Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye kimse bana yardım etmiyor
bacaklarını aldığın zaman pürüzsüz bir görüntü oluşmuyor mu biraz daha detaya inersen sevinirim
tam oluşuyor diyemem yani aldığım zaman dokunduğumda prüzsüz ama beni rahatlatmıyor görünüşü hoş değil bu arada sağol yorum yaptığn için :)
evet beyazım
kızlar bacaklarımı epilasyon aleti yada ağda veya jilet neyle alırsam alayım batık mı deniyor işte o iğrenç görüntü oluşuyor daha 20 yaşındayım düzeltemiyorum ne yapmam gerekiyor ne olur yardım edin kafayı yiyeceğim bu gidişle
ah o batıklar ben kendimce çaresini buldum tüylerim uzamaya başladığında dar tayt yada çorap giyerdim ve batık oluşurdu şimdi yok.tüylerin uzamaya başladığında sıkı tayt çorap bacaklarını yada kolarını sıkacak şeyler giyme bak bir daha batık olmayacak sonra bana teşekkür edeceksin
dar şeylerde giymiyorum ki [/QUOT
sorun ciltle alakalı kafana takma bu kadar...bir gününü ayır ve cildiye ye git .....en doğru yer orası
evet öyle yapayım bari bakalım ne diyecek doktor :)
kötü birşey demiycek merak etme...:))
çok canımı sıkıyor ya kısa hiçbirşey giyemiyorum.hatta iğreniyorum dokunmaktan :|