İğneli Epilasyon Bacaklarına ''İğneli Epilasyon'' yaptırdığına pişman olanlar kulübü

simurg_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
1.077
25
158
arkadaşlar,
6 ay önce bacaklarıma iğneliye başladım ama çok pişman olduğumu söylemem gerek... bayan uzman zaten sadece iğneli epilasyon yapıyor ama iğneli o kadar çok zaman alıyor ve o kadar çok pahalıya mal oluyor ki! 6 ayda nerdeyse 2 milyara yakın para harcadım-ki dakikasına 1 tlden az veriyorum- ve tüyler azalmasına rağmen hala baya var gibi, üstelik kıl batıkları hala aynı duruyor oysa ben epilasyona bu yüzden başlamıştım(

artık pes ettim ya lazere gidecem gibi, nd:yag lazer önerenler var, alexandr önerenler...beyaz tenli ve koyu kıl yapısına sahip biriyim, burda, şehirdeki en iyi lazer merkezindeki bayanla görüştüğümde, kılların incelmesi sorun değil ona göre makine kullanırız dedi ama ben gidip gitmemekte terdeddütlüyüm...

öte yandan iğneliye gitmekten, acı çekmekten ve su gibi para harcamaktan da yoruldum:bbo:
ne önerirsniz?

Son düzenleme:
bana kimse yardım etmeyeck mi kafam çok karışıkk :uhm:

lazere git bence ben gittim mutluyum. iğneli olarak yüzümde uygulatmıştım pişman oldum.

ne diyebilirimki...çok kısa süreli eğitimlerle ben bu işi beceririm diyerek kısa yoldan gelir sağlamayı amaçlayan ama insanların sağlığı ile oynayan bu arada aslında çok daha verimli olan iğneli epilasyon yönteminin insanların nazarında itibarını beş paralık edenlere sadece kızmıyor onlardan nefret ediyorum.

aslında çok büyük umutlarla başlamıştım iğneliye , ama bilmiorum( sonuç koca bir hüsran gibi. benim gibi seanslara düzenli giden ve paranın en son sorun olacağı kişiyi bile bıktırdılar... o yüzden istemeye istemeye lazeri düşünüyorum ki iğnelide bu kadar emek harcadıktan sonra lazere gitmek bana gerçekten çok koyuyor(

Kötü olmuş yaa iğneli hep kesin sonuçtur, şanssızlık sanırım Keşke sonuç alamadığınızı görünce değiştirseydiniz yaptırdığınız kişiyi. Yine de geç değil uzmanını bulursanız kolayca hallolur kalanlarda aslında. Ama uzman bulmak zor işte birinden duymadıkça, iğneli yapan birilerine ulaşmak zor oluyo.

yok yaf..pes ettim...kıllar biraz uzasın lazere gidecem...büyük bölgelerde iğneli çalışmak bilmiyorum...iyi yürek ister!

benim bacaklarım epilasyon makinesi kullanmaktan kıl dönmesi dolmuştu.sonra iğneli epilasyona başladım sonuç aldım ama çok pahalı ve acılı oldu bende bıraktım

benim bacaklarım epilasyon makinesi kullanmaktan kıl dönmesi dolmuştu.sonra iğneli epilasyona başladım sonuç aldım ama çok pahalı ve acılı oldu bende bıraktım

Arkadaşlar kusura bakmayın ama çok pahalı oldu derken nasıl bir karşılaştırma yaptığınızı anlamakta zorluk çekiyorum. Ya piyasa da gerçekten bu mesleği değil dolandırıcılık mesleğini seçenlerin sayısı oldukça fazla ya da siz tam bir hesap yapmadan konuşuyorsunuz. Bakın lazer epilasyona 10 milyara yakın para sarfedip hala netice elde edemeyerek bana müraacat eden ve netice aldıktan sonra (ki bana verdiği ücret lazerle mukayese bile edilemez) gittiği lazer epilasyon merkezi ile mahkemelik olan bayan arkadaşlar tanıdım lütfen haksızlık etmeyin.

kıl dönmesi problemi bende de vardı lazere başladım 4 seansım bitti şu an toplasan iki bacakta anca 5-6 tane dönük kıl var ..onlarda 1 seans sonra tamamen gider zaten...yani ben bilmeme ama ben lazerden çok memnunum..bu iş kişiden kişiye değişiyor ..benim şu an bacaklarım gayet pürüssüz :lepi:

ne güzel:çok üzgünüm:
ya ben verdiğim paraya mı yanayım çektiğim acıya mı yoksa boşa geçen onca zamana mı laelaelaelaelae

akannehirBacaklarına iğneli epilasyon yaptırdığına pişman olanlar kulübü mü? akannehir

heheheheh..:roflol:

Ay siz çok yaşayın kızlar emi?:roflol:

Ay güldüğüme bakmayın valla kulüp ismi hoşuma gitti diye..

