemli. Başlarda bir buçuk ayda bir giderken sonra iki ayda bir. İki buçuk ayda bir gitmeyee baaliyosun . Çünkü yavaş uzuyo çok rahat edersin. Ben en son yaz başında giderdim tüm yazi rahat gecirirdim bir de sonunda giderdim. Ayrıca kesinlikle gitmediginiz, gidemediginiz aylarda asla kökünden almayın. Erkekler için yapılmış vücut epilatorleri var kısaltmak için onlardan alın ben Philips in aldım . Çıkınca onunla alırdım.
Eğer seanslarinizi tamamlarsaniz bitmez ben tamamlayamadim üstüne bir de doğum yaptım şuan çok az tüy var onları da asla kökünden almıyorum.kisaltiyorumAzalma mi oluyor yoksa tuyler hic cikmiyormu artik lazer bittiginde
merhaba son durum nedir? lekelerinde azalma oldu mu veya geçti mi? benim de kahverengi batık lekelerim var ama şu an lazere gittiğim için expigment kullanmam sakıncalı sanırım.Arkadaşlar merhaba, bacağımda batıklardan ve sivilcelerden oluşan lekeler ve hala aktif olarak yaralar var( sivilce yarası) bunlardan nasıl kurtulabilirim ? Önerisi olan var mı? Bacakların aşağıdaki şekilde şuan expigment ve karbonat- limon maskesi ile 2 ayda bu hale geldi? Daha hızlı çözüm önerisi olan var mı ?
MErhaba bende aynı dertteyim benimde bu şekideydiArkadaşlar merhaba, bacağımda batıklardan ve sivilcelerden oluşan lekeler ve hala aktif olarak yaralar var( sivilce yarası) bunlardan nasıl kurtulabilirim ? Önerisi olan var mı? Bacakların aşağıdaki şekilde şuan expigment ve karbonat- limon maskesi ile 2 ayda bu hale geldi? Daha hızlı çözüm önerisi olan var mı ?
Merhaba benimde bu şekildeydi bacaklarım belki de daha fazladır ben bacağımdaki tüyleri sık sık almadım uzatabildiğim kadar uzattım ve sürekli kese yaptım sonra tüy dökücü krem ile aldım sonra aynı şekil tekrar uzattım bu şekilde yapıyorum baya azalma oldu izler zaman ile geçiyor ama batık sorunu geçmedikçe yeni izler oluyor o yüzden bir süre bu şekilde yapacağım krem ile alınca batık olmuyor bacaklarım eski Haline gelene kadar bu şekil devam edeceğim inşallah düzeldiğnde ağda yaptıracağım sadeceArkadaşlar merhaba, bacağımda batıklardan ve sivilcelerden oluşan lekeler ve hala aktif olarak yaralar var( sivilce yarası) bunlardan nasıl kurtulabilirim ? Önerisi olan var mı? Bacakların aşağıdaki şekilde şuan expigment ve karbonat- limon maskesi ile 2 ayda bu hale geldi? Daha hızlı çözüm önerisi olan var mı ?