bacaklarımda lazer epilasyona yeni başladım bir sorum var yardımcı olur musunuz?

vintages

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
8
0
16
Ankara
merhaba kızlar.
ben lazer epilasyona yeni başladım. tüm bacak gidiyorum. 21 kasımda ilk seansıma gittim. 15 gün içinde ara kontrol vereceklerini söylemişlerdi. ancak gittiğim yer o kadar kalabalık ki haftasonlar falan da kapalı o nedenle bana 20 gün sonraya verebildi o gün de ben regl olmustum gidemedim ara kontrol kaynadı o zaman dediler ilk seans olduğu için dökülme de fazla olmadı.
Şimdi ikinci seansımın normal tarihi sömestr tatiline girmeden olması lazım ama sömesrt tatili araya girdiği için ara kontrolüm yine kaynayacak. tatilden dönüşte gitsem de iki seans arasına 8 hafta kadar girmiş olacak bu sorun olur mu. Çok yoğun oldukları için istediğimiz tarihe randevu alamıyoruz sinir oldum o kadar da para vericez.
Bu konuda fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim ara kontrol olmasa daha mı az etkili olur seansların arasına 8 hafta ara olursa çok mu uzun?

Merhaba, evet 8 hafta yeni başladıysan çok uzun bir süre. kontrol seanslarını da kaçırmasan iyi edersin. Tabiki sonuçta bir zararı yok ama etkisi azalıyor. Daha çabuk bitecekken süre uzuyor bu da demek oluyor ki en sonda 1-2 seans fazladan para vermek zorunda kalırsın. Artı maliyet sonuçta... Zaten 3. seanstan sonra seans aralıkları 2 aya çıkacak ama başlarda sıkı tutsan iyi olur bence daha çabuk sonuç almak için...

Canım kontrol seansı yaptıklarına göre cihaz alexandrite olmalı. Ben de alt bacak için alexandrite yaptırdım. İyice azaldı artık. Üst bacak kıllarım ince olduğundan şuan hem incelen alt bacak hem de zaten ince olan üst bacak için diode yaptırıyorum. Bana kalırsa kılların uzama aralığı kişiden kişiye de değişiyor ama zaten dr. bacak için lazer aralığını 2 ay olarak veriyor. Yani en azından benim dr. öyle verdi. zaten o sürede ancak uzadı diyebilirim.58 gün bence çok değil birincisi...Kontrol seansına gelice... biliyorsun alexandrite da atış yapılıyor. kontrol seansı da bu atışlarda kaçırılan, görülmeyen, atlanan bir nokta olursa diye yapılıyor. ya da mesela tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum özellikle dizlerdekier kontrol senasına gittiğimde henüz dökülmemiş oluyor, oraya tekrar atış yapıyor dr. Kontrolleri bence de önemli birşey olmadıkça kaçırma zira bedava :)) benim de kaçırdığım oldu ama sonuçta dediğim gibi kaçırılan ya da dökülmeyen tüyler için süper oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…