• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacakta çıkan morluk

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
904
106
23
Daha önce çıkmıştı dahiliye gittim bütün testleri yaptılar hormon vs 7 tüp kan almışlardi hicbirsey çıkmadı biraz kansızlık var dedi bugün yine farkettim moralim bozuldu
IMG-20250222-WA0000.webp

Biyere çarpmış olabilirmisiniz hatırlamıyorsunuzdur bence benim genelde öyle olur

Benim bacağımın her yeri mor🤣🤣 çünkü çarptığımi hatırlamıyorum bence bir yer çarptın falan ondan bilmiyorsundur

Bacak arkası canım hiç sanmıyorum çürük gibi rengi
Fazla takıntılık varmı sizde kendinizi araştırırmısınız sürekli artık bu morluk geçmeye yakın çünkü ıkı güne dahada azalır öyle kötü bişi olsa daha farklı ilerler sıkmayın canınızı Allah dermansız dert vermesin

Kendiliğinden morarma genelde dalak büyümesi derler veya kan pıhtılaşması sonucu olabilir bende de oluyor çünkü

Fazla takıntılık varmı sizde kendinizi araştırırmısınız sürekli artık bu morluk geçmeye yakın çünkü ıkı güne dahada azalır öyle kötü bişi olsa daha farklı ilerler sıkmayın canınızı Allah dermansız dert vermesin
Daha öncede böyle çıkmışti

Eklentiler

• GAG-1728166300836.webp
    GAG-1728166300836.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20241006_010911.webp
    IMG_20241006_010911.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 18
Valla iç kısmı bilmem
Benimde hemen hemen her gün olmasa da 2..3 günde bir morariyor illa bir yere carpiyorum sonra dan fark ediyorum morarınca

Daha önce çıkmıştı dahiliye gittim bütün testleri yaptılar hormon vs 7 tüp kan almışlardi hicbirsey çıkmadı biraz kansızlık var dedi bugün yine farkettim moralim bozuldu Eki Görüntüle 3548246
Bende de böyle hatta daha büyükleri çıkıp haftalarca mosmor kalıyordu kalp ve damar cerrahisine gittim ultrasyonlar sonucu icvaris çıktı. Bir hap başladı 1000ml 1 yıl ilaç tedavisi yapalım olmazsa ameliyat düşünürüz dedi.

Vücutta vitamin eksikliğinden de böyle oluyor kardeşim yakın zamanda yaşadı çünkü doktor C B vitaminleri verdi baya azaldı şükür

Back
X