Bacaklarında LİPÖDEM hastalığı olup ameliyat olan var mı?

Coraplarda basinc siniflari var. Ccl1 ccl2 ccl3 diye. Ccl2 20-32 mmhg arasi. Benim corabim ccl 3 mediven plud 34-46 mmhg basinc yapiyoi. Bu da acilardan 4 gun aglamami acikliyor. Odemleri inatci arkadaslar bakabilir.ttabi mutlaka doktorunuza sorun almadan.

evet deneyecegim baktim guzel modelleri vvar.iyi ki konustuk sizle coraplari.inanin ben de mmeraktayim mediven ccl3 cok fena, pdikoloji bozaacak kadar siki.belki daha cabuk sonuc veriyoodur tek tesellim bu

Benimki ccl2, demek ki basıncı fazla diye çok rahatsız etti sizi
Yani ben sadece doktorumuzun ayni olup farklı çorap önermesine sasırdım ki kendisine güvenim sonsuz
Belki hastadan hastaya fark ediyordur basınç ihtiyacı

Evet, ben de kendim bi hekim olarak da cok guveniyorum ahmet hocaya. Ben de boyle dusundum ama coraplarla daha cok oya hanim ilgilrniyo gibi geliyo bana o yuzden bilemedim. Benim bikac gun aglamak ve 1 saat uyumalarimin mutlaka bi anlami vardir ama, belki odeme daha yatkinimdir vs gibi. Ama 2.ay hocaya danisip ccl2 alirim umarim ccl3 cekilmiyor cunku inanin.

Ben ameliyat olduğum zaman bir medikalci ile çalışıyorlardı yeşim hanım diye
O gelip ilk ölçüyü alıp sonra çorabı vermişti o zaman Oya Hanim ilgilenmiyordu açıkcası

Ben konustum oya hanimla, artik ccl3e gecmis hoca, daha hizli sonuc aldigini dusunmus. Ama ccl3 coraplar 1chqftayi caliyo hayattan. Birde oya hanim bu coraptan ve piyasadaki en yuksek basincli olmasindan hocanin yaninda bahsetti yani hoca da zaten yanimdaydi. Artik ccl3 kullaniyolarmis. Ama acikcasi sizin ccl2 kullanirken atlatmaniz daha iyi olmus. Benim 9.gunum ve hala rahat uyuyamiyorum coraptan. Ama dogrudu daha 9.gunden odem bitti desem yeri yani %70i gitti bile.bilemedim hangidi daha iyi.

Bu önerdiğim kişi lipödem tedavisini geöirmedi mi? Ameliyat oldun mu? Lütfrn acil cvp

Merhaba.. lipodem ameliyatı ile ilgili mesajlarınızı okudum.. 2018 den sonra kimse yorum yapmamış 4 yıl boyunca kimse ameliyat olmadı mı yoksa kimsenin böyle bir problemi kalmadı mı acaba.. bende bu sene lipodem olduğunu öğrendim.. biraz tedavi gördüm.. bileklerimde 3 cm incelme oldu.. ama yinede bilek bölgemde hafif şişlikler var.. ve kalınlığı 27 cm.. ancak ameliyatla geçer diye düşünüyorum.. araştırırken buradaki yazıları okudum.. şu an durumunuz nasıl.. faydasını gördünüz mü.. başka sıkıntılarınız oldu mu.. merak ediyorum.. Ahmet karacalara randevu almak istiyorum.. tavsiye edermisiniz

2 hafta önce oldum ankarada doktor selcuk yüce ye cok guzel gecti 8 litre yag alindi 6 ay sonra 2. Ameliyatim sertliklerim ödemlerim kasintilarim cok faxla aman aman bir agrim olmadi

Iki haftada morluklarim baya bi acildi umarim bir an önce ameliyat olursunuz cok hizli evre atliyor evre atladikca da tedavi sansiniz dusuyor

2017 olmuş olay ama Yener Demirtaş hala amelyat ediyor. Bu nasıl oluyor? Bu arada güncel fiyatı € 8500. Artık euro bazında ödeme yapılıyor.

selamlar bilek ve dizdeki sislikler ne zaman gecti acaba ben de bir ay once ayni doktora gittim sizin yillar olmus o yuzden sureci daha iyi anlatabilirsiniz memnun eden bi sonuc aldiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…