Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 539959
bacaklarımda 1 sene önce iz falan yoktu her şey sirden sonra 1 yıl içinde oldu şuan berbat haldeler görüldüğü üzre derin yara izlerinin yanında her sir sonrası büyük kırmızı sivilceler oluşuyor.. doktora gittim lazer dedi lazer de çok pahalı. sizce ne yapmalıyım bi krem falan öneriniz var mı
Eki Görüntüle 539959
bacaklarımda 1 sene önce iz falan yoktu her şey sirden sonra 1 yıl içinde oldu şuan berbat haldeler görüldüğü üzre derin yara izlerinin yanında her sir sonrası büyük kırmızı sivilceler oluşuyor.. doktora gittim lazer dedi lazer de çok pahalı. sizce ne yapmalıyım bi krem falan öneriniz var mı
benimde bacaklarım böyleydi doktor fucidin krem verdi. bi deneyin isterseniz.ben düzenli kullanmadım o yüzden tam iyileşti felan diyemiycem. ama doktor bacağımdaki batık yaraları için fucidin yazmıştı.
benim kuzenlerim ve abimler kulandi o kremi yuzune Hata berber kuzenime demişi jiletle uzerlerin kes pis kan aksin demiş odaben de merak ettim şimdi fucidin'i.. bende de bir sürü batık lekesi var ve geçmiyor....
CANIM BACAKLARIN İÇİN SANA SADECE TEK BİR MARKA ÖNEREBİLİRİM. onuda burda söylemiyim reklama girer. sen bana mesaj at ben sana cevap veririm. bu bir yağ. markası şu aralar rövaşta zaten. küçük şişesi (60 ml) 25 lira. bu ürün 8 ülkede 1 numaraları leke ürünü seçilmiş. doğal bir ürün olduğu için hiç bi yan etkisi yok. Çatlak, yara ve güneş lekeleri için geliştirilmiş. bi dene derim
CANIM BACAKLARIN İÇİN SANA SADECE TEK BİR MARKA ÖNEREBİLİRİM. onuda burda söylemiyim reklama girer. sen bana mesaj at ben sana cevap veririm. bu bir yağ. markası şu aralar rövaşta zaten. küçük şişesi (60 ml) 25 lira. bu ürün 8 ülkede 1 numaraları leke ürünü seçilmiş. doğal bir ürün olduğu için hiç bi yan etkisi yok. Çatlak, yara ve güneş lekeleri için geliştirilmiş. bi dene derim
ne olduğunu söyleyeydin iyiydii :)
tam olarak bu demek ıstedıgım topuk torpusu dıye gecıyor ama cok ıse yarıyor :)
Eki Görüntüle 567074
sterlin_, 50 mesaj yazmadığım için özelden rica edemedim ama lütfen bana özel mesaj atar mısın adı neymiş?:18:
Bunu bacagina bsy sürmeden direk mi uyguluyosun yoksa sabunlyip faln ole mi bilgi verirsen sevnrim teşekürler.