Bu konuyu açtığımdan beri inceldi neyse ki ama hala beyaz pantolon giyme cesaretim yok istedigm ölcülere kavusuncaya kadar giymeyeceğimKonuyu acarken bi tirsttim once
bence cok iyi duruyorlar utanilacak bi durum yok cogu insan bacaklari kalinlastirmak icin saatlerce spor yapiyor.
bende kalinlassin istiyorum bu tavsiyeniz var mi :)Bu konuyu açtığımdan beri inceldi neyse ki ama hala beyaz pantolon giyme cesaretim yok istedigm ölcülere kavusuncaya kadar giymeyeceğim
Beslenemene ek olarak cesitli egzersizler için az tekrar x yüksek ağırlık kullanabilirsin.Kaldırabildiğin agırlıkla baslayıp zamanla arttırabilirsin.Zaten bacakların inceyse kaslanmaya müsaittir.Tek tavsiyem squata yüklenme öne bombeli bi görüntü yapıp eklemlere de zarar veriyor.bende kalinlassin istiyorum bu tavsiyeniz var mi :)
Benim ilk hamileligimde basenlerim cikmisti hayatimda kendimde gordugum bisey degildi.pilates yaptim aletli gitti hepsiTeşekkür ederim kızlar hepiniz bana moral oldunuz önceden fiziğim çok düzgündü o yüzden şimdiki halimi kabullenemiyorum bir türlü de erimiyor basenlerim umutsuzluğa kapılıyorum
Tesekkür ederim evet en faydalı ve hizli antrenman icin onu diyorlar fakat bulunduğum ilçe de maalesef ki öyle bir imkânım yokBenim ilk hamileligimde basenlerim cikmisti hayatimda kendimde gordugum bisey degildi.pilates yaptim aletli gitti hepsi
hahaha bunu soylediginiz cok iyi oldu squat yapiyordumBeslenemene ek olarak cesitli egzersizler için az tekrar x yüksek ağırlık kullanabilirsin.Kaldırabildiğin agırlıkla baslayıp zamanla arttırabilirsin.Zaten bacakların inceyse kaslanmaya müsaittir.Tek tavsiyem squata yüklenme öne bombeli bi görüntü yapıp eklemlere de zarar veriyor.
Ben Reyhan Oksay'ı öneriyorum her bölge icin bissürü ayri videosu var.Tek tek açıklıyor mesela incelmesi icin nasıl kalınlaşması için nasıl yapmalıyız diye.mesela ben you tube dan video acip her gun onu yapmayi dusunuyorum sayfa onerebilecek ya da isim verebilecek afkadaslar var mi
Bu tavsiyeyo degerlendirecegim :)Ben Reyhan Oksay'ı öneriyorum her bölge icin bissürü ayri videosu var.Tek tek açıklıyor mesela incelmesi icin nasıl kalınlaşması için nasıl yapmalıyız diye.