- 11 Eylül 2023
- 903
- 106
- 23
- Konu Sahibi Kleopatra11
Daha önce çıkmıştı dahiliye gittim bütün testleri yaptılar hormon vs 7 tüp kan almışlardi hicbirsey çıkmadı biraz kansızlık var dedi bugün yine farkettim moralim bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacak arkası canım hiç sanmıyorum çürük gibi rengiBiyere çarpmış olabilirmisiniz hatırlamıyorsunuzdur bence benim genelde öyle olur
Fazla takıntılık varmı sizde kendinizi araştırırmısınız sürekli artık bu morluk geçmeye yakın çünkü ıkı güne dahada azalır öyle kötü bişi olsa daha farklı ilerler sıkmayın canınızı Allah dermansız dert vermesinBacak arkası canım hiç sanmıyorum çürük gibi rengi
Daha öncede böyle çıkmıştiFazla takıntılık varmı sizde kendinizi araştırırmısınız sürekli artık bu morluk geçmeye yakın çünkü ıkı güne dahada azalır öyle kötü bişi olsa daha farklı ilerler sıkmayın canınızı Allah dermansız dert vermesin
Doktora gittim aslında bunun için dahiliye bütün testlerime baktı birşey yok dedi kansızlık var hafif dediKendiliğinden morarma genelde dalak büyümesi derler veya kan pıhtılaşması sonucu olabilir bende de oluyor çünkü
Sen bence Biyere çarpıyorsun gün içinde anlamıyorsun sabit ayaklarda mı sadeceDaha öncede böyle çıkmışti
Evet sadece bacaklarimda oluyorSen bence Biyere çarpıyorsun gün içinde anlamıyorsun sabit ayaklarda mı sadece
Magnezyumuna baktır canimDaha önce çıkmıştı dahiliye gittim bütün testleri yaptılar hormon vs 7 tüp kan almışlardi hicbirsey çıkmadı biraz kansızlık var dedi bugün yine farkettim moralim bozuldu Eki Görüntüle 3548246
Ondan olurmu acaba çünkü daha önce baktırdım iyiydiMagnezyumuna baktır canim
Benim ondan olmuştu bu renk değildi ama ben magnezyum kullanınca duzeliyorOndan olurmu acaba çünkü daha önce baktırdım iyiydi
İyiyse başka biseydendir o zmn canm.Benim baya düşük magnezyumumOndan olurmu acaba çünkü daha önce baktırdım iyiydi
Bende de böyle hatta daha büyükleri çıkıp haftalarca mosmor kalıyordu kalp ve damar cerrahisine gittim ultrasyonlar sonucu icvaris çıktı. Bir hap başladı 1000ml 1 yıl ilaç tedavisi yapalım olmazsa ameliyat düşünürüz dedi.Daha önce çıkmıştı dahiliye gittim bütün testleri yaptılar hormon vs 7 tüp kan almışlardi hicbirsey çıkmadı biraz kansızlık var dedi bugün yine farkettim moralim bozuldu Eki Görüntüle 3548246
Bende o bölüme mi gitmeliyimBende de böyle hatta daha büyükleri çıkıp haftalarca mosmor kalıyordu kalp ve damar cerrahisine gittim ultrasyonlar sonucu icvaris çıktı. Bir hap başladı 1000ml 1 yıl ilaç tedavisi yapalım olmazsa ameliyat düşünürüz dedi.
Bende o bölüme mi gitmeliyimet
Magnezyum eksikliği nasıl bir belirti veriyor acaba ? Bende şüphe ediyorum kan testi isteyeceğim doktorumdan. Bende bacak ağrısı falan oluyor ve uyku problemleriİyiyse başka biseydendir o zmn canm.Benim baya düşük magnezyumum