Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz kış bacak ve koltuk altıma önce 3 seans buz lazer sopranı ice yaptırdım. Memnun kalmayınca alexe geçtim. İlk 2 seansım ilkbahar dönemine geldi. Kıllar da geç uzayınca 3. seansım ağustos sıcaklarına denk geldi. Buz lazer atalım alex bu sıcakta leke yapar dediler. Ama ben boylu boyunca yatıp güneşlenen bir insan olmadığım için ısrar ettim alexte. Zaten 50 faktör krem kullanıyorum ona rağmen.
Ama hiç güneşlenmediğim halde bacaklarım yuvarlak yuvarlak beyaz lekelerle doldu. Ala gibi. Ve ben bunu ekim ayında farkettim çünkü kıllar uzunken çok belli etmedi kendini. Jiletleyip diğer seansıma gideceğimde gördüm. Uzmana gösterdim o da doktoru çağırdı odaya. Lazerle ilgisi yok bunun güneşten olmuş falan dedi. Ben de hiç güneşlenmediğimi söyledim. Denize falan girdim ama lazerden hemen sonra girmedim ve girerken hep krem sürdüm dedim. Takip edelim dedi uzmanına ve geçiştirdi. Zamanla azalır lekeler geçer dedi.
Ama ay oldu şubat ve hala o lekeler duruyor ve ben lazerden olduğuna inanıyorum. Neden kolumda ya da başka yerimde yokta sırf lazer olan yerlerimde var? Sizlerde de böyle sorunlar oldu mu?