• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BACAKTAKİ BATIK VE SİVİLCE LEKLERİ

Nurbanuclglu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
8
2
6
Arkadaşlar merhaba, bacağımda batıklardan ve sivilcelerden oluşan lekeler ve hala aktif olarak yaralar var( sivilce yarası) bunlardan nasıl kurtulabilirim ? Önerisi olan var mı? Bacakların aşağıdaki şekilde şuan expigment ve karbonat- limon maskesi ile 2 ayda bu hale geldi? Daha hızlı çözüm önerisi olan var mı ?

Arkadaşlar merhaba, bacağımda batıklardan ve sivilcelerden oluşan lekeler ve hala aktif olarak yaralar var( sivilce yarası) bunlardan nasıl kurtulabilirim ? Önerisi olan var mı? Bacakların aşağıdaki şekilde şuan expigment ve karbonat- limon maskesi ile 2 ayda bu hale geldi? Daha hızlı çözüm önerisi olan var mı ?
Acil ciddiyeye git bayanmisiniz

Zamanında gittim sadece bana fucidin ve hametol verdi. Şuan expigment kullandığım için bacağımda daha koyu duruyor ve aşırı kırmızı oluyor. Duş alıp keseledikten sonra baya azalıyor örnek olarak bir foto daha atıyorum

Eklentiler

• 032853FD-7AA4-4182-83DA-0F3C5A732C74.jpeg
    032853FD-7AA4-4182-83DA-0F3C5A732C74.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 1.726
Zamanında gittim sadece bana fucidin ve hametol verdi. Şuan expigment kullandığım için bacağımda daha koyu duruyor ve aşırı kırmızı oluyor. Duş alıp keseledikten sonra baya azalıyor örnek olarak bir foto daha atıyorum
İlaç kullanmayınca bu şekim ilaç kullanınca üstteki gibi kabarıyor rengi daha da kötü gösteriyor bacağımı

Zamanında gittim sadece bana fucidin ve hametol verdi. Şuan expigment kullandığım için bacağımda daha koyu duruyor ve aşırı kırmızı oluyor. Duş alıp keseledikten sonra baya azalıyor örnek olarak bir foto daha atıyoklrum
Cnm batıklar benimde var her banyoda kese yapiyorum ama bu yara izlerine birsey diyemiyecegm umarm iyilesir yaz geldi etek vs giymek sıkıntı olur

Cnm batıklar benimde var her banyoda kese yapiyorum ama bu yara izlerine birsey diyemiyecegm umarm iyilesir yaz geldi etek vs giymek sıkıntı olur
Kesinlikle haklısın, inan çok utanıyorum cidden bir an önce bronzlaşmaya çabalıyorım. Aslında lise zamanında da vardı yazın sürekli denize girmek fırsatım olduğu için gisiyordu. Üniversiteye başlayınca her yaz sürekli İstanbuldaydım. Ve bunu da etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama çom teşekkür ederiim

Gecmedimi daha lekeler bende expigment 4 kulandim azaldi ama dustan sonra koyulugu cogaliyor benim ne yapsam gecmiyor yinede az az var hicbirsey giyemiyorum

Gecmedimi daha lekeler bende expigment 4 kulandim azaldi ama dustan sonra koyulugu cogaliyor benim ne yapsam gecmiyor yinede az az var hicbirsey giyemiyorum
Merhaba, bir tık daha hafifledii şuan denize falan giryorum deniz suyu iyi gelir belki diye düşünüyorum. Eczacım expigmentin sadece lekelere iyi geleceğini söyledi. Fucicort önerdi şimdi ona başladım bakalım gelişme olursa yazarım ☺️

Ben her hafta bir defa tuzla piling yaparım çok faydasını gördüm bende de batık çok vardı yaralardan etek, kapri vs giymeye utanirdim. Sonra epilasyon ama tuzla piling e devam

Ben bir ara her akşam yatmadan önce bir makyaj pamuğuna elma sirkesi döküp, bacaklarımı onunla siliyordum, çok iyi gelmişti yara izlerine ama bir kış boyunca düzenli olarak yaptım . Daha sonra ise lazere gittim , ne iz ne batık derdi kaldı. Bence lazeri düşünebilirsiniz. Ben çok rahat ettim ve benim çenemde koltukaltimda bile batık oluyordu

Ben her hafta bir defa tuzla piling yaparım çok faydasını gördüm bende de batık çok vardı yaralardan etek, kapri vs giymeye utanirdim. Sonra epilasyon ama tuzla piling e devam
Aa bende deneyeyim o zaman bilgi için teşekkürler, evde kendin mi hazırlıyorsun yoksa gratis gibi yerlerde var mı ?

Ben bir ara her akşam yatmadan önce bir makyaj pamuğuna elma sirkesi döküp, bacaklarımı onunla siliyordum, çok iyi gelmişti yara izlerine ama bir kış boyunca düzenli olarak yaptım . Daha sonra ise lazere gittim , ne iz ne batık derdi kaldı. Bence lazeri düşünebilirsiniz. Ben çok rahat ettim ve benim çenemde koltukaltimda bile batık oluyordu
Evet bende elma sirkesini duymuştum . Bende deneyeceğim teşekkürler

Iyi geldimi tuzlu peeling peki bende denicem denize gittin denizde lekelerim gözle görülür derecede azaldi ama batik var lazere baslicam

Iyi geldimi tuzlu peeling peki bende denicem denize gittin denizde lekelerim gözle görülür derecede azaldi ama batik var lazere baslicam
İyi geldi ama neticede tamamen ortadan kaldirmiyo. Agdayi bırakmak gerekiyo o zaman da etek vs giyemiyo insan ama uzun süreçte etkili . Çünkü bacaklarım yara içinde kalırdı eskiden . Elbette lazerse kesin çözüm oluyo.

İyi geldi ama neticede tamamen ortadan kaldirmiyo. Agdayi bırakmak gerekiyo o zaman da etek vs giyemiyo insan ama uzun süreçte etkili . Çünkü bacaklarım yara içinde kalırdı eskiden . Elbette lazerse kesin çözüm oluyo.
Kaç ay gidiliyor lazere ayda bir keremi seans benimde leke icinde epilatör yapri

Kaç ay gidiliyor lazere ayda bir keremi seans benimde leke icinde epilatör yapri
Epilator zaten o konuda uzman. Canım kişinin ten rendi kılların kalınlığı hepsi önemli. Başlarda bir buçuk ayda bir giderken sonra iki ayda bir. İki buçuk ayda bir gitmeyee baaliyosun . Çünkü yavaş uzuyo çok rahat edersin. Ben en son yaz başında giderdim tüm yazi rahat gecirirdim bir de sonunda giderdim. Ayrıca kesinlikle gitmediginiz, gidemediginiz aylarda asla kökünden almayın. Erkekler için yapılmış vücut epilatorleri var kısaltmak için onlardan alın ben Philips in aldım . Çıkınca onunla alırdım.

Back