Bacaklarım çok kalın dısarı cıkmaya utanıyorum (Fotograflı)

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.421
13.759
34 bedenden 36 bedene çıktım üc ayda ve bacaklarim inanılmaz kalınlaştı.Son 1 aydir tuzu şekeri unu bıraktım.Haftada en az 3 gün spor yapıyorum hicbir şey yapmasam en az 100 merdiven in-çık yapiyorum.Fakat yarım cm bile incelemedim.Aksi gibi kollarım ve belim cok ince bacaklarim çok göze batıyor.Nasılsın kurtulucam bunlardan ?
Üst bacak:55.5
Kalça:92
----
21 Agustos
Basenlerim kabul edilebilir durumda sporla 53.5 oldu son halini de ekledim ama hâlâ skinny jean veya bryaz pantolon giyince hos durmuyor

Eklentiler

• IMG_20190707_121857.jpg
    IMG_20190707_121857.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 1.712
  • IMG_20190707_121935.jpg
    IMG_20190707_121935.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 1.503
  • Screenshot_2019-08-21-00-43-30-638_com.miui.videoplayer.png
    Screenshot_2019-08-21-00-43-30-638_com.miui.videoplayer.png
    576,6 KB · Görüntüleme: 1.219
Son düzenleme:
34 bedenden 36 bedene çıktım üc ayda ve bacaklarim inanılmaz kalınlaştı.Son 1 aydir tuzu şekeri unu bıraktım.Haftada en az 3 gün spor yapıyorum hicbir şey yapmasam en az 100 merdiven in-çık yapiyorum.Fakat yarım cm bile incelemedim.Aksi gibi kollarım ve belim cok ince bacaklarim çok göze batıyor.Nasılsın kurtulucam bunlardan ?
Üst bacak:55.5
Kalça:92
1. Fiziğin cok güzel.
2. Vücudunu sevip barismak lazim.
3. Senin vücut tipin shakira beyonce latin kadinlarin vücut tipinde.
4. Youtube da kalin bacaklar icin ya d basenler icin giyinme onerileri var.
onlara bak.
Ben de latin kadınları gibiyim. Dar omuz ince bel, basen ve kalin üst bacak.
Pantolonlarım siyah veya koyu renklidir.
Üstümü canli renkli kolyeli secerim.
Bizim vücut tipimiz zor. Doğuştan sansli olanlardan degiliz. İnce bacaklari bende cok severim. Seni cok iyi anlıyorum
Bazi kadinlar ameliyat oluyor bacak inceltme icin liposuction. Ama ilerki yaslar icin.
Sporla masajla filan mucize beklemek doğru degil. Ama cok guzel fiziğin. Absürt durmuyor.
Sen kendini sev.laf edene Herkesin bir yeri fazla dersin :)
Kimisinin omuzlari genis, kiminin gogusleri buyuk ya da cok kucuk, kimisinin kollari kalin.
Vucudumuzu taniyip ona göre giyinmemiz lazim.
Tekrar söylüyorum, bacaklarin cirkin durmuyor. Evet hafif dolgun ama dolgun seyler iyidir, dolgun dudak dolgun popo :))) cok güzel fiziğin. Salin salin gez 5 yil sonra dersin ki,
Ya o zamanlar ne iyiymisim simdi ki halime bakin :)

Çok güzel videolar var. Demekki yaptığın hareketler yeterli gelmiyor. 100 merdivene birde bacak videolarını ekleyebilirsin. Olmaz diye bir şey yok. Ama kısa vadede sonuç istiyorsan daha çok hareket yapman lazım. Bu arada dışarı çıkamayacak gibi bir vücudun yok. Önce kendini her şeyin ile sevip, beğenmen lazım.

Hayatım benimde göğsüm küçük, yıllardır 75 ten 80e cikmaya çalışıyorum da nafilee.. Şuan kendimi kabullenmeye çalışıyorum ama zor bir süreç ya😣 bunun yanı sıra bacağın da öyle çok kalın değil boşa takıyorsun sal gitsin anacım😂

Hayatım benimde göğsüm küçük, yıllardır 75 ten 80e cikmaya çalışıyorum da nafilee.. Şuan kendimi kabullenmeye çalışıyorum ama zor bir süreç ya😣 bunun yanı sıra bacağın da öyle çok kalın değil boşa takıyorsun sal gitsin anacım😂
Göğüslerim 70A büyümüyo lanet desteksiz takinca hic yokmus gibi 😫

Teşekkür ederim kızlar hepiniz bana moral oldunuz önceden fiziğim çok düzgündü o yüzden şimdiki halimi kabullenemiyorum bir türlü de erimiyor basenlerim umutsuzluğa kapılıyorum

70 kg üstü olarak toplanıp sizi banlatalım :KK49: şaka bir yana iyisiniz, taktıkça daha çok kilo alır hale geliyorsunuz minik bir uyarı :dondurma:

Tempolu yürüyüş yap tatlım benimde üst bacaklarim kalın 2 saat tempolu yürüyüş (5.5 6 hızında yürüme bandında) yap zayıflar bende öyle yapıyorum

Tempolu yürüyüş yap tatlım benimde üst bacaklarim kalın 2 saat tempolu yürüyüş (5.5 6 hızında yürüme bandında) yap zayıflar bende öyle yapıyorum
Evde leslie yapiyorum ancak spor yapmaktan karin kasim bile oldu ama hala bacaklarim kalın (kaslı değil yağlı )

Calisiyorum zaten pilates yapiyorum 1 aydir yememe icmeme de cok dikkat ediyorum ama bir türlü incelemedi kollarim ve karnim sıkı ve hafif kaslı ama bacaklarim inanılmaz yumuşak bi türlü sıkılaşmıyo
Sikilasrirci yagla destekleseniz belki yardmci olur ben krem kullniyordm marka vermim baya baya geriyordu

Konumu güncellemeye geldim bu konuyu açtığımdan beri pilates yapıyordum sonra onu bırakıp acik havada tempolu yürüyüse(her gün en az 1 saat) ve fitnessa başladım haftada 3 gün.Bacaklarimdan 2.5 cm inceldim kalcamdan 1 cm.Karnım daha sıkı kollarımda sekilli.Bunun haricinde Eda Taşpınar'ın 2 haftadir fırçasını düzenli kullanıyorum selülit görünümünde de azalma oldu

Hala beyaz pantolon giyebilecek kadar düzgün değil ama taytlarla gayet güzel duruyor.

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-21-00-41-43-653_com.instagram.android.png
    Screenshot_2019-08-21-00-41-43-653_com.instagram.android.png
    411 KB · Görüntüleme: 287
X