Benimde bacaklarımda kendiliğinden morluklar çıkıyordu tv de bi haberde kan kanseri olma ihtimalinden bahsediyordu hemen dahiliye ye randevu aldım gittim kan tahlilleri yapıldı herşey temiz çıktı arada 2 3 yıl geçti hala morluklar oluyor ama doktorda birşey yok dedi bence sizde cildiye yerine dahiliye ye gidin çünkü morluk cildin kendinde olan birşey değil iç hastalıklarıyla alakalı diye düşünüyorumBir aya yakindir vucudumda kasinti var hep ihmal ettim simdi de bacagimin ust bolgelerinde morarmalar basladi bayagi darbe almis gibi cok korkmaya basladim randevu aldim cildiye bolumune pazartesi gidicem ama internetten biraz bakinca hic ic acici seyler yazmiyor psikolojim bozuldu resmen insallah kotu birsey degildir basina boyle birsey geken varmi ne olur birseyler yazin
cevabiniz icin cok tesekkur ederim umarim benimde temiz cikar cildiye ye almamin nedeni cok kotu bir sekilde hala kasintim devam ediyor morluklar icin de tahlil yapar diye dusundum dahiliyeye gitmeyide dusunuyorum insallah kotu birsey cikmaz sizin adiniza da sevindim temiz cikmis sonuclarinizBenimde bacaklarımda kendiliğinden morluklar çıkıyordu tv de bi haberde kan kanseri olma ihtimalinden bahsediyordu hemen dahiliye ye randevu aldım gittim kan tahlilleri yapıldı herşey temiz çıktı arada 2 3 yıl geçti hala morluklar oluyor ama doktorda birşey yok dedi bence sizde cildiye yerine dahiliye ye gidin çünkü morluk cildin kendinde olan birşey değil iç hastalıklarıyla alakalı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim inşallah sizinde temiz çıkar ben ayakta çok çalışıyordum biraz ona bağlamıştımcevabiniz icin cok tesekkur ederim umarim benimde temiz cikar cildiye ye almamin nedeni cok kotu bir sekilde hala kasintim devam ediyor morluklar icin de tahlil yapar diye dusundum dahiliyeye gitmeyide dusunuyorum insallah kotu birsey cikmaz sizin adiniza da sevindim temiz cikmis sonuclariniz
Doktor kasinti icin krem verdi morarma icin ise kullandigim kortizondan olabilir dedi tahlil yapmadi pek dedikleri icine sinmedi bu hafta dahiliye bolumune gidip tahlil yaptirmayi dusunuyorumdoktor ne dedi ? Bendede aynı kaşıntı ve morarma var korkuyorm
Size de gecmis olsun sonuclari paylasirsaniz sevinirimGeçmiş olsun. Dahiliyeden randevu aldım bende yarın için
Cok sagol insallahhh benimde bir sey cikmazBendede oluyordu Bacaklarımda morarma dahiliyeye gittim tahlil yapıldı bişey çıkmadı doktor cildin hassas ondandır dedi hemen kötü şey düşünmeyin içinizi rahat tutun genelde bişey cıkmıyor yada vitamin eksikliği kansızlık falan çıkıyor
Tesekkurler bilgi verdiginiz icinBacaklarda morarma veya şişlik oldugunda kalp damar cerrahisine gitmeniz gerekiyor
Pıhtılaşma bozuklugundan da dolayı olabilir
Cok sagolun gidicem insallahhh annenizede cok gecmis olsunCanm kalp ve damar cerrahisine gitmeni oneririm benim annemde yasadik bunu daha 1 ay olmadi hep morartilar oluyodu sismede vardi sekerinden tut herseyine bakildi hep sekere bagladilar sonunda cerrah dediki damar tikanikligi ve damarlar patlamis kasik anjiosu oldu iki bacaktan ihmal etme canm biz annem icin baya gec kalmistik cok agir oldu
Saol canm istanbulda yasiyosan samatya hastanesine kesin gitCok sagolun gidicem insallahhh annenizede cok gecmis olsun
Yok canım izmir de yasiyorum yine de cok sagolSaol canm istanbulda yasiyosan samatya hastanesine kesin git
Cok haklısın bir daha asla bakmam psikolojim bozuldu inanİnternette gripsen yakında komaya girecekmişsin gibi makaleler okuyosun internet ölmeden mezara koyar insanı çok takılma yazılanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?