• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacakta durduk yere morluk neyden olur (resimli)

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
32
Herkese iyi akşamlar...
Durduk yere basta sol bacagimda morluk vardı ben bir yere vurmusumdur belki fark etmeden diyordum ama dokununca agri yoktu bir kac hafta sonra kendiliginden gecti simdi de sag bacagimda ayni yerde morarma oldu yine agri falan yok acaba neyden olabilir bilgisi olan yada başına gelen oldu mu hic yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 20160428_214117-1.jpg
    20160428_214117-1.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 9.965
Herkese iyi akşamlar...
Durduk yere basta sol bacagimda morluk vardı ben bir yere vurmusumdur belki fark etmeden diyordum ama dokununca agri yoktu bir kac hafta sonra kendiliginden gecti simdi de sag bacagimda ayni yerde morarma oldu yine agri falan yok acaba neyden olabilir bilgisi olan yada başına gelen oldu mu hic yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden teşekkür ederim
Korkutmak istemem ama lösemide de böyle bi belirti vardı.. Allah korusun... bi an önce doktora gidin ihmal etmeyin sakın...

Bende ondan korktum acikcasi allah korusun ya bende bir daha baska yerde de cikarsa gitmeyi düşünüyorum

Sol ve sağ bacakta aynı yerde çıktıysa muhtemelen vurma değil ama bugünlerde kanepe gibi bişeyi yada yatağı bacağınızla itiyormusunuz?
Temizlik yaparken yada yatak kaydığı Zaman düzeltmek için bacağın orta kısmıyla ittirme olayı vardır ya!!
Bi düşünün derim.morarmaların Aynı hizada olması bunu düşündürdü

Bende de vardı bu şekilde para buyukluğunde oluyordu ama benim adet olmadan dört beş gün öncesinde oluyordu ağrım falan olmuyorudu hiç.doktora gosterdim doktor baya telaşlı tepki verdi hemen tahlil istedi ama bişey çıkmadı çok şükür sende tahlil yaptır bir önce canım

Hmm hangi doktora gittiniz acaba siz benimde 1 hafta sonra falan adet donemi ondan olabilir ozaman

Ben de olmuştu böyle hatta daha kötü morluklar.Doktora gittim,demir eksikliği çıktı.

İlaç alerjisi de olabiliyor bazen böyle. Siz dahiliye ya da cildiyeden randevu alın bence onlar yönlendirir sizi tahlillerle.

Bendede çıkıyo ara sıra fakat pek umursamadım.Geçen ay çekap yaptırdım hiç bişey çıkmadı afedersin domuz gibiyim:KK76:

Herkese iyi akşamlar...

gece falan biryere carpmissindir acimamistir sonra morarmistir benimde bazen oluyor farketmeden eziyorum bir yerimi bir bakiyorum sonra morarmis.
Yani oyle birsey degilse turlu turlu hastaliklarin habercisi olabilir, kendinizi takip edin bir kontrol edin olmazsa doktora gidin derim.

Varis başlangıcı olabilir. Bende de oluyordu. Umursamadim. Ama daha sonra varis damarları kendini belirtti. Şimdide kan pıhtılaşmasi sorunu ..yani hemen doktora gidip kan testi yaptırın

Bende adet öncesi olmuştu doğum kontrol hapı kullanmaya başladığım zamanlarda.dahiliyeye gittim,hapı bıraktırdı trkrar etmedi sonra.bilmiyorum hap kullanıyormusun?

Benim bacaklarımda da oluyor malesef aynı hizada falan değilde sebepsiz ufak morluklar çıkıyor kendi kendine geçiyor .

trambosit değerlerin düşük olabilir. Kanda pıhtılaşmayı sağlayan madde. Bi dahiliyeye görün istersen.

Back