- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 28
-
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
ilk defa başıma geldi merak ettim . ne bu uslup ?Ölmezsiniz.yakinda nefes nasil alayim diye konu acilacak burada.
5. seansımdı dün ilk defa oldu bende korktum açıkcası . tesekkur ederim .ben normal diye biliyorum, zamanla kaybolması lazım.
ayrıca gittiğiniz yerin telefon numarası yok mu, arayıp sorabilirsiniz.
Ölmezsiniz.yakinda nefes nasil alayim diye konu acilacak burada.
Iyi de her epilasyon sonrasi olan bir sey bu tum vucudumu yaptirdim ayni sey oldu bunu doktoruna sorup bilgi alman gerekmez mi?ilk defa başıma geldi merak ettim . ne bu uslup ?
Ben de yaptirdim ayni sey oluyor jiletle almis gibi oluyor sonra cikanlar dokuluyor ilk kez yaptiriyorm dese tamam diyecegimde bacagin kizardi diye konu acmak :)) umarim doktora gidiyordurKız bi şey sormuş , istemiyorsan yazmak zorunda değilsin .
5 seansdır gidiyorum ve ilk defa oldu bu . endişe ettim burdaki tecrubeli insanlardan bilgi almak istedim . sucmu ?Iyi de her epilasyon sonrasi olan bir sey bu tum vucudumu yaptirdim ayni sey oldu bunu doktoruna sorup bilgi alman gerekmez mi?
5 seansdır ilk defa oldu . daha önce olsa zaten burda konu açmam dimi :)Ben de yaptirdim ayni sey oluyor jiletle almis gibi oluyor sonra cikanlar dokuluyor ilk kez yaptiriyorm dese tamam diyecegimde bacagin kizardi diye konu acmak :)) umarim doktora gidiyordur
Ben de yaptirdim ayni sey oluyor jiletle almis gibi oluyor sonra cikanlar dokuluyor ilk kez yaptiriyorm dese tamam diyecegimde bacagin kizardi diye konu acmak :)) umarim doktora gidiyordur
Doktorunu arasan daha mantikli degil mi ? Bacagini nasil bilebilir nasil ne kadar saglikli yorum olur ? O zaman sana tavsiye o guzellik salonlarona gidiyorsan birakman.doktor gozetiminde olursan sorun yasamazsin5 seansdır gidiyorum ve ilk defa oldu bu . endişe ettim burdaki tecrubeli insanlardan bilgi almak istedim . sucmu ?
tesekkur ederim saolDoktorunu arasan daha mantikli degil mi ? Bacagini nasil bilebilir nasil ne kadar saglikli yorum olur ? O zaman sana tavsiye o guzellik salonlarona gidiyorsan birakman.doktor gozetiminde olursan sorun yasamazsin
5. Seans artik killar gucsuzlesmeye basladigi icin atis frekansini yukseltmislerdir her zamankinden yuksektir belki uzerinede kiyafetiniz tayt veya dar kot gibi birseyse olmustur 3,5 gune gecer normalde gecmezse bir cildiye ile gorusun gecmis olsuntesekkur ederim saol
çok tesekkur ederim5. Seans artik killar gucsuzlesmeye basladigi icin atis frekansini yukseltmislerdir her zamankinden yuksektir belki uzerinede kiyafetiniz tayt veya dar kot gibi birseyse olmustur 3,5 gune gecer normalde gecmezse bir cildiye ile gorusun gecmis olsun
eczanede epilasyon sonrası kremleri var, günde 3 sefer buz koyun, sonra da o kremlerden sürün, benim de kaşımı aldırınca oluyor, 2 gün sonra geçiyordün epilasyona gittim sonra dısarda takıldım fılan eve gelince üstümü degiştiricektim .
bacaklarım kıpkırmızı olmuştu . örnek vermek gerekirse hani jiletle alırsın bacagını kökü kalır ya siyah siyah . benim bacagımda kırmızı kırmızı olmuş o şekil . yanma sızlama yok kasınma oluyodu artık oda yok .
neden olmuş olabilir yaşayan varmı ? epilasyondan sonra oldu önce yoktu
lazer epilasyon ise Silverdin krem sürmek gerek, kalın bir tabaka halinde sürün ben normal epilasyon sanmıştım5 seansdır gidiyorum ve ilk defa oldu bu . endişe ettim burdaki tecrubeli insanlardan bilgi almak istedim . sucmu ?