Bacakta durduk yere morluk neyden olur (resimli)

yok hayır hiç öyle bir durum olmadı

Bende hep olur kendimi bildim bileli.tenim çok hassas bilmeden vuruyorumdur diye düşündüm hep

B12 ve demir eksikliğindede çabuk morarma durumları oluyo.doktora gidip tahlillerini yaptırman lazım

bende daha ilk defa karşılaştım ama 2 hafta önceydi diğer bacağımdaki de

benım iki bacagımında aynı yerlerınde oluyor üstelik ulaşması zor yerler.kendım bile farketmıyorum eşim soyluyor.

ya hep aynı sehpa vb vuruyorum yada spor aletleri diyordum.
yorumları okuduktan sonra dr a gitmeye karar verdim.

Bende bir dönem oluyordu. Üst bacağında kasigima yakın yerdede çıkınca ve asla carpmadigima emin olunca doktora koştum. Kan tahlillerinde birşey çıkmadı. Sonradan olmaya devam etti. Taki kullandığım vitamin hapini bırakana kadar. Sonra bir dönem sırf denemek için yine o vitamin hapından aldım 2 gün icinde yine bacağımda morluk oldu. Tesadüfmü bilmiyorum ama bendeki morlukların ondan olduğuna karar verdim.

Kızlar korkutmak istemem sizi, çok iyi bildiğimi de söyleyemem ama oğlumda çok olurdu;biz de çocuk işte mutlaka bir yerlere çarpıyordur diyorduk...Ama malesef sorun çıktı, mutlaka bunu doktora danışın...dediğim gibi bazı durumlarda birşey çıkmayabiliyormuş ama siz tedbirli olun!Ama tabi oğlumda olan morluklar daha küçüktü...

kan sulandırı bazı aspirinlerde yapabiliyor ama o vücudun her yerinde oluyor o genelde.belki farketmeden vurmuşsunuzdur bir yerlere.

Alerjiden vendede oluyor kolumda bacaklarimda. bahar mevsimi ya alerjik olabilir sizinkide

hmm normalde alerjim var zaten olabilir ama bir yere vurmadığıma eminim çünkü iki bacağımda da aynı yeri vurmam hem imkansız hemde bacağımın ön kısmı olsa evet olabilir derdim de bacağımın arkası yan tarafa doğru

Doktora gidip emar çekmeniz gerekebilir. Anneminde kollarinda dirsekden yukarda aynı morluk oluştu birden . doktora gitti emar sonucunda 4boyun fıtıgı oldugu söylendi. Fıtık kollara vuruyormuş... Ama tabi aynı şey mi bilemem. Doktora görnmekte fayda var.

Aplastik anemi olabilir bir yere vurmus olabilirsin bobreklerden kaynaklanıyor olabilir Dr iyisini bilir

Romatizmal bi hastalik olabilir tabi.bunlar ihtimal bu saydigimiz branslara gorunmelisin

Aa simdi sizin yorumunuzu okuyunca dikkatimi cekti.hergun vitamin aliyorum bendede ust bacaklarda morarmalar oluyor.yarindan itibaren birakip takibini yapicam.daha once dr gittim ama kan soniclarim normal cikmisti.biseye baglayamamistim bende bu durumu.vitamin olayina dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…