Bacaklarım :(

Eea0023

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
43
88
8
Merhaba herkese. Benimde bi derdim var.. bacaklarım ve ayaklarım oturduğumda, ayakta durduğumda, yürürken,.. sürekli mor/kırmızı renkte (vücudum diğer bögleleri normal renkte). Ayaklarımı havada tutunca veya soğuk duş alınca normal renk oluyor, ama nezaman başka birşey yapsam en basitinden; otursam (10-15 saniye içinde hemen tekrar kırmızı/mor oluyor) nedenini bilen varmı acaba ?
Benim gibi olupta sorunun çözen oldumu? (Bu yeni birşey değil yıllardır, çocukluğumdan beri var).

Beyaz tenlilikten olduğunu düşündüm çünkü bende beyaz tenliyim ve en ufak bacağımı bir yere çarpsam morarıyor. Banyoda liflensem kızarıyor. Hiç bu yüzden doktora gitmeyi düşünmedim. Sizinki ne boyutta tabi bilemiyorum. Yine de içiniz rahat etsin gösterin.

Büyük ihtimal dolaşımla ilgili problem. Kan aşağı iniyor ama geri dönmekte zorlanıyor. Doktora görünmenizde fayda var.
Randevulu olduğu için hastaneler çok kalabalık olmuyor. Eğer pandemi hastanesi değilse daha rahat randevu alırsınız. İhmal etmeyin derim.

Bir tanidigim da etini azicik mincirinca morariyordu. Kendisine ozgu normal bir durum saniyormus yillardir. Sarisin mavi gozluydu. Kan kanseri cikti. Ileri derecedeyken teshis edildigi icin max 10yil daha yasayabilecegini soyledi doktorlar. O da en iyi tedaviyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…