Bacaklarını zayıflatmak isteyenler ve bunu başarmış olanlar lütfen bakarmısınız?

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
Kızlar konulara bakıyorumda hep sıkılaştıran hareketler var bacakları zayıflatan bir hareket bulamadım.Vücudun en zor zayıflayan yeri bacaklar bende bacaklarımdan şikayetçiyim.Ama sıkılaştırmak değil ZAYIFLATMAK istiyorum lütfen bacakları zayıflatan hareket önerileriniz varsa verirmisiniz bacakları zayıflatan hareketleri burada paylaşalım..ben ip atlamanın zayıflattığını biliyorum.ama diğer egzersizleri de yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim...Yalnız evde bacak çalıştıran spor aletim yok bu yüzden egzersiz istiyorum..

Canım benimde bacaklarım doğustan kalın. İncelir mi bilmiyorum ama bugün kosuya basladım. İnternette cok basit egzersizler var yapabilirsin onları. Ve imkanın varsa yüzmeye git. Tüm kasları calıstırıyormus cünkü.

Ben de aynı dertten muzdaribim ama bacaktaki yağlar erimez,egzersiz yapıldığında kasa dönüşür diye biliyorum sıkılaşıyo yani ama inceltmeyi başaran var mı bilmiyorum:26:

Benim bacaklarım 1 yıldır düzensiz sporla inceldi ama öyle incecik olmadı 8 kilo verdim..fakat özellikle diz kısmım ve kalça kısmım çok yağlı.kalçam 105 cm..10 cm incelmesi gerek bir de dizlerim kemikli değil fakat zayıfladıkça biraz daha belirginleşiyor kemiği..göbeğim normal 70 cm ve armut tipliyim.ben özellikle bacak incelten bir spor arıyorum hep sıkılaştıran var sıkılaşmak yetmez erimesi gerekiyor..hergün 150 kere ip atlıyorum sabahları.ara sıra yüzüyorum haftada 1 kere mutlaka yüzüyorum ama artık biraz daha hızlandırayım o zaman.birde suda yapılan hareketler varmış ama neler onlar bulamadım.kafama göre yapıyorum ben.ama işe yaramayınca kötü oluyor sürekli bacaklarım ağrıyor.ben çömelme sporları,ip atlama ve yüzme sporları yapıyım en iyisi.

çömelme sporu işe yarar mı?zayıflatır mı?yoksa kas mı yapar?

geçen gün melek programında tülin şahin suda nerenizi nasıl çalıştırmanız gerektiğini gösteren bi bölüm yapmıştı onu bulup izleyebilirsiniz

ben hergün düzenli ip atlıyorum ve en az yarım saat yürüyorum kalçam 1 cm inceldi 3 günde

X