Yaptırmayın bir daha iğneli falan, üzüldüm valla..:1ninca:

uzmanına yaptırmazsanız pişman olursunuz tabi ben uzmanına yaptırıyorum hiçde pişman değilim darısı sizlerin başına.

yaptırdığım yerdeki bayan bu şehirde sadece iğneli epilasyon yapan, 15 senedir de bu işi yapan bi bayan. kendisi uzman ki yüzüme de yaptırdım ondaki sonuçtan da belli baya etki etmiş. gel gör ki bacak gibi büyük bölgelere girdiğinde sadece kendisi çalışmıyor, yanında 5 senedir çalışan biri de yapıyordu ara sıra. ne kadar söylesem de yine de o bayan da çalışıyordu tabii böyle olunca seanslar uzadı verdiğim paralar arttı ve bende de sabır tükendi

en son 1 ay önce gittiğimde lazere başlayacam dedim bayanın yüzündeki ifade inanılmaz hoşuma gitti:dance: şok oldu resmensırnaşık şey zannedio ki ona mecburuz eh benim gibi yağlı bir müşteriyi kaybettiği için baya bir şey söledi yok lazer kanser yapıomuş yok etkili değilmiş...madem öle adam akıllı çalışsaydın ya!

kızlar hiç acımayın bu konularda kimseye onlarda bize acımıyor çünküÇok üzgünüm çoook

durumumu en iyi anlatan bu sözdükaydirigubbakcemile3

uzmanına yaptırmazsanız pişman olursunuz tabi ben uzmanına yaptırıyorum hiçde pişman değilim darısı sizlerin başına.

Ya Istanbuldan yaziyorsun...acaba nereye gidiyorsun...bende Istanbulda iyi ve güvenilir bir yer ariyorum...paylasirsan sevinirim.

Simdiden tesekkürler:teytey:

aysel abla valla ben 2 gündür tüm yazıları okudum ve sizden bi tane de ankara'ya kopyala yapıştır yapmak istiorum mümkünse :1rolleyes:

ya da izmirlileri yeterince sevindirmişsinizdir biraz da ankaradakileri sevindirseniz tekrar dönseniz buraya, sizin gibi işini gerçekten severek ve karşısındakini de düşünerek, para dışındaki değerlere de önem veren en azından aldığı parayı hak eden insanlar çoğalsın lütfen ya şaka diil ki sağlık bu.. Hiçbişi olmasa ruh sağlığı

Son düzenleme:
kızlar ben bi yer buldum gerçekten güzel yapıyor çok memnunum hiç yan etkisi olmadı ve etkileri çok güzel tavsiye ederim sizede ne iz ne kabuk hiç bişe olmuyor

Canım kardeşim çok tatlısın vallahi.. ama bak ben bayanlarımıza haksızlık olmasın diye şehir şehir dolaşıyorum, yıllarca Kocaelinde kaldım ve o dönemde Bursa ve İstanbuldaki bayanlarımıza da yararlı olmaya çalıştım sonra 7 yıl Ankarada kaldım , şimdi de İzmirdeyim ve henüz buraya geleli 1 yıl bile olmadı şimdi tekrar Ankaraya dönersem İzmirli hanımlarımıza haksızlık etmiş olmazmıyım:teselli: Şaka bir yana sözlerin beni gerçekten çok mutlu etti. Böyle güzel şeyler duydukça inanın azmim artıyor elden ayaktan kesilinceye kadar hanım kardeşlerime yardımcı olmaya devam edeceğim pes etmek yokopuyorumnanaktan

valla abla sen de çok tatlısın epilasyonu geçtim sana bi çay içmeye olsun gelmek isterdim, henüz hiç izmire gelemedim gelsem de epilasyon yaptırıcak kadar uzun kalamicaam kesin ama bi çayını içmeyi isterim, benim annem de eski güzellik uzmanı ama pek fazla yapamadı işini
bi de bi sorum olucak, şimdi epilasyon seansında dielim ki tüm tüyleri almaya zaman yetmedi, bazı yerler kaldı ama bikaç gün sonra havuza gidicem, kalan tüyleri herhangi bi şekilde alma şansım war mı yoksa hiçbişe sürmemem mi gerekio bunu çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…