arkadaşlar,
6 ay önce bacaklarıma iğneliye başladım ama çok pişman olduğumu söylemem gerek... bayan uzman zaten sadece iğneli epilasyon yapıyor ama iğneli o kadar çok zaman alıyor ve o kadar çok pahalıya mal oluyor ki! 6 ayda nerdeyse 2 milyara yakın para harcadım-ki dakikasına 1 tlden az veriyorum- ve tüyler azalmasına rağmen hala baya var gibi, üstelik kıl batıkları hala aynı duruyor oysa ben epilasyona bu yüzden başlamıştım(
artık pes ettim ya lazere gidecem gibi, nd:yag lazer önerenler var, alexandr önerenler...beyaz tenli ve koyu kıl yapısına sahip biriyim, burda, şehirdeki en iyi lazer merkezindeki bayanla görüştüğümde, kılların incelmesi sorun değil ona göre makine kullanırız dedi ama ben gidip gitmemekte terdeddütlüyüm...
öte yandan iğneliye gitmekten, acı çekmekten ve su gibi para harcamaktan da yoruldum:bbo:
ne önerirsniz?
ne diyebilirimki...çok kısa süreli eğitimlerle ben bu işi beceririm diyerek kısa yoldan gelir sağlamayı amaçlayan ama insanların sağlığı ile oynayan bu arada aslında çok daha verimli olan iğneli epilasyon yönteminin insanların nazarında itibarını beş paralık edenlere sadece kızmıyor onlardan nefret ediyorum.
benim bacaklarım epilasyon makinesi kullanmaktan kıl dönmesi dolmuştu.sonra iğneli epilasyona başladım sonuç aldım ama çok pahalı ve acılı oldu bende bıraktım
arkadaşlar,
6 ay önce bacaklarıma iğneliye başladım ama çok pişman olduğumu söylemem gerek... bayan uzman zaten sadece iğneli epilasyon yapıyor ama iğneli o kadar çok zaman alıyor ve o kadar çok pahalıya mal oluyor ki! 6 ayda nerdeyse 2 milyara yakın para harcadım-ki dakikasına 1 tlden az veriyorum- ve tüyler azalmasına rağmen hala baya var gibi, üstelik kıl batıkları hala aynı duruyor oysa ben epilasyona bu yüzden başlamıştım(
artık pes ettim ya lazere gidecem gibi, nd:yag lazer önerenler var, alexandr önerenler...beyaz tenli ve koyu kıl yapısına sahip biriyim, burda, şehirdeki en iyi lazer merkezindeki bayanla görüştüğümde, kılların incelmesi sorun değil ona göre makine kullanırız dedi ama ben gidip gitmemekte terdeddütlüyüm...
öte yandan iğneliye gitmekten, acı çekmekten ve su gibi para harcamaktan da yoruldum:bbo:
ne önerirsniz?
kıl dönmesi problemi bende de vardı lazere başladım 4 seansım bitti şu an toplasan iki bacakta anca 5-6 tane dönük kıl var ..onlarda 1 seans sonra tamamen gider zaten...yani ben bilmeme ama ben lazerden çok memnunum..bu iş kişiden kişiye değişiyor ..benim şu an bacaklarım gayet pürüssüz :lepi:
uzmanına yaptırmazsanız pişman olursunuz tabi ben uzmanına yaptırıyorum hiçde pişman değilim darısı sizlerin başına.
akannehirBacaklarına iğneli epilasyon yaptırdığına pişman olanlar kulübü mü? akannehir
heheheheh..:roflol:
Ay siz çok yaşayın kızlar emi?:roflol:
Ay güldüğüme bakmayın valla kulüp ismi hoşuma gitti diye..
Yaptırmayın bir daha iğneli falan, üzüldüm valla..:1ninca:
uzmanına yaptırmazsanız pişman olursunuz tabi ben uzmanına yaptırıyorum hiçde pişman değilim darısı sizlerin başına.
aysel abla valla ben 2 gündür tüm yazıları okudum ve sizden bi tane de ankara'ya kopyala yapıştır yapmak istiorum mümkünse:1rolleyes:
ya da izmirlileri yeterince sevindirmişsinizdir biraz da ankaradakileri sevindirseniz tekrar dönseniz buraya, sizin gibi işini gerçekten severek ve karşısındakini de düşünerek, para dışındaki değerlere de önem veren en azından aldığı parayı hak eden insanlar çoğalsın lütfen ya şaka diil ki sağlık bu.. Hiçbişi olmasa ruh sağlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?