yok hayır hiç öyle bir durum olmadıSol ve sağ bacakta aynı yerde çıktıysa muhtemelen vurma değil ama bugünlerde kanepe gibi bişeyi yada yatağı bacağınızla itiyormusunuz?
Temizlik yaparken yada yatak kaydığı Zaman düzeltmek için bacağın orta kısmıyla ittirme olayı vardır ya!!
Bi düşünün derim.morarmaların Aynı hizada olması bunu düşündürdü
yok gitmedim biraz bekleyeyim bir daha çıkarsa gideceğim belki adet dönemi yakın ondandırCanım gittin mi doktora? Ne dedi?
Olabilir. Bazilarinda oluyormuş sanırım oyle.yok gitmedim biraz bekleyeyim bir daha çıkarsa gideceğim belki adet dönemi yakın ondandır
Bende bir dönem oluyordu. Üst bacağında kasigima yakın yerdede çıkınca ve asla carpmadigima emin olunca doktora koştum. Kan tahlillerinde birşey çıkmadı. Sonradan olmaya devam etti. Taki kullandığım vitamin hapini bırakana kadar. Sonra bir dönem sırf denemek için yine o vitamin hapından aldım 2 gün icinde yine bacağımda morluk oldu. Tesadüfmü bilmiyorum ama bendeki morlukların ondan olduğuna karar verdim.Herkese iyi akşamlar...
Durduk yere basta sol bacagimda morluk vardı ben bir yere vurmusumdur belki fark etmeden diyordum ama dokununca agri yoktu bir kac hafta sonra kendiliginden gecti simdi de sag bacagimda ayni yerde morarma oldu yine agri falan yok acaba neyden olabilir bilgisi olan yada başına gelen oldu mu hic yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden teşekkür ederim
kan sulandırı bazı aspirinlerde yapabiliyor ama o vücudun her yerinde oluyor o genelde.belki farketmeden vurmuşsunuzdur bir yerlere.Herkese iyi akşamlar...
Durduk yere basta sol bacagimda morluk vardı ben bir yere vurmusumdur belki fark etmeden diyordum ama dokununca agri yoktu bir kac hafta sonra kendiliginden gecti simdi de sag bacagimda ayni yerde morarma oldu yine agri falan yok acaba neyden olabilir bilgisi olan yada başına gelen oldu mu hic yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden teşekkür ederim
Herkese iyi akşamlar...
Aplastik anemi olabilir bir yere vurmus olabilirsin bobreklerden kaynaklanıyor olabilir Dr iyisini bilirHerkese iyi akşamlar...
Bende bir dönem oluyordu. Üst bacağında kasigima yakın yerdede çıkınca ve asla carpmadigima emin olunca doktora koştum. Kan tahlillerinde birşey çıkmadı. Sonradan olmaya devam etti. Taki kullandığım vitamin hapini bırakana kadar. Sonra bir dönem sırf denemek için yine o vitamin hapından aldım 2 gün icinde yine bacağımda morluk oldu. Tesadüfmü bilmiyorum ama bendeki morlukların ondan olduğuna karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?