Ayynı ben.. Cildin hassastır canım benim koltuğun kenarına değse morarır.. Sürekli morluklarla geziyorum hatta yazları bacak fondoteni kullanıyorum bu yüzden.. Öyle ki çoğunun neden kaynaklandığını bile bilmiyorum.. Ama çok hafif bi yere vurduğumda demiyim değdiğimde bile morardığını bildiğim için biyere çarpmışımdır diyorum..şimdi ben size birşey sorcam bayanlar ben 5 ay oldu doğum yaptıgım ve bes aydan beri aynı sorunu yaşıyorum benim özellikle bacaklarımda sürekli bi morarma var bacaklarımın her yerinde oluyo toplam bi 10 yerde morluk vardır ve ben bunun için ünüversite hastanesine gittim dahiliye bölümüne kan verdim ettim bir sorun yok dendi ve oradaki doktor bey cildiye git dedi yani pekte cildiyelik birşey oldugunu düşünmüyorum ama sıcakta yapıyo olabilirmi diyarbakır gbi biryerde yaşıyorum
Kan değerlerine baktırşimdi ben size birşey sorcam bayanlar ben 5 ay oldu doğum yaptıgım ve bes aydan beri aynı sorunu yaşıyorum benim özellikle bacaklarımda sürekli bi morarma var bacaklarımın her yerinde oluyo toplam bi 10 yerde morluk vardır ve ben bunun için ünüversite hastanesine gittim dahiliye bölümüne kan verdim ettim bir sorun yok dendi ve oradaki doktor bey cildiye git dedi yani pekte cildiyelik birşey oldugunu düşünmüyorum ama sıcakta yapıyo olabilirmi diyarbakır gbi biryerde yaşıyorum
Kanında pıhtılaşmak sorunun var mı ?
Yeğenimde pıhtılaşma sorunu var sürekli morarma oluyordu şimdi devamlı aspirine kullanıyorEvet bunu bende duydum..kan pıhtılaşmasi olanların çoğunda bu sorun oluyor sanırım....bu konuda bilgisi olan varsa bizde aydınlatın...
Bende de kan pıhtılaşmasi var ve bende de morluklar oluyor..doktora sormadım ( kadın doğuma yada dahiliye doktoruna ) bu kan pıhtılaşmasi morluklara sebeb olabilir mi diye ama genelde böyle bir şey bende duydum..ne kadar doğru bilmiyorum...
Böyle bir şeyi doktordan duyan var mı acaba
şimdi ben size birşey sorcam bayanlar ben 5 ay oldu doğum yaptıgım ve bes aydan beri aynı sorunu yaşıyorum benim özellikle bacaklarımda sürekli bi morarma var bacaklarımın her yerinde oluyo toplam bi 10 yerde morluk vardır ve ben bunun için ünüversite hastanesine gittim dahiliye bölümüne kan verdim ettim bir sorun yok dendi ve oradaki doktor bey cildiye git dedi yani pekte cildiyelik birşey oldugunu düşünmüyorum ama sıcakta yapıyo olabilirmi diyarbakır gbi biryerde yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?