Bacaklarım çok kalın dısarı cıkmaya utanıyorum (Fotograflı)

Konuyu acarken bi tirsttim once
bence cok iyi duruyorlar utanilacak bi durum yok cogu insan bacaklari kalinlastirmak icin saatlerce spor yapiyor.

Konuyu acarken bi tirsttim once
bence cok iyi duruyorlar utanilacak bi durum yok cogu insan bacaklari kalinlastirmak icin saatlerce spor yapiyor.
Bu konuyu açtığımdan beri inceldi neyse ki ama hala beyaz pantolon giyme cesaretim yok istedigm ölcülere kavusuncaya kadar giymeyeceğim

bende kalinlassin istiyorum bu tavsiyeniz var mi :)
Beslenemene ek olarak cesitli egzersizler için az tekrar x yüksek ağırlık kullanabilirsin.Kaldırabildiğin agırlıkla baslayıp zamanla arttırabilirsin.Zaten bacakların inceyse kaslanmaya müsaittir.Tek tavsiyem squata yüklenme öne bombeli bi görüntü yapıp eklemlere de zarar veriyor.

Teşekkür ederim kızlar hepiniz bana moral oldunuz önceden fiziğim çok düzgündü o yüzden şimdiki halimi kabullenemiyorum bir türlü de erimiyor basenlerim umutsuzluğa kapılıyorum
Benim ilk hamileligimde basenlerim cikmisti hayatimda kendimde gordugum bisey degildi.pilates yaptim aletli gitti hepsi

hahaha bunu soylediginiz cok iyi oldu squat yapiyordum

mesela ben you tube dan video acip her gun onu yapmayi dusunuyorum sayfa onerebilecek ya da isim verebilecek afkadaslar var mi

mesela ben you tube dan video acip her gun onu yapmayi dusunuyorum sayfa onerebilecek ya da isim verebilecek afkadaslar var mi
Ben Reyhan Oksay'ı öneriyorum her bölge icin bissürü ayri videosu var.Tek tek açıklıyor mesela incelmesi icin nasıl kalınlaşması için nasıl yapmalıyız diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…