Bacakta Varis!

Merhaba varisle ilgili yazılarınızı okudumda size danışmak istedim. bu arada ismim duygu Dr Deniz Durakta tedavi görmüşsünüz muaynehanesi bana baya yakın nasıl yapıyor bir hastanedemi yoksa kendi muaynehanesindemi tedavi ediyor. Varis ağrılarım korkunc arttı artık gece uyuyamıyorum bi an önce bu dertten kurtulmak istiyorum. Birde ücreti nasıl SGK filan faydalanabiliyormuyuz. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba varisle ilgili yazılarınızı okudumda size danışmak istedim. bu arada ismim duygu Dr Deniz Durakta tedavi görmüşsünüz muaynehanesi bana baya yakın nasıl yapıyor bir hastanedemi yoksa kendi muaynehanesindemi tedavi ediyor. Varis ağrılarım korkunc arttı artık gece uyuyamıyorum bi an önce bu dertten kurtulmak istiyorum. Birde ücreti nasıl SGK filan faydalanabiliyormuyuz. Teşekkürler şimdiden.

Ben de aynı soruları sormak istiyorum :) varis görüntüsünden ve ağrılarından bıktım.

Narkoza gerek yok dedi doktor sadece bel altını uyuşturcaz dedi kontrolde zaten sadece 1 kere gittim hemen ameliyat dedi belliydi yani tam ameliyatlıktım
Korktum tabi narkoz verin falan dedim gerek yok dedi doktor sonra ameliyat günü geldi kan tahlili yaptılar bi problem olmasn diye sonra aldılar ameliyata 20 sn sonra bayılcaksın dediler kolumdan iğne yapldı ve bayıldım kollarda yana cırt cırtlandı sonra ameliyatta hiç beklenmedik bi şey oldu ve ben uyandım :KK52: önmde perde vardı aynı doktorlar dizisindeki gibi bu arada asistanlarda farketmedler uyandığımı cırt cırtlardan elimi çıkarttım ve perdeyi açtım doktor şaşırdı panik yaptı hemen tekrar bayılttılar ameliyattan sonra annemlere sölemiş kızınız uyandı perdeyi açtı baktı falan diye annem de o baksada göremezki zaten demiş bu arada gözlerim ileri derecede bozuk lensim ya da gözlüğüm olmadan göremem :KK1: sadece kanlımsı bi bacak vardı o fıtıkların olduğu yerlerde. uyandığında acı hissettin mi diye sorarsan resmen bel altın hissizdi yani iğneleri batırıyolar bi şey giriyo derine ama asla acı hissetmiyosun yani asla korkma ameliyattan neyse işte zaten hemen çıktım o gün öyle 1-2 gece falan kalmıyosun hemen günlük yaşamına dönüyosun belki bi kaç gün ağrın oluyo ama sonra geçiyo tabi ben ameliyattan 10 gün sonra tatile gitmiştim gayet yüzüyosun falan hiç bi problem olmuyo
Ben şuan 18 yaşındayım ameliyatı 16 yaşında oldum
İstersen benim doktorumun ismini verebilirim ameliyat düşünüyosan :)
Doktorun ismini iletebilme durumunuz var mı ? Teşekkürler

X