bacaklarim ve kalcam incelmiyoor

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
Bir suru egzersiz yaptim ama olmuyor instegramda fotograflar goruyorum kiz bi hafta spor yapmis bacagi nasil incelmis hangi sporlari ne kadar surede yapmaliyimm ip atliyorum squat yapiyorum yokk

Bir suru egzersiz yaptim ama olmuyor instegramda fotograflar goruyorum kiz bi hafta spor yapmis bacagi nasil incelmis hangi sporlari ne kadar surede yapmaliyimm ip atliyorum squat yapiyorum yokk

ay o sporların ne olduğunu bir öğrenirseniz lütfen bize de haber verin. ben de aynı dertten muzdaribim

Pilates oneririm size, cok sıkılastiriyor ve inceltiyor :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Ebruessen,
Bolgesel zayiflama bir efsane malesef.
Bazi bireylerin vucut yapisindan oturu ince bacakli ama bacaklarina nazaran iri ust vucutlu ya da ince bir ust vucut Fakat ona nazaran daha kalin bacakli olmasina rastlanabilir bu genetik ve vucut tiplerinden kaynaklidir.
Ancak gercekte hic kendisi 100 kilo fakat incecik kollari,incecik bir yuzu vs vs olan birini gordunuz mu?
Bolgesel zayiflama malesef mumkun degil.
Kiloyu tum vucudunuzdan kaybedersiniz.
Bircok egzersiz denemissiniz ancak yemenizinde bir duzen icinde olmasi gerek.
Ben iddia ediyorum gerekli miktarda yumurta,yogurt,et,balik,tavuk,sebze,yesillik ve az miktarda meyve tuketin,ekmek,un,sekerden uzak durun ek olarak da yuruyus vs egzersizinizi yapin bu sayede hem saglikli kilo verir hemde basenlerinizi ve bacaklarinizi da inceltirsiniz.
Dipnot:1 haftada verilen kilo kesinlikle saglikli degildir,diyet ve spor birakildiktan sonra verilen kilonun kat be kat fazlasi alinir,sevgiler:)

Son düzenleme:
tatlım bi kere herkesin vücuduyla senin vücudun bir olmaz o istediği vücudu elde edebilir ama sende elde ediceksin diye bir şey yok çünkü herkesin vücudu farklı. egzersiz rutinini değiştirmeni öneriyorum bence yani

Bu benim de en büyük sorunlarımdan biri bacaklarım ve kollarım kalın zayıflasam bile kalınlar
İncecik sütun gibi bacakları olanlara hayranım
eski tarz kısa elbise modellerini çok severim çünkü
ama bacaklarım kalın olduğu için giyemiyorum hiç
kötü duruyorlar
daha önce diyet yaparak spor yaparak bacaklarını inceltmiş
güzel sonuç almış kimse var mı aranızda
tecrübelerini bizimle paylaşsa
bunun gerçekleşebileceğine inanmak istiyorum ben.

Valla aylardır diyetisyenle birlikte kilo verdim bu süreçte başta yürüyüş olmak üzere cidden çaba sarf ederek spor yaptım hala da yapıyorum pes etmedim ama basen ve kalça o kadar inatçı ki başka yerlerden 5cm inceliyorsa oralardan 0.5 inceliyor çok can sıkıcı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…